İtibarımız sağlam ,alnımız açık Allah a şükür canım.öyle kolay zedelenmez.Takma boşveeeerrrrrr.asıl hedef gösterilip, afişe edilen kişiler beyza değil biziz. ben ve alcanzar. ne ikiyüzlülüğümüz ne iftiracılığımız kaldı. bir sürü şey yazarak bizim itibarımızı zedelemeye çalışıyor diğer üyelerin karşısında, ama bunu yapmaya hakkı yok ! herkes haddini bilsin. dünkü üye yada anaokulu çocukları değiliz.herkesin Cumhuriyet Bayramı kutlarım bu arada.
tatlimm tartismalari yeni okudum sasirdim , hassasiyetini anliyorum ama bi iki konuyu ustume alindim biliyorum beni kastetmedin sen ama
1- sessizlerim diyor, gece suyla destekliyorum rahatsiz olacagimi bilerek deyince nesibe, ben de farkli dusunmustum 3 harfli vs diye buradan da yazmistim sonra aciklama yapti nesibe sessizlerim dedigi hisleriymis suyla destekleme nedeni de suyun temiz enerjisiymis.dogrudur ancak su isin icine girince az cok fal baktiran biri 3 harfli mi var isin icinde acaba diye suphelenir
2- yazicisi bozulmustu nesibenin eskiden kahve fotolarini cikti alirdi sonra birakti kahveyi haklidir ekrandan yazi bile okumaya sikilirim ben de. cikti almadan bakamaz dogrudur ancak bi toner/kartus almak cok zor olmasa gerek, ilkay demis ya ayni isi yapip 10 lira mi 20 lira mi almak mantikli! ben bu konuda falcilari hakli goruyorum yalniz anlamadigim su : hani kahve bakmak enerji emiyordu cok daha zordu ilkay o nedenle birakmisti demek o da bi bahane yaratmis! simdi de asil sebebi aciklamis.bence kahve de tarot da ayni ucrette olmali.
3- melek oz'u ve beyzayi suclamis ilkay sen onu profilinde paylasiyorsan duyulmasi rahatsiz etmez heralde seni ilkay hanim. melek oz bunu paylastiysa katildigi icin paylasmistir iyi niyetle yani ona da laf vurmus ilkay bu neyin siniri stresi bi durust sen misin?
ayrica burayi kucumseyen buraya girecek zamani olmadigini soyleyen falcilar bizden cok takip ediyo ve de az cok hikayemizden kim oldugumuzu cikariyorlar benim nick imi bulan bi falci biliyorum ben mesela! zor degil tahmin etmek surada toplasan 10 kisiyiz.
nickimi bilen falcilar ya face den siler beni simdi ya da bi daha fal atinca ikiyuzlulukle suclar.
son olarak kizlar ayni tarafta olan bizleriz tartismayalim falcilar icin.
misscherry tatlim bu forumda sanirim en cok sana bayiliyorum tartismaya asla girmiyorsun :) gecen bi arkadasla da konustuk isin gucun yerinde masallah fal falan baktirma super bi adamla evleniceksin sen ben inaniyorum.bu yorum da nerden cikti bilemedim simdi ama :)
tolin nedendir bilmem sen bana giciksin ama onerdiklerime gidiyorsun :) chole a baktir sonra birak online i derim...istersen ozelden sana atarim falimi en ayrintili chole bildi asla olumlu bi fal degil ama hic bilgi vermeden iyi bilmis upuzun aciklayici bir faldi.chole tellwede begendigim nadir falcilardandir yazmistim zaten.benımde bunlar son fal maceralarım zaten baktırmadıgım kalmasın aman kımsenın hatrı kalmasın dıye adı gecenlerın hepsıne gıttım bu arachloeyı epeydır merak edıyorum ama bı baktıramadım telweden bı o var aklımda yoksa telvedekılerın cogu bos valla son bı falım var onun cıkmasını beklıyorum cıkmazsa bende bırakıcam artık bu fal ıslerını
Yok be canım çok paraylada ilgili değil aslında..200 tl de verdim inan bilemedi.Ama doğru olan bencede böyle küçük kücük üç beş kişiye baktırmaktansa tek birine sağlam birine gitmek daha doğru.Hemsürekli baktırmamış oluyosun kafan karışmıyor en azından...baktırdım ben canım çıkmadı dedikleri .... bence baktırmayın arkadaşlar . ayda bir tane falan baktırın . burda populer bir sürü falcıya baktırdım pek bilen olmadı . sonuçta birşeye olur yada olmaz denir . yüzde ellidir yani . onun dışında bilen olmadı . dünyanın parasını verdim şimdi çok acıyorum verdiğim paralara ... bence iyi falcı olsalar zaten 15-20 liraya bakmazlar . bu işi iyi yapanlar var ama onlarda iyi para alıyor zaten . ben gerçi hepsini bıraktım . uğursuzluk getiriyor şu fal işi bana . fal baktırdığım zaman bir işin olucağı varsada olmuyor . allah cezalandırıyor sanırım o yüzden bıraktım tövbe ettim artık . arkadaşlar arasında gırgır için baktırıyoruz artık . paramda bana kalıyor alışverişe falan gidiyorum daha iyi moral oluyor ... ben burda herkese tavsiye ediyorum bence baktırmayın fal . baktıracaksanız illa ayda yılda bir tane baktırın . çünkü cidden olumsuzluk getiriyor ....
tolin nedendir bilmem sen bana giciksin ama onerdiklerime gidiyorsun :) chole a baktir sonra birak online i derim...istersen ozelden sana atarim falimi en ayrintili chole bildi asla olumlu bi fal degil ama hic bilgi vermeden iyi bilmis upuzun aciklayici bir faldi.chole tellwede begendigim nadir falcilardandir yazmistim zaten.
rezzan hanımın soyledıgı sekılde oldu dımı?ay hadı ıns bızede umut olsun bu yazılar:)
tolin nedendir bilmem sen bana giciksin ama onerdiklerime gidiyorsun :) chole a baktir sonra birak online i derim...istersen ozelden sana atarim falimi en ayrintili chole bildi asla olumlu bi fal degil ama hic bilgi vermeden iyi bilmis upuzun aciklayici bir faldi.chole tellwede begendigim nadir falcilardandir yazmistim zaten.
bak madem yazdın yazıyım sana karsı asla ama ASLA bı gıcıklıgım YOK eskıden onyargılı bı ınsandım ama bunun zararını gordugum ıcın kımseye karsı onyargılı yaklaşmamaya calıstım sana kızdıgım nokta sadece ozleını paylasman oldu aslında sana bunun zararınıda gostermeye calıstım ama sen yasayarak anladın bunu galıba gordun dımı bak burayı nasıl da okuyolar ve sen o falcıya gıttıgın zaman senın onune koyuyolar burdakı yazdıklarını?yanı bırazda kandırılma dıye yazdım sana onları ama hep en son soyleyecegım lafı en basta soyledıgım ıcın (bu da benım hatam) yanlış anlaşıldı ve bende kendımı yanlıs anlattım eger varsa yazdıklarımda sana karsı bı kusurum bı hatam burdan da yazarım ozur dılerım ama o ozelını yazma dedıgım kısmın hala arkasındayım neyse:)bu arada yazmana da cok sevındım:)
canım neleri bildi çıkan çıkmayan şeyler var mı?
bana özelden anlatabilir misin çok özel değilse
sallamiyorum ben falcilari artik tolin, nisanla semrinin dediklerinin cikmasini bekliyorum.online olanlarin da eski fal sorularimizdan kopya cektiklerine eminim! bana olumsuz konusan bi nesibe ki oldurse adim atmam yoksa o da olumlu,bi de chloe olumsuz gibi.hikayem malum fali atiyorum ozelden bak ona gore son kez chloe a baktir ya da bak sen de nisana gitmissin bekle.
gelecek cikar mi bilmem de direkt falimi atayim sana ben anlarsin cnm mesela eski sevgilimin dedigi bi laf vardi bilmisti onu.pc ye gecince atarim
ya sen benım nısana gıttıgımı nerden bılıyosunnısanla rezzan abla aynı seylerı soyledı hatta aynı cumlelerı kurdu nesıbe hazıranda baktırmıstım hayatıma yenı bırının gırecegını onunla olacagını soylemıstı evet oyle bırı gırdı hayatıma ama o kısıden arkama bakmadan kactım ben:)bugun sen buraya yazdıktan sonra da semrının falı patladı bende
istanbul topiginde perstar a cvp yazmistin sanirim perstara 2. fali cikmadi ya ona ben uzulmustum aha bana da tutmicak diye
chloe ara vermiş bu arada ama ne zaman gelir allah bilir artık:))
hımm tamam hatırladım nısanın falı cıkarsa yazıcam burdan ama memnun kaldınmı dıye sorarsan kalmadım hem cok kısa baktı hemde soru sordurtmadı yanı 100 lıra etmezdı ama neyse cıkarsa yenıden degerlendırırım....
nisana mı gittiniz?vay be kendime şaşırdım şu an butun falcıları biliorum resmen.zamanında az gitmedim ona da.
aynen onun söylediği şekilde oldu canım. şimdiki zamanı ve geçmişi çoğu falcı biliyor zaten ama o kadar baktırdığım fal içinde bir Esincenin bir Rezzan hanımın dedikleri çıktı geleceğe dair. umarım asıl olayda çıkar.[/Q Banada Melek in bir dediği Rezzan abladan ufak tefek bikaç şey .Esince ye iki kez baktırdım.Daha öncede yazdım en iyi dört kişiden biridir benim için.Üstelik öyle 20 tl falanda değil.Tarotu bile 5 tl durumu olmayanda rahatça baktırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?