Binnaz Abla

herkese tavsiyem olur güvendiğiniz 3-5 falcıdan başkasına fal atmayın. gerçekte aklı şaşıyor insanın bir sene denemediğim falcı kalmamıştı. şimdi haftada bir fal yolluyorum. ohh kafam rahat. su falı olayınada inanmıyorum kimse kızmasın. her faldan önce namaz mı kılıyorlar bunlar. araştırdım internetten namaz kılıp dua ile açılmalıymış bana inandırıcı gelmiyor 20 tl lik fal için namaz kılıp dua ettiklerine.

Hahahahahahhaha :) evet bide boyle bir durum var olayin olumsuz olmasina degil bir sure sonra falin çikmamis olmasina uzuluyoruz :) nasil gaza geliyorsak :):)

Ahaha oysa ne pembis fallarim vardi adgjjk ama kadin sahtekar mahtekar o kadar da umut verip gazladi da ani cidden biliodu :) ben o gruptan meryeme hiiic atmadim bir daha, fama ile ayline de indirimde attim sadece meryem ucretsiz olsa da atmam AL KIRDIIN KALBIMII diorm :)))

Kizma benimde yasim sana yakin, aylini ben onerdim ama cidden katinasi cok iyiydi bende.
Sorumda da cok az ayrinti vermistim. Ben de ne zaman indirim de atsam tirt fallar geliyor.

Venusun gunune denk gelirsen superdir bana dedigi bir olayi aynen yasadim 10 ay sonra yasadim ama aynen yasadim
bakalım bakmamıs halen ama olumsuz soluyor dıyenler de var ıns olumlu der.....bu arada bu ara rekor kırdım zeus gızem hatun selena venus ve aylını beklıyorum su an zaten benım konum da 2-3 aya netlesır yazcam burda cıkanları cıkmayanları

venüs hangi sitedeki acaba?

venüs hangi sitedeki acaba?
fal sepeti canım kızlar bu arada bu ara ben bayılcak gıbı oluyorum basım agrıyor sık fal baktırmakdan galıba enerjım dustu bunuda soleyen bı zeustu bu ara uykulu bı hal ıcınde olcaksın demıstı cıktı cok fal baktırmakta ıyı degıl artık nolcaksa olsun yazık degılmı bana demeye basladım sızlerde bence ara verın benım halım hal degıl valla cogunuda begenmıyorum zaten nıyeyse bı selena cıkar ya da cıkmaz sorumun dısında ayrıntı veren kısıdır o da umut baglamamak lazım sonra olan bıze olur

Kızlar allahını seven bırı bana esmalar için dualar için açık gunleri yazsınnnn çıldırucamömm????

Kizma benimde yasim sana yakin, aylini ben onerdim ama cidden katinasi cok iyiydi bende.
Sorumda da cok az ayrinti vermistim. Ben de ne zaman indirim de atsam tirt fallar geliyor.

Yok canım lafım sana degildi :) burada son günlerde bi "Aylin iyidir" lafı döndü, hatta ben Aylin Fama degil mi diye sordum da, yok Aylin yapmaz öyle bir şey dendi galiba, şimdi Aylin -Fama-meryem sahtekar deniyor, anlamadım gitti :/

Neyse, byv ilk defa iade istiyorsunuz diye iade ettik ancak bidibidi diye mail atmış, fazla uzatmadım ben de, en azından param o utamazda kalmadı, bi ara üstüne ekler ilkay'a baktırırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…