Binnaz Abla

Ah kiyamam sana baslatma sinirinden ! Bas git burasi senin sinir atma yerinmi viz viz viz
ya gitsene başımdan ya
sen kimsin yazıcam buraya
senin topiğin mi
alla alla ya hadi işine yazma bana

Ben iş için baktırdığım zaman bana 2 paragraf aşk 2 cümle iş yorum yapanlardan korkuyorum. O tarz kişiler kesinlikle copy paste bence

ya gizem hatunu online gören, yakalayan, haberini alan olursa bana haber verebilir mi? kendisini neredeyse aylardır bir türlü yakalayamadım.

Kahinvanga en azindan kibar biri, bana baya sacmalamisti bi falda soru kisminda belirttim ve o sirada da hem dusuk puan verip hem de iade istedim cok kibarca kusura bakmayin vs die cevap verip kisaca tekrar yorumlamisti, nezaketine istinaden bir kere daha baktirmistim sonra

ben hiç baktırmadım ama ismi ilginç aklımda kalmış o yüzden en azından çirkeflik yapmamış buda bir şey.

çok çok iyi yorumcular var aslında . benim müdavimi olduğum 4-5 tane yorumcu var Selena da bunlardan biri , pembe tablocu da değil. onun dediklerini dinlemekte fayda var.
Senin begendigin isimler kimler? Ve dediklerini yasadigin ? Gercekten bu son zamanlarda olan bu olaylar iyice mide bulandirdi hem arka tarafta birbirlerinin kuyusunu kaziyorlar hemde baska hesaplarla bizi dolandiriyorlar Allah cikartsin hepsinden !

bunu bilmeyen kalmadı burada,ama hala fal baktırılıyor hayret.
Ben zamanında burda falcıyaa iyi dedim diye savunanlar iftira atanlar bugün hep coşuyo bi garipler
ya gitsene başımdan ya
sen kimsin yazıcam buraya
senin topiğin mi
alla alla ya hadi işine yazma bana
yavaş oll durduk yere kafandan uydurup buraya saçmalıcan bizdee suscaz mı

tamam biz de atmıyoruz zaten tatlım sadece sordum dün param iade edildi onu kullanayım diye soruyorum falcıları baktıran var mı diye. puanım sistememi kalsın yani
Kuzum o sahtekarlara atma eskiden atınca aynı kişi bakar ama yeni atarsan buraya aldanma ortaklaşa bakıyolar ay çok sinirliyim ya byv kendisi aptaldır bide bize öyle dedi biz olmasak napacak

Ben zamanında burda falcıyaa iyi dedim diye savunanlar iftira atanlar bugün hep coşuyo bi garipler

yavaş oll durduk yere kafandan uydurup buraya saçmalıcan bizdee suscaz mı
Kizzz bosverr laf yetistirme hayirli ugurluuu olsunnnnnn yazdim sana ozeldenn sevindim cokk valla guzel haberler duymuyorduk ne zamandir,Valla kuzum bir muratina eren sensin forumda :):) masallah diyoruz

Ayyy Selena işte yaaa arkadaşına üzüldüm ama falı çıktı selenanın diye de Sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…