Binnaz Abla

Ayyyy yok yokkk sakın haaa ara diye demedim kuzum naptin diye sorayım dedim kız şimdi arayıp ters bir şeyle karsilasirsin üzülürüm sebep oldum diyee
Ama çok Üzgünüm doğru diyorsun en azından haftasonu çarşıya çıkıyorlar aramak isteseydi arardi. Biraz daha bekle kuzumm. Gerçi başka ne yapabiliriz kii

acemi birliğinde olduğu için çarşı izni yoktur canım. Özellikle aramıyorsa da Allahından bulsun ne diyeyim

Kizlar ben de bugun aylin' e attim o kadar kisaydi ki hani sanki indirim degil ucretsiz fal bakiyormus promosyon fal almis gibi bakmis, icerik olarak da bir sey yok, bir yolun var hep bir pismanlik

Herkese mi aynı şeyi yapmış bugün bu Aylin O zaman fiyatı düşürmesin adam gibi baksın daha mı iyi oldu yani şimdi güven sarsıyor

Kizlar ben de bugun aylin' e attim o kadar kisaydi ki hani sanki indirim degil ucretsiz fal bakiyormus promosyon fal almis gibi bakmis, icerik olarak da bir sey yok, bir yolun var hep bir pismanlik

Herkese mi aynı şeyi yapmış bugün bu Aylin O zaman fiyatı düşürmesin adam gibi baksın daha mı iyi oldu yani şimdi güven sarsıyor
ben de attım ayline ama böyle gelirse iade isterim. indirim yapmasın madem böyle sallamasyon bakacaksa. siz de indirim isteyin bence.

Artik sadakam olsun diyorum beni bile bu noktaya getirdiler 15 lira beni ne zengin eder ne fakir de karaktersizlik acgozluluk diz boyu, indirim yapma o zaman sallayip ayni kelimeleri tekrar edip duracaksan, cikip cikmamasi degil de bu ozensizlik beni sinirlendiriyor.. Sehrazat olayinda da su bile olabilir kadin belki siteyi birakti ama adi var diye byv ayni hesaptan baskasina baktiriyor olabilir, bunu ordan beklerim sasirmam da

Ay ben bugün sinirden ölmezsem iyidir. kadına mesaj atıyorum, iade istiyorum, bu falın benimle alakası yok diyorum, gelen cevap bu:

'Enerji uymadı demek ki.Sen bilirsin.Yollamaya bilirsin.Sonuçta seçtiğin kartlar üzerine yorum yaprım.Kartları ben seçmedim ve bu fal kartlara göre doğru bir fal.Sana uymasada kartlar bunu anlatıyor.Senin iyi odaklmamandan kaynaklı.'

hayır hem iade konusuna hiç değinmiyor, hem bir özür bir şey yok, bir de suçu bana yıkıyor. Bugüne kadar zibilyon fal baktırdım valla, kartlar hep beni anlattı, şimdi niye anlatamadı acaba? 15 tl olduğu için olmasın sakın??? hem sana uymasa da kartlar bunu anlatıyor ne demek ya?? O nasıl bir mantık? Benim çektiğim kart nasıl bambaşka bir hikaye anlatabiliyor??? Gizem hatun en azından çok kibar bir cevap yazmıştı, özür dilemişti, o yüzden iade istemedim ondan zaten, ama şimdi byv'ye yazdım valla, paramı iade etsinler, bu nasıl rezilliktir, bu nasıl bir pişkinliktir ya. Bi de sen odaklanamamışsın diye üste çıkıyor utanmaz!

ben de attım ayline ama böyle gelirse iade isterim. indirim yapmasın madem böyle sallamasyon bakacaksa. siz de indirim isteyin bence.

ben indirim yapanlara hiç güvenmiyorum. indirim diye kısa fal bakıyorlar. bir kaç kere denk geldim çünkü. birde yoğunluk oluyor indirim yaptıkları zaman. Yazık olmuş insan giden paraya mı acısın beklediği umudun söndüğüne mi.

ya çok mu kötüydü? gizemin sana da tutmamasına şaşırmadım, falalem zaten rezalet bir site. bir numaralı rezalet falcıları da rezzan abla. ben hayatımda rezzan abla denen şahsın falı kadar saçmasapan bir fal görmedim.

aynı isimle yolladım canım. bence gününde değildi ya da sıra bana gelene kadar kadında enerji kalmadı

çok üzüldüm canım , ama fal bu sonuçta moralini bozma bence. Ayıp etmiş bu kadar çok seveni varken. ben hiç yollamadım açıkça bir yolun vara hiç güvenmiyorum. Tellwe de tutunamayanlar oradaymış gibi geliyor bana.

valla kötünün de ötesinde bir fal yollamış. dedim ya benimle ve durumumla hiç alakası yok, bi de arsız arsız kartlar bunu anlatıyor diyor, sen odaklanamamışsın diyor. bence benim odaklanma sorunum yok da, onun fal bakamama, ya da ucuz fal bakamama sorunu var.

Gizem hatun evet bana hiçbir şey tutturamadı, burada onu beğenmeyen çok az kişiden biri benim galiba, ama cevabı çok inceydi, çok üzüldü, çok kibar bir cevap verdi, o yüzden de iade istemedim. alt tarafı 15 lira, ne paralar gömdüm falcılara, bu da böyle gitsin dedim ama bu utanmaza paramı bırakmam, byv vermesse de, haram olsun her bir kuruşu!

Bir daha ayline de atmam canım, benim için sadece ilkay var orda başka kimseye güvenmiyorum artık.Kadın geç bakıyor bekletiyor ama kendisi de bunun farkında ve her falını gönderdiğinde özür diler. Samimidir, dobradır olumsuzu da çatır çatır söyler pembeci değildir. 6 dk fal göndermiş aylin onda da yarısında tekrar cümleler. 15 tl lik konuşmuş yani

çıkan fal haberi söylüyorum geysu bildi
sevgilimle ayrıldık ve dönüşü yok . thalix asla saraylı değil özelden konuşuyoruz kendisini tanıyorum bilip bilmeden yazmayın .
Kimse öyle bişi demedi zaten thalix saraylının arkadaşı ben onun hakkında iyi kötü bişi yazmamasını burdaki kazene falandaa söyledimm Saçma olur kimse bilmesinn dedi savunmasın kendiside yazdı zaten burda

bu arada patlayanlar
aylin,fama,ilkay kısmen tabi tekrar atıcam bakalım ne diyecek
geysu bildi artık attı tuttu mu bilmiyorum ilişkimi anlatmıştım biraz

Aylin fama Meryem sahtekarlarr

thalix arkadaşım
bir kere bile bana saraylıyı övmedi ona fal baktır demedi .

FAMA yı nasıl bilirsiniz kızlar hiç atmadım . Çıkan var mı fallarından?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…