Aylin fama Meryem sahtekarlarr
iade isteyin demek istemiştim:) gerçekten 15 lira bile olsa yazıktır, bir de hem böyle özensiz, baştan savma bakıp hem de dalga geçer gibi ukala ukala cevap vermişse hele.ben de attım ayline ama böyle gelirse iade isterim. indirim yapmasın madem böyle sallamasyon bakacaksa. siz de indirim isteyin bence.
FAMA yı nasıl bilirsiniz kızlar hiç atmadım . Çıkan var mı fallarından?
ben baktırdığım zaman fena değildi. sonra sahtekar olduğu ortaya çıkınca buz gibi soğudum. tellweden şutlandı bir yolun vara kapak attı. istediği kadar iyi olsun , hoş iyi bakımından a şüpheliyim. birden fazla hesap açıp oradan aldığı bilgilerle bakıyor bile olabilir.bence sıfır bir hesap açıp yolla. ama şu an yollama bence burayı takıp ettiğinden adım gibi eminim. burada kendini başka hesaplar açıp övmüşlüğü var hala yaptığını düşünüyorum.
Bence aylinde bu aralar bir haller var. Geçenki indirimde ilk defa attığımda efsane yorumlamıştı aldığım en iyi yorumlardan biriydi, o gün 1-2 miz hariç hepimiz beğendik. Sonra ben geçenlerde indirimsizken attım hem de benden başka kimse yoktu o gün, yorumu 4 saat sonra geldi ve çok durakladı çok tekrarladı. İlk falından eser yoktu kısaca
Beni ve burda aklı olan kimseyi ilgilendirmez saraylının falı cıktı bile demesi kazenede söyledim doğru değil banane arkadaşsanızthalix arkadaşım
bir kere bile bana saraylıyı övmedi ona fal baktır demedi .
Bende aynen oyle dusunuyorum canim, aylin,fama,meryem bi kac tane daha var hatta bunlardan masallah heryerdeler bizde salak gibi hala atmaya devam ediyoruz oda degil cok belli ediyorlar kendilerini ve adim gibi eminim gecen fali attim famanin yazma şeklini hepimiz biliyoruz sorumun cevabi o kadar duzgun bir turkceyleydi ki saka gibiler :) lan bari onuda devrik cumlelerle yaz usunme :) baskasida cevap vermis olabilir oda bir ihtimal :) karsilarindakinide salak saniyorlar ama bir sekilde ortaya cikiyor! Bir kac guvendigim isimden baska kimseye atmam bundan sonra fal su anda benim icin nesibe,selena,venus digerlerinin cogunun ne oldugu belli degil bu arada selenadanda bi ara suphe ettim ben burda muhbirleri mi var diye ama hic alakasi olmayan bir arkadasim yolladi kizin ne burda uyeligi var nede netten fal baktirir zorla arkadasimi fal batagina soktum :):) ve bgn dedigi sey olmus cok yeni bir iliskisi vardi yurumiycek demisti kadin gercektende ayrilmislarben baktırdığım zaman fena değildi. sonra sahtekar olduğu ortaya çıkınca buz gibi soğudum. tellweden şutlandı bir yolun vara kapak attı. istediği kadar iyi olsun , hoş iyi bakımından a şüpheliyim. birden fazla hesap açıp oradan aldığı bilgilerle bakıyor bile olabilir.bence sıfır bir hesap açıp yolla. ama şu an yollama bence burayı takıp ettiğinden adım gibi eminim. burada kendini başka hesaplar açıp övmüşlüğü var hala yaptığını düşünüyorum.
Bida yazim fama Aylin Meryem ortaklaşa fal bakan sahtekarlar ve biryolunvar bu olayda bize aptal dediiFAMA yı nasıl bilirsiniz kızlar hiç atmadım . Çıkan var mı fallarından?
Tatlım benim de ilk falım çok iyiydi sana da bahsettim ya süper dedik hatta. Ama bugünlerde çok kötü oysa ilk falımda ne hayaller kurmuştum
Ah kiyamam sana baslatma sinirinden ! Bas git burasi senin sinir atma yerinmi viz viz vizöyle demişler dedim
öyle bir tartışma yaşanmış
onu tanıyorum dedim yani saraylı demiş birileri arkadaşımı kourdum zoruna mı gitti
ya zaten sinirim tepemde atlama yorumlarıma
Kesira çok iyi birii kuzum ama falı bana cıkmadıı ama iyi biridirrBugun Kesira'ya katina attim kizlar. Kibar bi kadin belli, eh berbat denecek yorumlari da yok fena degil, vasat. Dedikleri cikarmi cikmazmi blmyorum bi tarih fln da vermedi ama 8dakikada kartlardan bahsederken ayni seyler uzernde donup durdugu cok olmus. Neyse yine de emek verp baktgi icn saygm sonsuz
Bida yazim fama Aylin Meryem ortaklaşa fal bakan sahtekarlar ve biryolunvar bu olayda bize aptal dedii
Bende aynen oyle dusunuyorum canim, aylin,fama,meryem bi kac tane daha var hatta bunlardan masallah heryerdeler bizde salak gibi hala atmaya devam ediyoruz oda degil cok belli ediyorlar kendilerini ve adim gibi eminim gecen fali attim famanin yazma şeklini hepimiz biliyoruz sorumun cevabi o kadar duzgun bir turkceyleydi ki saka gibiler :) lan bari onuda devrik cumlelerle yaz usunme :) baskasida cevap vermis olabilir oda bir ihtimal :) karsilarindakinide salak saniyorlar ama bir sekilde ortaya cikiyor! Bir kac guvendigim isimden baska kimseye atmam bundan sonra fal su anda benim icin nesibe,selena,venus digerlerinin cogunun ne oldugu belli degil bu arada selenadanda bi ara suphe ettim ben burda muhbirleri mi var diye ama hic alakasi olmayan bir arkadasim yolladi kizin ne burda uyeligi var nede netten fal baktirir zorla arkadasimi fal batagina soktum :):) ve bgn dedigi sey olmus cok yeni bir iliskisi vardi yurumiycek demisti kadin gercektende ayrilmislaraynen dedigi gibi bir konusma gecmis,o arkadasimada bilince en azindan ani,gecmisi ve bu olan olayi icim rahatladi o konudada,arkadasimin durumuna uzuldum o ayri tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?