Binnaz Abla

hanimefendi ben burda ne bir yetkiliyim ne de otorite ben sadece yorum yaptim bu saatten sonrada yapmamaya gayret edicem kime ne istiyorsaniz onu atabilirsiniz

Ay valla midem bulandı artık. Bişeyler dönüyor! Olan bize oluyor. Yazık günah yaa!!

hanimefendi ben burda ne bir yetkiliyim ne de otorite ben sadece yorum yaptim bu saatten sonrada yapmamaya gayret edicem kime ne istiyorsaniz onu atabilirsiniz

bence de bu saatten sonra hiç bir falcı için olumlu olumsuz yorum atmayın. sizin durumunuz şaibeli. açık olmadan arkadan gizlice saraylıyı övdüğünüz ortada Nesibe durumu bile şüpheli. tüm mesajlarınızı okumadım. uğraşamam da ama başka falcı için olumsuz yorum yaptıysanız çok ayıp etmişsinizdir.

benim burdan aciklamam dogru degil herkes kendini desifre etsin ben ancak özel mesajla söylerim bunu

bence açıklayın burada zan altında kalanlar olduğunu düşünüyorum. Buraya ortaya laf atıp kendinizi temize çıkarmaya çalışmanızda çok çirkin. etik olmayan bir tavır sergileyip te başkalarını karalamanız çirkinden öte bir tavır

Sizi tanımam ,etmem , forumda da çok görmedim ama dünden beri bir agresiflik, bir gerginlikle yazıp duruyorsunuz. Belli ki sizin de falcılardan yana hayal kırıklığınız çok fazla hepimiz gibi. benim fal baktırmaya başladığım son 2 yıldaki kandırılmışlığımı,hayal kırıklığımı bir bilseniz veya burdaki birçok arkadaşımın maddi manevi kayıplar. çok da üstlerine gittik bunların ,burda sayfalarca konuşuldu ama sizin burda bahsi geçen falcıların çıktıklarını söyleyenlere toplu bir şekilde adamları demeniz hiç ama hiç etik değil. İyi falcı kimdir,nasıldır kişiden kişiye göre değişir .. Benim için 1. insanlığı,samimiyeti 2. özeni ,dürüstlüğü 3. tutarlılığı ve isabet oranı gelir. saçtığım döktüğüm onlarca yüzlerce parayı düşünürsem ve özel konuşmasam da burda yorum yapan ve sizin ithamda bulunduğunuz arkadaşlarımı da içine katarak kimse kimsenin adamı değil. öyle olsa onlara para verip baktırmayız değil mi? arkadaş ya da kanka olsa öylesine bakar değil mi? yine söylüyorum çıktıkça da söylicem. arka bahçeleri,gölgeleri ve oyunları ve münasebetlerini bilmesem de tutturanlar
Saraylı, Selena,Aylin,Fama,Hüma,Derin,Geysu,İlkay,Emine Kurtıluş ve birkaç isim daha olmuştur. NET.

canım hiç bir falcıya olumsuz söz etmedim etmemde. dün kiraza12 kaynamış ortalık diyince meraktan baktım. sadece bir yolunvarda ve tellwede karşılaştığım aynı isimleri yazdım. benim sinirlendiğim burada hala falcıların gelip kendi reklamlarını yapması. bu insanlara güvenim geçensene dünyanın parasını saçtım çoğu şu an biryolunvarda tellweden atılan veya ayrılanlar. birne her şeyinizi anlatıyorsunuz paylaşıyorsunuz. sonra baka isimde falcıya yolluyorsunuz herşeyi biliyor e zaten oda aynı kişiydi. bu çok iğrenç bir durum . o yüzden falcının kendisi veya arkadaşı burada reklam yapmasın arkadaş ya. iyi falcıysa zaten gönderen memnundur ve burada gerçek eleştiri yapılır.

Banada tutturanlar aylin, fama, sarayli olaylarin ic yuzunde cok iyidir her zaman, supriz sekilde nurbanu cikti son donemde sevgi duman ise isle ilgili konularda muthisti

Sana katılıyorum ben böyle fal sepeti,byv de , binnazda fal alemde bana daha önce farklı bi isimle baktığına emin olduğum kaç kişiyi sistemle atttırdım .. bu noktada okey ,haklısın .. çirkin ve iğrenç bi durum. sana katılmadığım nokta şu ; thalix veya x herhangi bir kişisi yani bu fırumda benim her gün 2 yıldır gördüğüm tanıdığım okuduğum kişiler çıktıkları söylenilen falcılar değiller, buna inanmam.. insan aynı kişiye baktıra baktıra bi süre sonra enerji bağı oluyo.. bu çok normal bunu bikaç gün öncesinde de dedim onlarla karşılıklı akış iyi olunca dediklerine inanıyorsun ve yaşıyorsun . bu bende böyle. ben burda özelden paylaşmam her şeyi ortada da çok dikkatliyimdir. ben sadece senin burda çıktığını söyleyen kişilere falcıların adamları ya da kendilkeri demeni haksız buldum.

Cnm ben soyle dusunuorum falci reklamini sinsice burada yaparsa yapsin tek vurusluk basarilari olur sonra toslar cikmayan falciya kimse baktirmiyor sonra kendi kendilerine patliyorlar zaten yapsinlar doya doya valla biktirdilar

Aynen bencede kimse kimsenin adami olamaz bu itham cok yanlis kendi derdimizi anlatiyoruz sirlarimizi veriyoruz bu insanlara bedelinide oduyoruz herkesin kendi derdi kendine kalkipta baskasi icin calisacak enerjisini buna ayiracak kimse yok

Banada tutturanlar aylin, fama, sarayli olaylarin ic yuzunde cok iyidir her zaman, supriz sekilde nurbanu cikti son donemde sevgi duman ise isle ilgili konularda muthisti

Öyle bende de.. saraylının da, famanın da aylinin de patlakları bende de çok ama olayların arka planını o kadar iyi yaptı ki sana aylinin ve saraylının son falını dinletsem ve şimdi yazdan beri yaşadıklarıma baksam birebir. oyunlarını,dolanlarını bilmem. ben niyetimi bilirim e çıkıyorsa da çıkmadı diyemem. nurbanu benim beklemede .. ya bende bazı falcılar kişileri karıştırıyor bu konu sıkıntılı çok iyi analiz ettiklri sorduğum değil,bi başkası çıkıyo. bu bi bendee mi böyle bilmiyorum

Aynen bencede kimse kimsenin adami olamaz bu itham cok yanlis kendi derdimizi anlatiyoruz sirlarimizi veriyoruz bu insanlara bedelinide oduyoruz herkesin kendi derdi kendine kalkipta baskasi icin calisacak enerjisini buna ayiracak kimse yok
yani onlara verileni bi kenara atsam hep derim zaten varolan ytenekle çakra çalışması vs vb yapıp profesyonel olarak yoluma bakardım fal baktırmayıp ama yok işte. anlatamıyoruz Marple dediğin gibi burda klotho da rezzan da naaz da yine bikaç isim gelip reklam yapmıştı ama yok oldular. neyse kişi kendini bilir,bilmeyen kendi gibi bilir.

Çok pardon da thalix nasıl saraylının adamı oluyor anlamadım? Herkesin favori falcısı var. Sizin yok mu? Bir yıldan fazla süredir burdayım kaç para döktüm falcılara belli değil. Aralarından sadece selenayı çok ama çok beğendim her fırsatta da söylerim. Bundan neden rahatsızlık duyuluyor anlamadım açıkçası. Neden reklam olsun ki? Reklam için gelsek tek kişi hakkında konuşuruz ama onlarca kişiye baktırıyoruz biz de. Bilmem anlatabildim mi derdimi. Benim de selenayla aram iyi ama ne reklam ne de başka bişey amacım. Thalix zan altında kalmış ve onun imada bulunduğu kişi de benim. Hani falcılarla arkadaşlık iması. Kimseden saklanmıyorum falcı da değilim reklam da yapmam

Evet cnm kimsenin kimseye bisi yetistimeye ne hali ne zamani var hangi birini kime anlaticaksin delirmis olmasi lazim insanin hepsi isini guzel yapan insan olmayanlar gidiyor zaten

Lutfen arkadaslar birligimizi dostlugumuzu bozmayalim eski isimler var burada atart grey bermuda audrey thalix adini sayamadigim isimler hepimizde akli basinda insanlariz lise muhabbetleri onun bunun adami olma aa bugun tenefuse benimle cikmadin ayse ile ciktin misali cocukca.. Herkesi az cok anladik sonradan gelen uc bes sinirli mikser zaten bir daha buraya gelemiyor icinizi icimizi ferah tutalim az cok kimin falindan memnunuz o da belli bence yeterli..

HAyir seni ima etmedim ama kimseyi burda söylemek niyetinde degilim herkes kendini biliyordur eminim ve kimseninde yüzüne vurmadim sen flanaca falci ile arkadassin vs diye..
Neyse ben bu konudan cok sIkIldim kim nasil istiyorsa öyle bilsin

bu güne kadar şahit olduğum bir kaç olay ve ispatlandı bunlarda zamanında hem hepsi demedim zaten çoğu dedim. yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…