Binnaz Abla

Çok bilmiş hanim gene yazacak konu bulmuş kendine

Saraylinin benim arkadaşim olmasi hickimseyi ilgilendirmez buranin yönetiminide ilgilendirmez
Benle alip veremedigin nedir bilmiyorum ama hakkimda bir daha bisi yazma senin yazdigin sacmalik lar icinde adimi görmek istemiyorum

Kızlar allahını seven bırı bana esmalar için dualar için açık gunleri yazsınnnn çıldırucamömm????

ben bi ara bi site bulmuştum, orada yazıyordu da, bu sonuçta bizim kullandığımız takvim gibi sürekli değişen bir şey mi, yokse hep mi aynı kalıyor ondan emin olamadım, o yüzden orada yazılanların doğruluğuna da pek inanamadım. Hem dua ediyorsun ya hu, esma çekiyorsun, Allah'ın isimlerini/sıfatlarını zikrediyorsun, Allah'ın duaları kabul etmesi için belli günleri mi olur hiç? o kısım benim pek mantığıma sığmıyor.

Kizlar selena abla bana ara onu canim falan demisti benden bekliyormus aramami olumlu olurmus ararsam ama emin olamiyorum of

Yawrum bana da geydiriyo o sanki ama ben onun yazdiklarini anlamiyorum

Aman birak kendi kendine konussun anlayan yok nasil olsa dekoderi yokki anlayalim
Ben anlıyorum onu thalix sana da izah edeyim istersen. Kız demek istiyor ki ;

Madem Saraylının arkadaşısın ozaman burda saraylının falı çıktı diye yorum yazman doğru değil!!!

Son düzenleme:
Ben anlıyorum onu thalix sana da izah edeyim istersen. Kız demek istiyor ki. Madem Saraylının arkadaşısın ozaman burda saraylının falı çıktı diye yorum yazman doğru değil!!!
Ne zaman yazmisim son zamanlarda var mi yazim fali cikti diye ?
Onu korudum diye üstüme gelme hakkina sahip degilsin arkadasim diye acik buldugunuzu sanmayin

Ne zaman yazmisim son zamanlarda var mi yazim fali cikti diye ?
Onu korudum diye üstüme gelme hakkina sahip degilsin arkadasim diye acik buldugunuzu sanmayin
Sana net bir cümle yazdım. Açığına saçığına girmedim. Benim yazdıklarımı anlayacak kadar akıllı birisin sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…