Yok canım aramaya korkuyorum tersler diyeÇünkü çok soğuk konuşmuştu aradığımda. Bir de en son gizliden aradım ya telefonu açık olduğu halde aramıyor diye sinir oldum aramak isteyen arar diye düşündüm. Arasam mı ne yapsam bilemiyorum ki
aynı nickle mi yolladın , değişik nicklemi
Ayyyy yok yokkk sakın haaa ara diye demedim kuzum naptin diye sorayım dedim kız şimdi arayıp ters bir şeyle karsilasirsin üzülürüm sebep oldum diyee
Ama çok Üzgünüm doğru diyorsun en azından haftasonu çarşıya çıkıyorlar aramak isteseydi arardi. Biraz daha bekle kuzumm. Gerçi başka ne yapabiliriz kii
Kizlar ben de bugun aylin' e attim o kadar kisaydi ki hani sanki indirim degil ucretsiz fal bakiyormus promosyon fal almis gibi bakmis, icerik olarak da bir sey yok, bir yolun var hep bir pismanlik
Kizlar ben de bugun aylin' e attim o kadar kisaydi ki hani sanki indirim degil ucretsiz fal bakiyormus promosyon fal almis gibi bakmis, icerik olarak da bir sey yok, bir yolun var hep bir pismanlik
ben de attım ayline ama böyle gelirse iade isterim. indirim yapmasın madem böyle sallamasyon bakacaksa. siz de indirim isteyin bence.Herkese mi aynı şeyi yapmış bugün bu AylinO zaman fiyatı düşürmesin adam gibi baksın daha mı iyi oldu yani şimdi güven sarsıyor
acemi birliğinde olduğu için çarşı izni yoktur canım. Özellikle aramıyorsa da Allahından bulsun ne diyeyim
Herkese mi aynı şeyi yapmış bugün bu AylinO zaman fiyatı düşürmesin adam gibi baksın daha mı iyi oldu yani şimdi güven sarsıyor
Durr canım hemen beddua etme adama belki de uygun zamanı bekliyordurr.
ben de attım ayline ama böyle gelirse iade isterim. indirim yapmasın madem böyle sallamasyon bakacaksa. siz de indirim isteyin bence.
ya çok mu kötüydü? gizemin sana da tutmamasına şaşırmadım, falalem zaten rezalet bir site. bir numaralı rezalet falcıları da rezzan abla. ben hayatımda rezzan abla denen şahsın falı kadar saçmasapan bir fal görmedim.Aylin'i övenler; bana 15 tl borcunuz var!! :))) Tek bir şey tutturamama konusunda Gizem Hatun travmasını daha atlatamamışken şimdi de Aylin çıktı başıma. Arkadaş söylediği bir şey bile tutmaz mı bir insanın? Yani siz bu falcılara nasıl bilgiler veriyorsunuz soru kısmında da anlattıkça anlatıyor acaba? Ayy sinirden kudurdum. Bir daha da tövbeler olsun bilmediğim falcıya fal fln atmam. Bari bildiklerim atıyorsa da destekli atıyor, böyle popolarından sallamıyor. off çok sinirliyim şu an, kimse de bana enerji falan demesin lütfen. Burada en dolandırıcı dediğimiz, benim hatta bu sabah yerin dibine soktuğum Şehrazat/Didem bile sıfır bilgi ile anı biliyor da, bu kadın nasıl lise öğrencisine söylenecek şeyleri bana söylüyor. İnsan en azından bu kadının yaşı kaç diye bakar da, sallıyorsa da öyle sallar. lanet olsun yaa, vallahi hepsine lanet olsun.
aynı isimle yolladım canım. bence gününde değildi ya da sıra bana gelene kadar kadında enerji kalmadı
ya çok mu kötüydü? gizemin sana da tutmamasına şaşırmadım, falalem zaten rezalet bir site. bir numaralı rezalet falcıları da rezzan abla. ben hayatımda rezzan abla denen şahsın falı kadar saçmasapan bir fal görmedim.
çok üzüldüm canım , ama fal bu sonuçta moralini bozma bence. Ayıp etmiş bu kadar çok seveni varken. ben hiç yollamadım açıkça bir yolun vara hiç güvenmiyorum. Tellwe de tutunamayanlar oradaymış gibi geliyor bana.
Kimse öyle bişi demedi zaten thalix saraylının arkadaşı ben onun hakkında iyi kötü bişi yazmamasını burdaki kazene falandaa söyledimm Saçma olur kimse bilmesinn dedi savunmasın kendiside yazdı zaten burdaçıkan fal haberi söylüyorum geysu bildi
sevgilimle ayrıldık ve dönüşü yok . thalix asla saraylı değil özelden konuşuyoruz kendisini tanıyorum bilip bilmeden yazmayın .
Aylin fama Meryem sahtekarlarrBir daha ayline de atmam canım, benim için sadece ilkay var orda başka kimseye güvenmiyorum artık.Kadın geç bakıyor bekletiyor ama kendisi de bunun farkında ve her falını gönderdiğinde özür diler. Samimidir, dobradır olumsuzu da çatır çatır söyler pembeci değildir. 6 dk fal göndermiş aylin onda da yarısında tekrar cümleler. 15 tl lik konuşmuş yani
thalix arkadaşımKimse öyle bişi demedi zaten thalix saraylının arkadaşı ben onun hakkında iyi kötü bişi yazmamasını burdaki kazene falandaa söyledimm Saçma olur kimse bilmesinn dedi savunmasın kendiside yazdı zaten burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?