Şakamı ay alındımm teyze oluyon esmeralga
oturur kendi falına bakardı herhalde
Hahahahahahhaha :) evet bide boyle bir durum var olayin olumsuz olmasina degil bir sure sonra falin çikmamis olmasina uzuluyoruz :) nasil gaza geliyorsak :):)
Ya biz onla burda konusup birbirimize fal atmistikafgjkk falci niki neymis peki?
Bir dediği çıktı tatlım ama asıl olay için son bir hafta olmazsa o da patlayacakGizem hatunun dedikleri cikan varmi ?
ayy canım ben kaçırmışım bilmiyodum,hadi bakalım teyze olurumbende,hayırlı olsun bebişin canımŞakamı ay alındımm teyze oluyon esmeralga
Nickle değil canım mail adresini vermişti burda bir kaç kişi de baktirmisti.
iyi geceler canım,Sahtekar falcılaraa sözümm hepsinden çıksın paramızz hala savunanlar gitsin beslesinn sinir bozmasın iyigeceler kızceceler
Aylin'i övenler; bana 15 tl borcunuz var!! :))) Tek bir şey tutturamama konusunda Gizem Hatun travmasını daha atlatamamışken şimdi de Aylin çıktı başıma. Arkadaş söylediği bir şey bile tutmaz mı bir insanın? Yani siz bu falcılara nasıl bilgiler veriyorsunuz soru kısmında da anlattıkça anlatıyor acaba? Ayy sinirden kudurdum. Bir daha da tövbeler olsun bilmediğim falcıya fal fln atmam. Bari bildiklerim atıyorsa da destekli atıyor, böyle popolarından sallamıyor. off çok sinirliyim şu an, kimse de bana enerji falan demesin lütfen. Burada en dolandırıcı dediğimiz, benim hatta bu sabah yerin dibine soktuğum Şehrazat/Didem bile sıfır bilgi ile anı biliyor da, bu kadın nasıl lise öğrencisine söylenecek şeyleri bana söylüyor. İnsan en azından bu kadının yaşı kaç diye bakar da, sallıyorsa da öyle sallar. lanet olsun yaa, vallahi hepsine lanet olsun.
bakalım bakmamıs halen ama olumsuz soluyor dıyenler de var ıns olumlu der.....bu arada bu ara rekor kırdım zeus gızem hatun selena venus ve aylını beklıyorum su an zaten benım konum da 2-3 aya netlesır yazcam burda cıkanları cıkmayanlarıVenusun gunune denk gelirsen superdir bana dedigi bir olayi aynen yasadim 10 ay sonra yasadim ama aynen yasadim
venüs hangi sitedeki acaba?bakalım bakmamıs halen ama olumsuz soluyor dıyenler de var ıns olumlu der.....bu arada bu ara rekor kırdım zeus gızem hatun selena venus ve aylını beklıyorum su an zaten benım konum da 2-3 aya netlesır yazcam burda cıkanları cıkmayanları
venüs hangi sitedeki acaba?
fal sepeti canım kızlar bu arada bu ara ben bayılcak gıbı oluyorum basım agrıyor sık fal baktırmakdan galıba enerjım dustu bunuda soleyen bı zeustu bu ara uykulu bı hal ıcınde olcaksın demıstı cıktı cok fal baktırmakta ıyı degıl artık nolcaksa olsun yazık degılmı bana demeye basladım sızlerde bence ara verın benım halım hal degıl valla cogunuda begenmıyorum zaten nıyeyse bı selena cıkar ya da cıkmaz sorumun dısında ayrıntı veren kısıdır o da umut baglamamak lazım sonra olan bıze olurvenüs hangi sitedeki acaba?
Kizma benimde yasim sana yakin, aylini ben onerdim ama cidden katinasi cok iyiydi bende.
Sorumda da cok az ayrinti vermistim. Ben de ne zaman indirim de atsam tirt fallar geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?