Binnaz Abla

Kizzz bosverr laf yetistirme hayirli ugurluuu olsunnnnnn yazdim sana ozeldenn sevindim cokk valla guzel haberler duymuyorduk ne zamandir,Valla kuzum bir muratina eren sensin forumda :):) masallah diyoruz
Kuzumm ben rüyamda gördümm biri daha ercek hepimiz erelim neler çektik:)) kız bide susturuyolar banane öğrenciymiş gençmiş para veriyoz Kafayı yemiş herkes teşekkür ederimm bebem darısı sana

Öyle bir Tartışma yaşanmadıı o kadarda değill ya ben para veriyorum yazarımm bildiğimi

çok iyi birii Yaaa cıkmasada
bana biten ilişkimde her şeyi tek tek bilmişti,sonraki bir başkası için olacak dedi olmadı,
bilmiyorum benden kaynaklıda olabilir,ama iyi saygılı bir hanımefendidir.

Ay bi xx9 vardıı buralarda yiğitlee selenayıı öven sonra falcı olmuştuu:))) okuyosann hala uyuzum sanaa bide fal attım salak gibi
hahahhahahahahah gollom yaaa :):) pislik birde kizin duygulariyla oynamisti annesinin vefat ettigini burdan ogrenip yazmiss bide ne igrenc insanlar var, o bide bi konu acmisti cakra acma mi ne hahahah bermuda hatirliyormusun videolari izleyip uykumuz geldi len bunee diyorduk :):) allah korumuss bak :)

Ben attım kız ona haram olsun

Kuzum o sahtekarlara atma eskiden atınca aynı kişi bakar ama yeni atarsan buraya aldanma ortaklaşa bakıyolar ay çok sinirliyim ya byv kendisi aptaldır bide bize öyle dedi biz olmasak napacak

Aldıkları para haram zıkkım olsun ne diyeyim ki şehrazatın öfkesi yeni geçti derken aylin vakası çıktı. Ya şu sevdiceğim dönsün bana barışalım fal baktırmıcam bi daha yeter şu sahtekarlara verdiğim paralar

Yine atarsın bende öyle diyodum ama şurda yazılanları azcık görelimm ya salak kendileri

Senin begendigin isimler kimler? Ve dediklerini yasadigin ? Gercekten bu son zamanlarda olan bu olaylar iyice mide bulandirdi hem arka tarafta birbirlerinin kuyusunu kaziyorlar hemde baska hesaplarla bizi dolandiriyorlar Allah cikartsin hepsinden !

onun dışında asmara , shalevisrael, estanbul, falaniyethakkaniyet ,tutankamon ve tabi selena.

Baktırdığım çoğu falcı eski sevgilimle olumlu görmüştü barışır gibi olduk ama yürümedi , sadece bu beş falcı sonunuz yok bu adamla diyip başkasına şans vermemi tavsiye etmişlerdi ve şu an başkası var hayatımda çok da mutluyum. Acaba eski sevgilimle zorlasam olur muydu bilmiyorum ama pişman değilim. şimdi sık sık baktırmıyorum haftada bir filan yolluyorum zaten çok sık fal baktırmak olumsuzluk veriyormuş. hem cüzdana olumsuzluk hemde ruha :)

vu arada dikkatimi çeken bir şey daha ,

Naeliarte - az önce yoğun ilgiden bahsetmiş yalan , nöbetçi. madem yoğun ilgi var falına bak ne nöbettesin.- yeni dikkatimi çekti
Sertan10 - kendi kendini başka hesaplarla duvarda övüyor çok belli oluyor

Ya biz onla burda konusup birbirimize fal atmistikafgjkk falci niki neymis peki?
Para verdim kız özelden bi falcı cıkardı salak gibi sonra cıktı foyası yokmuydun bi selenayı bi yiğiti överdi kimseye atmayın başka diye yoksa selena ile Yiğit hahahaha

Meryeme en cok fal atip tavsiye edenlerden biri olarak olay patladiginda iyice kendimi kocam beni aldatip 3 cocugumla ortada birakmis gibi hissettim :) ama belki iyi de oldu eskisi gibi fal atmiyorum artik, bu ay bi ara nesibe' ye atarim o kadar
Hahahahahahhaha :) evet bide boyle bir durum var olayin olumsuz olmasina degil bir sure sonra falin çikmamis olmasina uzuluyoruz :) nasil gaza geliyorsak :):)

Ay bi xx9 vardıı buralarda yiğitlee selenayıı öven sonra falcı olmuştuu:))) okuyosann hala uyuzum sanaa bide fal attım salak gibi
Gollom ya kalp kalbe karşı inanır mısın bugün birden aklıma o xx9 olayı geldi o kızın duygularıyla oynayıp hepimizi kandırdığını hatırladım küfür ettim içimden bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…