O kadinda birsey var ama cozemedim oda birisi ama kim acabaa ,insallah degildir baya sey bildi bende sasirtti ama bilmiyorum yaCikmadi daha ya ama cikmicak bence
Kuzumm ben rüyamda gördümm biri daha ercek hepimiz erelim neler çektik:)) kız bide susturuyolar banane öğrenciymiş gençmiş para veriyoz Kafayı yemiş herkes teşekkür ederimm bebem darısı sanaKizzz bosverr laf yetistirmehayirli ugurluuu olsunnnnnn yazdim sana ozeldenn sevindim cokk valla guzel haberler duymuyorduk ne zamandir,Valla kuzum bir muratina eren sensin forumda :):) masallah diyoruz
bana biten ilişkimde her şeyi tek tek bilmişti,sonraki bir başkası için olacak dedi olmadı,Öyle bir Tartışma yaşanmadıı o kadarda değill ya ben para veriyorum yazarımm bildiğimi
çok iyi birii Yaaa cıkmasada
hahahhahahahahah gollom yaaa :):) pislik birde kizin duygulariyla oynamisti annesinin vefat ettigini burdan ogrenip yazmiss bide ne igrenc insanlar var, o bide bi konu acmisti cakra acma mi ne hahahahAy bi xx9 vardıı buralarda yiğitlee selenayıı öven sonra falcı olmuştuu:))) okuyosann hala uyuzum sanaa bide fal attım salak gibi
Hangisi bakıyo acaba sana hep cıkıyoda demek aynı kişi bakıyo sana bunlar sahtekar çünküBaktırdım ve süper ötesiydi ama ben temmuzda baktırdım evlilikle ilgilide bilgiler veriyo.
Ben attım kız ona haram olsunhahahhahahahahah gollom yaaa :):) pislik birde kizin duygulariyla oynamisti annesinin vefat ettigini burdan ogrenip yazmiss bide ne igrenc insanlar var, o bide bi konu acmisti cakra acma mi ne hahahahbermuda hatirliyormusun videolari izleyip uykumuz geldi len bunee diyorduk :):) allah korumuss bak :)
Bende uzuldum ya hemde cokAyyy Selena işte yaaa arkadaşına üzüldüm ama falı çıktı selenanın diye de Sevindimm
ya canım evlendinmi yoksa.Kuzumm ben rüyamda gördümm biri daha ercek hepimiz erelim neler çektik:)) kız bide susturuyolar banane öğrenciymiş gençmiş para veriyoz Kafayı yemiş herkes teşekkür ederimm bebem darısı sana
Kuzum o sahtekarlara atma eskiden atınca aynı kişi bakar ama yeni atarsan buraya aldanma ortaklaşa bakıyolar ay çok sinirliyim ya byv kendisi aptaldır bide bize öyle dedi biz olmasak napacak
Şakamı ay alındımm teyze oluyon esmeralgaya canım evlendinmi yoksa.
Ay bi xx9 vardıı buralarda yiğitlee selenayıı öven sonra falcı olmuştuu:))) okuyosann hala uyuzum sanaa bide fal attım salak gibi
Yine atarsın bende öyle diyodum ama şurda yazılanları azcık görelimm ya salak kendileriAldıkları para haram zıkkım olsun ne diyeyim ki şehrazatın öfkesi yeni geçti derken aylin vakası çıktı. Ya şu sevdiceğim dönsün bana barışalım fal baktırmıcam bi daha yeter şu sahtekarlara verdiğim paralar
Senin begendigin isimler kimler? Ve dediklerini yasadigin ? Gercekten bu son zamanlarda olan bu olaylar iyice mide bulandirdi hem arka tarafta birbirlerinin kuyusunu kaziyorlar hemde baska hesaplarla bizi dolandiriyorlar Allah cikartsin hepsinden !
Canim bende de cok bildi ama olmicak dedigi eminim patladi yani gelecek dedigi gelmeyeecekO kadinda birsey var ama cozemedim oda birisi ama kim acabaa ,insallah degildir baya sey bildi bende sasirtti ama bilmiyorum ya
Para verdim kız özelden bi falcı cıkardı salak gibi sonra cıktı foyası yokmuydun bi selenayı bi yiğiti överdi kimseye atmayın başka diye yoksa selena ile Yiğit hahahahaYa biz onla burda konusup birbirimize fal atmistikafgjkk falci niki neymis peki?
Hahahahahahhaha :) evet bide boyle bir durum var olayin olumsuz olmasina degil bir sure sonra falin çikmamis olmasina uzuluyoruz :) nasil gaza geliyorsak :):)Meryeme en cok fal atip tavsiye edenlerden biri olarak olay patladiginda iyice kendimi kocam beni aldatip 3 cocugumla ortada birakmis gibi hissettim :) ama belki iyi de oldu eskisi gibi fal atmiyorum artik, bu ay bi ara nesibe' ye atarim o kadar
Gollom ya kalp kalbe karşı inanır mısın bugün birden aklıma o xx9 olayı geldi o kızın duygularıyla oynayıp hepimizi kandırdığını hatırladım küfür ettim içimden bol bolAy bi xx9 vardıı buralarda yiğitlee selenayıı öven sonra falcı olmuştuu:))) okuyosann hala uyuzum sanaa bide fal attım salak gibi
Cirkef ariyorsan sema bana oldukca cirkeflesmisti beddua fln etti adhjjkkhjl
oturur kendi falına bakardı herhaldeKuzum o sahtekarlara atma eskiden atınca aynı kişi bakar ama yeni atarsan buraya aldanma ortaklaşa bakıyolar ay çok sinirliyim ya byv kendisi aptaldır bide bize öyle dedi biz olmasak napacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?