Binnaz Abla

ben de attım ayline ama böyle gelirse iade isterim. indirim yapmasın madem böyle sallamasyon bakacaksa. siz de indirim isteyin bence.
iade isteyin demek istemiştim:) gerçekten 15 lira bile olsa yazıktır, bir de hem böyle özensiz, baştan savma bakıp hem de dalga geçer gibi ukala ukala cevap vermişse hele.

FAMA yı nasıl bilirsiniz kızlar hiç atmadım . Çıkan var mı fallarından?

ben baktırdığım zaman fena değildi. sonra sahtekar olduğu ortaya çıkınca buz gibi soğudum. tellweden şutlandı bir yolun vara kapak attı. istediği kadar iyi olsun , hoş iyi bakımından a şüpheliyim. birden fazla hesap açıp oradan aldığı bilgilerle bakıyor bile olabilir.bence sıfır bir hesap açıp yolla. ama şu an yollama bence burayı takıp ettiğinden adım gibi eminim. burada kendini başka hesaplar açıp övmüşlüğü var hala yaptığını düşünüyorum.

o zaman atmaya bile gerek yok canım. Ekim ortası ve sonu diyen eeey falcılar fallarınız patır patır patlıyooor daha da size fal gönderir miyim ben

Bence aylinde bu aralar bir haller var. Geçenki indirimde ilk defa attığımda efsane yorumlamıştı aldığım en iyi yorumlardan biriydi, o gün 1-2 miz hariç hepimiz beğendik. Sonra ben geçenlerde indirimsizken attım hem de benden başka kimse yoktu o gün, yorumu 4 saat sonra geldi ve çok durakladı çok tekrarladı. İlk falından eser yoktu kısaca

Tatlım benim de ilk falım çok iyiydi sana da bahsettim ya süper dedik hatta. Ama bugünlerde çok kötü oysa ilk falımda ne hayaller kurmuştum

Bugun Kesira'ya katina attim kizlar. Kibar bi kadin belli, eh berbat denecek yorumlari da yok fena degil, vasat. Dedikleri cikarmi cikmazmi blmyorum bi tarih fln da vermedi ama 8dakikada kartlardan bahsederken ayni seyler uzernde donup durdugu cok olmus. Neyse yine de emek verp baktgi icn saygm sonsuz

audrey_24 sesin çıkmıyor tatlım nasılsınTut kendini dedin bana ama bak yine attım fal tutamadım kendimi sonuç fiyasko tabi ki

merhabalar kızlar,epeydir takip etmedim,valla geçmişi hep okumadan vııyjjt diye son sayfaya geldim,
burası biraz hareketlenmiş gibi gördüm,ama ne oldu tam anlamasamda bir aylin sıkıntısı var gibi,
ben epeydir kafamı dinliyorum,
seviyorum sizi kızzzlaaaarrr....

bir yolunvar a bakıyorum falcılara şimdi ,
Medyum Deniz
Moonlight
FAMA
Kahinvanga
FALCI SEMA
ALTINCIBOYUT
Falstar
Bartwise

yaklaşık 2 senedir tellwede fal baktıran biriyim , bunlar eski tellwe ciler benim bildiklerim aynı isimleri kullananlar bunlar başka var mı bilmiyorum. bir kaçına baktırmışlığım ve memnun kalmışlığımda var.
Tellwede birden fazla hesap açıp fal bakanların atıldığını duymuştum bunlar onlar sanıyorum. diğer hesaplarına fal yolladıysam başarılı olmalarına şaşırmıyorum.

Bende aynen oyle dusunuyorum canim, aylin,fama,meryem bi kac tane daha var hatta bunlardan masallah heryerdeler bizde salak gibi hala atmaya devam ediyoruz oda degil cok belli ediyorlar kendilerini ve adim gibi eminim gecen fali attim famanin yazma şeklini hepimiz biliyoruz sorumun cevabi o kadar duzgun bir turkceyleydi ki saka gibiler :) lan bari onuda devrik cumlelerle yaz usunme :) baskasida cevap vermis olabilir oda bir ihtimal :) karsilarindakinide salak saniyorlar ama bir sekilde ortaya cikiyor! Bir kac guvendigim isimden baska kimseye atmam bundan sonra fal su anda benim icin nesibe,selena,venus digerlerinin cogunun ne oldugu belli degil bu arada selenadanda bi ara suphe ettim ben burda muhbirleri mi var diye ama hic alakasi olmayan bir arkadasim yolladi kizin ne burda uyeligi var nede netten fal baktirir zorla arkadasimi fal batagina soktum :):) ve bgn dedigi sey olmus cok yeni bir iliskisi vardi yurumiycek demisti kadin gercektende ayrilmislar aynen dedigi gibi bir konusma gecmis,o arkadasimada bilince en azindan ani,gecmisi ve bu olan olayi icim rahatladi o konudada,arkadasimin durumuna uzuldum o ayri tabi

Huma, fama ,aylin ,selena ,yigit ,gizem hatun ,sevgi duman, sezgi candan, sarayli, sehrazat, geysu, ilkay, bu topikte eeeennnn en cok duydugum isimler

Tatlım benim de ilk falım çok iyiydi sana da bahsettim ya süper dedik hatta. Ama bugünlerde çok kötü oysa ilk falımda ne hayaller kurmuştum

Biliyorum canım acayip şaşırmıştık sonra ben 2. Yi atınca pek içime sinmedi demiştim hatta zaman da göremedi içimden 4 geçiyor dedi. Fallardan soğudum zaten ya

öyle demişler dedim
öyle bir tartışma yaşanmış
onu tanıyorum dedim yani saraylı demiş birileri arkadaşımı kourdum zoruna mı gitti
ya zaten sinirim tepemde atlama yorumlarıma
Ah kiyamam sana baslatma sinirinden ! Bas git burasi senin sinir atma yerinmi viz viz viz

Kesira çok iyi birii kuzum ama falı bana cıkmadıı ama iyi biridirr

çok çok iyi yorumcular var aslında . benim müdavimi olduğum 4-5 tane yorumcu var Selena da bunlardan biri , pembe tablocu da değil. onun dediklerini dinlemekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…