ya gitsene başımdan yaAh kiyamam sana baslatma sinirinden ! Bas git burasi senin sinir atma yerinmi viz viz viz
Banada hic cikmadi hicKesira çok iyi birii kuzum ama falı bana cıkmadıı ama iyi biridirr
bir yolunvar a bakıyorum falcılara şimdi ,
Medyum Deniz
Moonlight
FAMA
Kahinvanga
FALCI SEMA
ALTINCIBOYUT
Falstar
Bartwise
yaklaşık 2 senedir tellwede fal baktıran biriyim , bunlar eski tellwe ciler benim bildiklerim aynı isimleri kullananlar bunlar başka var mı bilmiyorum. bir kaçına baktırmışlığım ve memnun kalmışlığımda var.
Tellwede birden fazla hesap açıp fal bakanların atıldığını duymuştum bunlar onlar sanıyorum. diğer hesaplarına fal yolladıysam başarılı olmalarına şaşırmıyorum.
bunu bilmeyen kalmadı burada,ama hala fal baktırılıyor hayret.Bida yazim fama Aylin Meryem ortaklaşa fal bakan sahtekarlar ve biryolunvar bu olayda bize aptal dedii
Öyle bir Tartışma yaşanmadıı o kadarda değill ya ben para veriyorum yazarımm bildiğimiAh kiyamam sana baslatma sinirinden ! Bas git burasi senin sinir atma yerinmi viz viz viz
çok iyi birii Yaaa cıkmasadaBanada hic cikmadi hic
Kahinvanga en azindan kibar biri, bana baya sacmalamisti bi falda soru kisminda belirttim ve o sirada da hem dusuk puan verip hem de iade istedim cok kibarca kusura bakmayin vs die cevap verip kisaca tekrar yorumlamisti, nezaketine istinaden bir kere daha baktirmistim sonra
Senin begendigin isimler kimler? Ve dediklerini yasadigin ? Gercekten bu son zamanlarda olan bu olaylar iyice mide bulandirdi hem arka tarafta birbirlerinin kuyusunu kaziyorlar hemde baska hesaplarla bizi dolandiriyorlar Allah cikartsin hepsinden !çok çok iyi yorumcular var aslında . benim müdavimi olduğum 4-5 tane yorumcu var Selena da bunlardan biri , pembe tablocu da değil. onun dediklerini dinlemekte fayda var.
Ben zamanında burda falcıyaa iyi dedim diye savunanlar iftira atanlar bugün hep coşuyo bi gariplerbunu bilmeyen kalmadı burada,ama hala fal baktırılıyor hayret.
yavaş oll durduk yere kafandan uydurup buraya saçmalıcan bizdee suscaz mıya gitsene başımdan ya
sen kimsin yazıcam buraya
senin topiğin mi
alla alla ya hadi işine yazma bana
Senin begendigin isimler kimler? Ve dediklerini yasadigin ? Gercekten bu son zamanlarda olan bu olaylar iyice mide bulandirdi hem arka tarafta birbirlerinin kuyusunu kaziyorlar hemde baska hesaplarla bizi dolandiriyorlar Allah cikartsin hepsinden kuzumm anladın senteşekkür ederimm selena yazmış olanı ona inandım ama byv resmen dalga geçti bizle artık bildiğime atarım
ben hiç baktırmadım ama ismi ilginç aklımda kalmış o yüzden en azından çirkeflik yapmamış buda bir şey.
Kuzum o sahtekarlara atma eskiden atınca aynı kişi bakar ama yeni atarsan buraya aldanma ortaklaşa bakıyolar ay çok sinirliyim ya byv kendisi aptaldır bide bize öyle dedi biz olmasak napacaktamam biz de atmıyoruz zaten tatlım sadece sordum dün param iade edildi onu kullanayım diye soruyorum falcıları baktıran var mı diye. puanım sistememi kalsın yani
Herkese cıkmıyo odaçok çok iyi yorumcular var aslında . benim müdavimi olduğum 4-5 tane yorumcu var Selena da bunlardan biri , pembe tablocu da değil. onun dediklerini dinlemekte fayda var.
Cikmadi daha ya ama cikmicak benceGizem hatunun dedikleri cikan varmi ?
Kizzz bosverr laf yetistirmeBen zamanında burda falcıyaa iyi dedim diye savunanlar iftira atanlar bugün hep coşuyo bi garipler
yavaş oll durduk yere kafandan uydurup buraya saçmalıcan bizdee suscaz mı
Baktırdım ve süper ötesiydi ama ben temmuzda baktırdım evlilikle ilgilide bilgiler veriyo.Fama bana gecenlerde astroloji gonder, daha ileri tarih cikiyor demisti.
Akilim gidiyo atsam mi diye, famaya astroloji baktiran var mi?
Bende aynen oyle dusunuyorum canim, aylin,fama,meryem bi kac tane daha var hatta bunlardan masallah heryerdeler bizde salak gibi hala atmaya devam ediyoruz oda degil cok belli ediyorlar kendilerini ve adim gibi eminim gecen fali attim famanin yazma şeklini hepimiz biliyoruz sorumun cevabi o kadar duzgun bir turkceyleydi ki saka gibiler :) lan bari onuda devrik cumlelerle yaz usunme :) baskasida cevap vermis olabilir oda bir ihtimal :) karsilarindakinide salak saniyorlar ama bir sekilde ortaya cikiyor! Bir kac guvendigim isimden baska kimseye atmam bundan sonra fal su anda benim icin nesibe,selena,venus digerlerinin cogunun ne oldugu belli degil bu arada selenadanda bi ara suphe ettim ben burda muhbirleri mi var diye ama hic alakasi olmayan bir arkadasim yolladi kizin ne burda uyeligi var nede netten fal baktirir zorla arkadasimi fal batagina soktum :):) ve bgn dedigi sey olmus cok yeni bir iliskisi vardi yurumiycek demisti kadin gercektende ayrilmislaraynen dedigi gibi bir konusma gecmis,o arkadasimada bilince en azindan ani,gecmisi ve bu olan olayi icim rahatladi o konudada,arkadasimin durumuna uzuldum o ayri tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?