Binnaz Abla

Aman birak kendi kendine konussun anlayan yok nasil olsa dekoderi yokki anlayalim
Ben de şunu anlamıyorum Thalix ; şimdi evet ben de şaibeli olan falcılar konusunda tedirginim ama içlerinden bazıları ben de öyle isabetli oluyor ki onlara tekrar tekrar bakım yaptırmak kadar doğal olan ne var? E ben de Selena da çıktı, Saraylı da ( ikisini cidden severim , bilirim onlar da beni) , e Aylin Fama her defasında özenir İlkay nettir ama çıkar agresif de olsa atarım, bunların dışında bahsi geçen herkese baktırdım ama herkese Nesibe belki 10 KEZ BAKTI BANA ama dediklerinden sadece ve sadece bir olumsuz şey çıktı, veya diğerleri hep sallamasyon yaptı.. taraf ya da bertraraflıktan ziyade herkes kimsenin fikrine karışamaz, şunu da söyliyim ben indirimden kime attıysam biriken fallardan dolayı absürd yorumlar aldım.. falcılar indirim yapacaklarsa bile bence yine belli bir alım sayısında olmalı ya da bi günle sınırlı olmamalı ya da indirimli fallar güzel yorumlanması açısından yorum süresi uzatılarak gönderilmeli.

ben önceden cok atiyordum cok sükür artik cok atmiyorum sadece bu ay basi attim oda özel bir durum yüzündendi
nesibeyle uyusmuyorduk buna ragmen denedim allah icin hakkini verdi cok güzel bakti kendisine tesekkür ederim demekki net konu olunca daha iyi bildi diye düsünüyorum .
konu muallak ve belirsiz bisiyse belkide bilemiyorlar veya his olusmuyor ynai bunu söylemek zor uzman degiliz hicbirimiz süper gücümüz yok onlarinda yok
indirimdeyken fal atmamak gerek o zaman zaten tek bi site yapiyor indirimi onada cok aldanmamak gerek sanirim promosyon fal tadinda bi fal geliyor anladigim kadariyla yigilmadan kaynakli özen gösteremiyorlar
Saibeli olanlarin ikiside sana cikmis ee ne güzel canim enerjin uymus aralarindaki durumun buraya yansitilmasi hicbir anlam tasimiyor amacin fal atlmak ve sonucunda iyi bir yorum almaksa sonuca ulasmissin

smokecity bu arada benim juno ve lilith ikizlerde sanırım chiron balık evlerine de baktım cidden uyuyor .. sen lilith için mi kötü demiştin ?

Bunu demek istedim ben de son 2 -3 aya kadar ben de bahsi,adı geçen herksse atıyordum, sonra ara verip süreçte yaşadıklarıma ve bunu öngörenlerene atmakla devam ettim aralıklarla..hala dediğim gibi aralarındaki bağı çözemeyip soru işaretleri kalsa da; özeniyorlar baştan savmıyorlar olurunu olmazını söylüyorlar.bunların içinde Sraylı da var Selena da , Aylin de var Fama da İlkay da var Hüma da Derin .. aralarındaki münasebet, tartışma,rekabet nolursa olsun.herkesin kıblesi kendi vicdanı.

Ben anlıyorum onu thalix sana da izah edeyim istersen. Kız demek istiyor ki ;

Madem Saraylının arkadaşısın ozaman burda saraylının falı çıktı diye yorum yazman doğru değil!!!

Saraylinin fali cikti diye ben yaziyorum grey.
Thalix benim arkadasim degil, ozelden de konusmuyoruz hic ama bana atiliyor bu laflar sanirim.
Ama sunu da soyliyeyim ben en son selenaya attigim fali da cok begenip ovmustum.
Tek favorim sarayli da degil, nesibe, huma, aylin, fama, ilkay hepsini zikrediyorum fali ciktikca.
Deli para dokuyorum ben de burdaki cogu kisi gibi.
Fama ya fal attigim icin de, birinin gelip bana ikidebir, famaya, ayline byv ye
fal atanlar salaktir demesinden de cok rahatsizim.
Burda ki tepkilerim de falci savunuculugu degil.
3. Kisilerin seviyesiz davranislari. Salak, manyak.. gibi duzeysizce mesjlar yazilinca geriliyorum ben.
Belki de yasim itibari ile, tahammul sinirim dusuk.

bazı lafların üstüste her postta defaten zikredilmesi bence de çok da iyi niyetle yapılmışa benzemiyor.

Benim lilith konumum icin kotu demistim hem kovada hem de 7. Evimde sikinti buyuk :)
juno kadersel eşi etkiliyordu demi, benim lilith 10. evde balık,Juno 1.ev ikizler, şiron da 12.ev ikizlerde, ne yazık ki haritada 5. ev neptün başak, 7 ise satürn kova, benim sıkıntı daha büyük. astro. com dan harita çıkardım , 6 gezegen retro olmuş , tüm evlerimde neptün ,satürn var ,marsım ,satürn üm akrepte .. ayy daha fazla yazamıcım :)

canim nihayetinda arkadasiz burdan birbirimizi taniyoruz illede özelden destek alipta korunmaya ihtiyac duymuyorum bazilari gibi..
Acikcasi burda bazi arkadaslar her falciya atmis saibelilerde dahil ve iyi yorum alamadiklarinda veyahut istedikleri yorumu alamayinca bir karalama hareketine gecmisler kisisel olarak bazi falcilarla problemleri var ve bunu yansitiyolar buraya burda yazdiklarinda insanlari yönlendirebilceklerini düsündükleri icin
Elbetteki seviyesiz yazilar geldiginde burda herkesin alinmasi normal herkes burda para harcayip yorum aliyor ve bu yorumlar insani geriyor burda kimsenin kimseye bu tarz yorumlar yazmaya hakki yok bu yorumlar basli basina ban sebebi bana göre..

Canım o lafları senin için söylediğini düşünmüyorum. Seninle ilgisi yok bence. Sadece thalix için söylüyor. Biraz karışık konuştuğu için saraylıyı övenler üstüne alınıyor.

Zamanında golloma şu nesibeyi öve öve bitiremediiği için çok sert konuşmuştum. Acayip uyuz oluyorduM. Bayağı tartıştık burda. Sonra hatasını anladı kız. Azcık insan sarrafıysam bu kızın hiç kötü niyetli olmadığına eminim. Gerçekten kalbi temiz. Sadece karmaşık konuşmaları var. Seçemiyor kelimelerini.. Özünde çok saf birisi..

Ben Onun ne demek istediğini aslında çok iyi anladığım için yorumda bulundum. Burdaki arkadaşımız saraylının tabi ki arkadaşı olabilir. Kimseyi ilgilendirmez ki bu. Tabi ki onu savunabilir de. Ben de şuan birini savunuyorum mesela. Kaldı ki o arkadaşını haylice savunabilir. Ama sorun şurda ; Madem Saraylının arkadaşısın keşke bunu en başında söyleseydi. Ben neden bunu gollomdan öğrendim? Arkadaşı olduğundan hiç haberimiz yoktu.. Onun burda saraylının falı çıktı demesi bile saraylının reklamını yapmaya yeter. Aylardır kendisi forumda yok. İsmini unuttuk. Ama Saraylı muhabeti döndü diye. saraylıyı ddelicesine savunan bir yorum yazdı foruma. Demek ki çok yakın arkadaş. Ben etik bulmuyorum bu davranışı.

desene NESİBE ve SARAYLI aynı kişi yada NESİBE de arkadaşın demek onunda reklamını yapıyorsun. valla ya falcılar kendisi yanda kanki leri burada öve öve bitiremiyorlar. laf söyleyince de sinirleniyorlar. Benim hiiiç güvenim yok falcıların %99 una burada kaç kere ispatlandı tek İP den 10 larca hesap açıp reklam yapanlar . Fama , nazz ispatlandı Şimdi uyandılar sanırım farklı İP leri kullanıyorlar yada KANKİCİKLERi ni sonra gerçekten iyi falcılara olan oluyor. Burada reklamla saldırılıyor sahtekarlara dönüşleri hüsran.

kızlar yorumlar biraz karışık takip edemedim, tarotta kimi önerirsiniz en çok ?? ben astrolojide kenan şahine baktırıyodum hep ama bayadır girmiyo o ben de tarot baktırmak istedim. daha önceden belki 10-15 kez tarot + katina baktırdım ama iz bırakan bi isim olmadı yani tekrar baktırmak isteyeceğim kadar etkileyen biri olmadı. siz ne dersiniz ???

Arkadaslarimi sanirsam herkese ilan etmek durumunda degilim kimlerle arkadasim bu beni ilgilendirir söylemek istemedigim bir durumdu(sadece forum ortaminda ) yanlis anlasilmalara sebep olacak diye evet gercektende oldu hele o goollumun adini dahi anmak istemiyorum ona söyleme sebebim sürekli yalan yanlis sözler söylemesi gecmis mesajlarini incelersen belki farkedersin bu yüzden ona msj atip durumu anlattim ama o bu durumu sanki firsatmis gibi burda söyleyerek kendine pay cikardi bir sir ögrendi neticede kendinde ama bence hos olmayan bir davranistir bu durum
Forumda benim haricimde burda kendini desifre etmeyen ama falcilarla arkadas olan insanlar var onlar neden kendini desifre etmiyor da neden ben ortaliga atiliyorum bunu zaten hic anlamis degilim?

ses kayitlari ortada ayni kisi ise öyle olduklarini düsünüyorsan fal atma??
nesibe ile arkadas degilim ayrica

kesinlikle sana katılıyorum , kendisi bile olabilir. dün bir falcının nöbetçi olduğu halde yoğun ilginize teşekkür ederim dediğini yazmıştım burada. çok falı vara nöbetçi olması anlamsız . Sistemdeyim yoğun ilginize teşekkür ederim demesine rağmen hemen gün içi aktife dönmüş. tüm falcılar burayı takip ediyor. birden fazla hesapla kendi reklamları yapanlar bile olduğundan da şüpheleniyorum.

ses kayitlari ortada ayni kisi ise öyle olduklarini düsünüyorsan fal atma??
nesibe ile arkadas degilim ayrica

direk aynı kişi demedem. aynı kişi veya arkadaşısın dedim. zaten burada çok övülen falcıların hiç birine atmıyorum. dün kiraza12 tellwe duvarında yazınca ortalık kaynamış diye açıkça meraktan baktım. burada , fama , aylin , nesibe,saraylı kesin adamları var. çok açık ortada zaten biride patlamış baksanıza

Falcılarla arkadaş olan insanlar kim? Biliyorsan söyle. Enayi yerine konmayalım biz de.

reklam yapmak etik değil. hem arkadaşı olup hem övmek yanlış . o zaman sana laf söyleyenlere de laf etme kır boynunu otur aşağıya herkes haklı. buradan arkadaşmışsınız saraylı ile demek burayı takip ediyor. bu nu da sen söylüyorsun. kızzlar burada verdiğiniz bilgilere dikkat edin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…