Çok bilmiş hanim gene yazacak konu bulmuş kendineKimse öyle bişi demedi zaten thalix saraylının arkadaşı ben onun hakkında iyi kötü bişi yazmamasını burdaki kazene falandaa söyledimm Saçma olur kimse bilmesinn dedi savunmasın kendiside yazdı zaten burda
Kızlar allahını seven bırı bana esmalar için dualar için açık gunleri yazsınnnn çıldırucamömm????
Benazir bişiy diycem selena bakmaya baslamismi biluyormusunKizlar Günaydın. Ya bu tellwe'de soru cevap kismi nerede?
Yok canim sanirim baslamamis cunku benim bi soruma iyi oldugumda cevap vericem demişti vermedi henüz.Benazir bişiy diycem selena bakmaya baslamismi biluyormusun
Sahol tatlim.sen yollafin ozaman soru cevabi bekledigine gore.memnun kaldinmi bnde yollayacagimda be dersin.? Ozeldende yazabilirsin.Yok canim sanirim baslamamis cunku benim bi soruma iyi oldugumda cevap vericem demişti vermedi henüz.
Canim gunaydin falinin cevaplandigi yerin altinda dikdortgen bir kutucuk var orasi canim falci ve ben goriyim,herkes gorsun secenekleri var bide onuda ayarla unutma :)Kizlar Günaydın. Ya bu tellwe'de soru cevap kismi nerede?
Valla bana fena tutturdu. Ama nurbanu ve geysu da selena ayarindaydi bana. Hatta geysu biraz daha fazlasiydi.Sahol tatlim.sen yollafin ozaman soru cevabi bekledigine gore.memnun kaldinmi bnde yollayacagimda be dersin.? Ozeldende yazabilirsin.
Audrey'im kac kere yazdim o kutuya cevap gelmiyorCanim gunaydin falinin cevaplandigi yerin altinda dikdortgen bir kutucuk var orasi canim falci ve ben goriyim,herkes gorsun secenekleri var bide onuda ayarla unutma :)
Sagol cnm.bnde yollayacagiimda merak ediyorumValla bana fena tutturdu. Ama nurbanu ve geysu da selena ayarindaydi bana. Hatta geysu biraz daha fazlasiydi.
Gormemistir o zaman canim falciAudrey'im kac kere yazdim o kutuya cevap gelmiyor
Çok bilmiş hanim gene yazacak konu bulmuş kendine
Saraylinin benim arkadaşim olmasi hickimseyi ilgilendirmez buranin yönetiminide ilgilendirmez
Benle alip veremedigin nedir bilmiyorum ama hakkimda bir daha bisi yazma senin yazdigin sacmalik lar icinde adimi görmek istemiyorum
Audrey'im kac kere yazdim o kutuya cevap gelmiyor
Aman birak kendi kendine konussun anlayan yok nasil olsa dekoderi yokki anlayalimYawrum bana da geydiriyo o sanki ama ben onun yazdiklarini anlamiyorum
Ben anlıyorum onu thalix sana da izah edeyim istersen. Kız demek istiyor ki ;Aman birak kendi kendine konussun anlayan yok nasil olsa dekoderi yokki anlayalim
Ne zaman yazmisim son zamanlarda var mi yazim fali cikti diye ?Ben anlıyorum onu thalix sana da izah edeyim istersen. Kız demek istiyor ki. Madem Saraylının arkadaşısın ozaman burda saraylının falı çıktı diye yorum yazman doğru değil!!!
Sana net bir cümle yazdım. Açığına saçığına girmedim. Benim yazdıklarımı anlayacak kadar akıllı birisin sen.Ne zaman yazmisim son zamanlarda var mi yazim fali cikti diye ?
Onu korudum diye üstüme gelme hakkina sahip degilsin arkadasim diye acik buldugunuzu sanmayin
Valla ben de artik birsey anlamıyorumYemin ediyorum midem bulandi burda olan olaylardan kimseyede guvenim yok bundan sonra bir iki kisi disinda !! Yeter yemin ediyorum kimin ne b.k yedigi belli degil ortaligi karistirip herkes geri cekiliyor olan bizim gibi salaklara oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?