- 15 Kasım 2014
- 100
- 95
- 23
- 38
Aynen bencede kimse kimsenin adami olamaz bu itham cok yanlis kendi derdimizi anlatiyoruz sirlarimizi veriyoruz bu insanlara bedelinide oduyoruz herkesin kendi derdi kendine kalkipta baskasi icin calisacak enerjisini buna ayiracak kimse yok
Bizde oyle yapiyoruz bunu dusunebiliuoruz kimse sokma akilla hareket edecek yada bunu anlayamayacak degil burada, o yuzden bence herkes kendi hayatina baksin diorumdaha önce çıktı ben buna dayanarak söylüyorum ayrıca adı geçen şahısın arkadaşı olduğunu ve saraylının adı sanı anılmaz ken birden bire konusunu açtığını sizler söylediniz. ben olaya genel baıyorum. kırılmayın bu forumda 100 kişi varsa , 50 si falcı veya arkadaşı . dün forumda bir falcı ile ilgili bir şey dedim. nöbetöi ama duvara yoğun ilginizdne dolayı teşekkür ederim tüm gün buadayım diye yazı yazdım madem yoğun nedne nöbetçi diye hemen güniçi aktif olmuş. örnekleri görüldü. sadece sizi uyarmak istedim bir senedir kafam rahat haftada bir bakım yaptırıyorum güvendiğim falcıya. burada ki yorumlara göre bakım yaptırmıyorum. kimsenin gazına gelmeyin. şu falcı bu falcı demiyorum. az yollayın güvendiğiniz falcıya yollayın hem paranızdan hemde sinirinizden olmayın. burada reklamını yapan ve yatıran beceriksiz falcılarıda kınıyorum. zaten iyilerse burada herkes degerlendirecek kapasitede bırakın gerçek fal yollayan değerlendirsin. kalıcı olsun.
Thalix canım nasılsın ne zamandır yoktum buralarda artık daha az fal baktırdığım için forumada girmiyorum.HAyir seni ima etmedim ama kimseyi burda söylemek niyetinde degilim herkes kendini biliyordur eminim ve kimseninde yüzüne vurmadim sen flanaca falci ile arkadassin vs diye..
Neyse ben bu konudan cok sIkIldim kim nasil istiyorsa öyle bilsin
Bizde oyle yapiyoruz bunu dusunebiliuoruz kimse sokma akilla hareket edecek yada bunu anlayamayacak degil burada, o yuzden bence herkes kendi hayatina baksin diorum
Hiç birinin falı doğru dürüst çıkmıyor.. Benim bütün fallar patladı. En güvendiğim Yiğit le didemdi. Onlarda tırt çıktı. Boşuna para döküyoruz.. Sanal fallar yalan.. Kimbilir sanal falcılar bizimle, dertlerimizle nasıl dalga geçiyorlar.. Ben artık sanalda fal baktırmak istemiyorum. Soğudum MarplemLutfen arkadaslar birligimizi dostlugumuzu bozmayalim eski isimler var burada atart grey bermuda audrey thalix adini sayamadigim isimler hepimizde akli basinda insanlariz lise muhabbetleri onun bunun adami olma aa bugun tenefuse benimle cikmadin ayse ile ciktin misali cocukca.. Herkesi az cok anladik sonradan gelen uc bes sinirli mikser zaten bir daha buraya gelemiyor icinizi icimizi ferah tutalim az cok kimin falindan memnunuz o da belli bence yeterli..
Sizi tanımam ,etmem , forumda da çok görmedim ama dünden beri bir agresiflik, bir gerginlikle yazıp duruyorsunuz. Belli ki sizin de falcılardan yana hayal kırıklığınız çok fazla hepimiz gibi. benim fal baktırmaya başladığım son 2 yıldaki kandırılmışlığımı,hayal kırıklığımı bir bilseniz veya burdaki birçok arkadaşımın maddi manevi kayıplar. çok da üstlerine gittik bunların ,burda sayfalarca konuşuldu ama sizin burda bahsi geçen falcıların çıktıklarını söyleyenlere toplu bir şekilde adamları demeniz hiç ama hiç etik değil. İyi falcı kimdir,nasıldır kişiden kişiye göre değişir .. Benim için 1. insanlığı,samimiyeti 2. özeni ,dürüstlüğü 3. tutarlılığı ve isabet oranı gelir. saçtığım döktüğüm onlarca yüzlerce parayı düşünürsem ve özel konuşmasam da burda yorum yapan ve sizin ithamda bulunduğunuz arkadaşlarımı da içine katarak kimse kimsenin adamı değil. öyle olsa onlara para verip baktırmayız değil mi? arkadaş ya da kanka olsa öylesine bakar değil mi? yine söylüyorum çıktıkça da söylicem. arka bahçeleri,gölgeleri ve oyunları ve münasebetlerini bilmesem de tutturanlar
Saraylı, Selena,Aylin,Fama,Hüma,Derin,Geysu,İlkay,Emine Kurtıluş ve birkaç isim daha olmuştur. NET.
Yazdıklarının altına kelimesi kelimesine imzamı atıyorum arkadaşım...eline sağlık söyleyeceklerimin özeti olmuş kimse kimseden akıl alacak değil herkes yetişkin. Birde gitmiş thalixe akıl vermiş sen kimseyi övme tavsiye etme diye oldu canım.başka emrin??thalix bu forumda eskiden beri var ve birçok arkadaş.burda iyi gördüklerimizi iyi diye övmeyip kötüleri yermeyrceksek ne işimiz var gün yapıp kısırmı yrmeye geldik?
Ben misal famayı övdüm diye niye famanın kankası olurum nede kimse ben övdüm diye gidip ona fal atmak zorunda.yeter ya bi deli bi kuyuya öyle güzel taş atıp ortamı kızıştırıyoki..ne dostluk kalıyo ne huzur..isteyen istediğine atsın istemeyen atmasın burda poliscilik oynamıyoruz....bu kadar net sıktı artık bu mevzular....
Valla hiç Thalix denince aklıma Saraylı gelmiyor, eğer bu kız, sürekli övseydi, sürekli gündeme getirseydi, emin olun o arkadaş, thalix'le Saraylı arkadaş demesine gerek kalmaz, hepimizin dikkatini çekerdi, ama ortada yerli yersiz bir övme yok, bi şey yok, kabul da ediyor, sıkıntı da yok bence
Mailden bakıyor canımmSaraylı hanıma Nasıl baktırıyorsunuz bana biri açıklayabilir mi koyun can derdinde kasap et derdinde gibi oldu biraz ama kusura bakmayın bir yolun var da hiç göremiyorum kendisini
Ben kötü niyetliyim sen cok iyi niyetlisin bizim gözümüzü aciyorsun ne kadar güzel bir insansin dayanamiyorum icimden geldi senden daha uyanik kimse yoktu bu forumda geldin her bisiyi acikliga kavurturdun aman allahim...dayanamayacağım son sözümü söyleyeceğim. Bunu sizden sakladı mı sakladı. ben bunda iyi niyet göremiyorum. sizden aldığı bilgileri saraylıya veya başka başka falcılara söylüyorsa hatta saraylı belki kendisi birden fazla hesapla fal bakıyorsa sizden öğrendiklerini size satıyorsa. bunun vebalini bunun hesabını zaten vereceği mecra belli....... benim hakımda istediğinizi söyleyin tekrar ediyorum tellwe duvarında ortalık kaynamış denince ilk aklıma burası geldi. ve dedim kimin foyası çıktı acaba güvendiğim bir falcı mı hayırdır diyerek girdim . aklınıza başka şey gelebilir ama ben biliyorum ki güvendiğim falcılardan biri değilmiş açıkça içim rahatladı. ama cevap vereden de duramadım. çünkü bahsi geçen fama , saraylı vs . burada isimlerini görüp zamanında fal baktırmıştm ve o fallarda çook önce patladı. ben kendimde aradım hep sorunu ama anladım ki burada hiç bir sırrımı özelimi anlatmadığım için bilmeleri zaten imkansızmış.
Ben kötü niyetliyim sen cok iyi niyetlisin bizim gözümüzü aciyorsun ne kadar güzel bir insansin dayanamiyorum icimden geldi senden daha uyanik kimse yoktu bu forumda geldin her bisiyi acikliga kavurturdun aman allahim...
Mailden bakıyor canımm
Ben kötü niyetliyim sen cok iyi niyetlisin bizim gözümüzü aciyorsun ne kadar güzel bir insansin dayanamiyorum icimden geldi senden daha uyanik kimse yoktu bu forumda geldin her bisiyi acikliga kavurturdun aman allahim...
yoook dyanamayacağım cevap veriyoruuummm. KİMSE SİZDEN UYANIK OLAMAZ. NE GÜZEL BURADAN İNSANLARIN ÖZELİNİ SIRRINI ÖĞRENİN SARAYLI HANIM YADA DAHA BAŞKALARINA SÖYLEYİN. VEEE VEEEE KİMSEYE **** SARAYLI İLE ARKADAŞ OLDUĞUNUZU SÖYLEMEYİN **** YOK ARKADAŞIM BEN SEN DEN UYANIK OLAMAM KİM KEŞFETTİYSE BU DURUMU HELAL OLSUN DİYORUM BAŞKADA BİR ŞEY DEMİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?