Binnaz Abla

Aynen bencede kimse kimsenin adami olamaz bu itham cok yanlis kendi derdimizi anlatiyoruz sirlarimizi veriyoruz bu insanlara bedelinide oduyoruz herkesin kendi derdi kendine kalkipta baskasi icin calisacak enerjisini buna ayiracak kimse yok

daha önce çıktı ben buna dayanarak söylüyorum ayrıca adı geçen şahısın arkadaşı olduğunu ve saraylının adı sanı anılmaz ken birden bire konusunu açtığını sizler söylediniz. ben olaya genel baıyorum. kırılmayın bu forumda 100 kişi varsa , 50 si falcı veya arkadaşı . dün forumda bir falcı ile ilgili bir şey dedim. nöbetöi ama duvara yoğun ilginizdne dolayı teşekkür ederim tüm gün buadayım diye yazı yazdım madem yoğun nedne nöbetçi diye hemen güniçi aktif olmuş. örnekleri görüldü. sadece sizi uyarmak istedim bir senedir kafam rahat haftada bir bakım yaptırıyorum güvendiğim falcıya. burada ki yorumlara göre bakım yaptırmıyorum. kimsenin gazına gelmeyin. şu falcı bu falcı demiyorum. az yollayın güvendiğiniz falcıya yollayın hem paranızdan hemde sinirinizden olmayın. burada reklamını yapan ve yatıran beceriksiz falcılarıda kınıyorum. zaten iyilerse burada herkes degerlendirecek kapasitede bırakın gerçek fal yollayan değerlendirsin. kalıcı olsun.

Bizde oyle yapiyoruz bunu dusunebiliuoruz kimse sokma akilla hareket edecek yada bunu anlayamayacak degil burada, o yuzden bence herkes kendi hayatina baksin diorum

Thalix canım nasılsın ne zamandır yoktum buralarda artık daha az fal baktırdığım için forumada girmiyorum.
Uzun zamandırda fal attığım tek isim saraylı işini özenle yapan birisi olduğuna inanıyorum dediği bir çok şeyide yaşadım.Çok fazla fal baktırdım bana falları çıkan isimler saraylı nazz yağmur famadır.Ama saraylıhanım benim favorimdir.Bu işi emek vererek yaptığını düşüyorum bir sürü fal baktırdım bu zamana kadar 5dk fal bakanlarmı kısa burç yorumu yapanlar mı neler gördüm.
Saraylıhanımla ilgili düşüdüklerinede katılıyorum.

Bizde oyle yapiyoruz bunu dusunebiliuoruz kimse sokma akilla hareket edecek yada bunu anlayamayacak degil burada, o yuzden bence herkes kendi hayatina baksin diorum

sen niye sinirlendin anlamıyorum , daha dün aylinle ilgili fal yollayıp üzülenler vardı o yüzden tecrübelerimi söylüyorum. hangi yarana dokundum ki zıpladın. :)

Hiç birinin falı doğru dürüst çıkmıyor.. Benim bütün fallar patladı. En güvendiğim Yiğit le didemdi. Onlarda tırt çıktı. Boşuna para döküyoruz.. Sanal fallar yalan.. Kimbilir sanal falcılar bizimle, dertlerimizle nasıl dalga geçiyorlar.. Ben artık sanalda fal baktırmak istemiyorum. Soğudum Marplem

Yazdıklarının altına kelimesi kelimesine imzamı atıyorum arkadaşım...eline sağlık söyleyeceklerimin özeti olmuş kimse kimseden akıl alacak değil herkes yetişkin. Birde gitmiş thalixe akıl vermiş sen kimseyi övme tavsiye etme diye oldu canım.başka emrin??thalix bu forumda eskiden beri var ve birçok arkadaş.burda iyi gördüklerimizi iyi diye övmeyip kötüleri yermeyrceksek ne işimiz var gün yapıp kısırmı yrmeye geldik?
Ben misal famayı övdüm diye niye famanın kankası olurum nede kimse ben övdüm diye gidip ona fal atmak zorunda.yeter ya bi deli bi kuyuya öyle güzel taş atıp ortamı kızıştırıyoki..ne dostluk kalıyo ne huzur..isteyen istediğine atsın istemeyen atmasın burda poliscilik oynamıyoruz....bu kadar net sıktı artık bu mevzular....

benimki sadece tavsiye zamanın da başım çok yandı. sizde akıllı başlı insanlarsınız elbette. burada ben tekrar söylüyorum. falcı , falcının arkadaşı onu övüyorsa bu şekilde kazandıkları tüm para haramdır. bunun aksini söyleyebilecek kimSeninde olduğunu zannetmiyorum. gerçekten iyi bir falcı diyerek arkadaşının veya kendisinin övmesiyle fal yolladığım ve sonunda hüsranla karşılaştığım zamanlar oldu kimseyi suçlamadım. enerji uymadı her halde dedim.. çoğu memnun demek iyi bende eksik var dedim. ama bu tOpicte bir kaç kere falcının kendini övdüğü hesaplar açtığı başka falcıları kötülediği olmadı mı oldu. şimdide uzun zamandır burada olan ve tüm sırlarınızı bilen kişi falcının arkadaşı çıktı...... ve ..... bunu kendide uzun zaman gizlemiş......??????.. ben hiç bir zaman bu şekil para kazanlara hakkım geçmiş ise HELAL ETMİYORUM.......

Burda ortalığı karıştırma amaçlı ,kaba saba konuşan,daha önce hiç muhabbetimize dahil olmamış birden hortlayan, herkese hakaret bazlı uzun uzun döktürenlere naçizane tavsiyem hiç birşekilde cevap vermeyip prim vermeden susup gitmesini sağlamaktır....amaçlarına güzel ulaşıyorlar çünkü...burda önce dostluk sonra fal gelir mixerler sizin kafanız basmaz..

Birilerinin tavuğuna baya kışt dedim sanırım rahatsız olanlar var. kimseye direk hakaret etmedim etmemde üstüne alınan alınır ki yaraları varsa alınırlar , sadece tecrübelerimi paylaşıyorum. Açıkça burada kim falcı kim kimin arkadaşı uğraşsanız ortaya çıkar ama hiiiiççç işim olmaz. Kim kime inanmak istiyorsa inansın ama şu bir gerçek ki aranızda bulunanların en az %50 si falcı . bundan bu gün daha fazla emin oldum. Tüm falcı ve kankiciklerine hayırlı işler booooll kazançlar. iyi yere dükkan açmışsınız. Tezgahınızı bozmadan gideyim ben ekmeğinize mani olmayayım :). online da fal bakıp da düzgün bakan nadir kişiler alınmasın lütfen ama % 90 ı dolandırıcı ve sahtekar bunu bilir bunu söylerim.

Valla hiç Thalix denince aklıma Saraylı gelmiyor, eğer bu kız sürekli övseydi, sürekli gündeme getirseydi, emin olun o arkadaşın, thalix'le Saraylı arkadaş demesine gerek kalmadan, hepimizin dikkatini çekerdi, ama ortada yerli yersiz bir övme yok, bi şey yok, e kabul da ediyor, o zaman sıkıntı da yok bence

Son düzenleme:

dayanamayacağım son sözümü söyleyeceğim. Bunu sizden sakladı mı sakladı. ben bunda iyi niyet göremiyorum. sizden aldığı bilgileri saraylıya veya başka başka falcılara söylüyorsa hatta saraylı belki kendisi birden fazla hesapla fal bakıyorsa sizden öğrendiklerini size satıyorsa. bunun vebalini bunun hesabını zaten vereceği mecra belli....... benim hakımda istediğinizi söyleyin tekrar ediyorum tellwe duvarında ortalık kaynamış denince ilk aklıma burası geldi. ve dedim kimin foyası çıktı acaba güvendiğim bir falcı mı hayırdır diyerek girdim . aklınıza başka şey gelebilir ama ben biliyorum ki güvendiğim falcılardan biri değilmiş açıkça içim rahatladı. ama cevap vereden de duramadım. çünkü bahsi geçen fama , saraylı vs . burada isimlerini görüp zamanında fal baktırmıştm ve o fallarda çook önce patladı. ben kendimde aradım hep sorunu ama anladım ki burada hiç bir sırrımı özelimi anlatmadığım için bilmeleri zaten imkansızmış.

Ben kötü niyetliyim sen cok iyi niyetlisin bizim gözümüzü aciyorsun ne kadar güzel bir insansin dayanamiyorum icimden geldi senden daha uyanik kimse yoktu bu forumda geldin her bisiyi acikliga kavurturdun aman allahim...

Ben kötü niyetliyim sen cok iyi niyetlisin bizim gözümüzü aciyorsun ne kadar güzel bir insansin dayanamiyorum icimden geldi senden daha uyanik kimse yoktu bu forumda geldin her bisiyi acikliga kavurturdun aman allahim...

yoook dyanamayacağım cevap veriyoruuummm. KİMSE SİZDEN UYANIK OLAMAZ. NE GÜZEL BURADAN İNSANLARIN ÖZELİNİ SIRRINI ÖĞRENİN SARAYLI HANIM YADA DAHA BAŞKALARINA SÖYLEYİN. VEEE VEEEE KİMSEYE **** SARAYLI İLE ARKADAŞ OLDUĞUNUZU SÖYLEMEYİN **** YOK ARKADAŞIM BEN SEN DEN UYANIK OLAMAM KİM KEŞFETTİYSE BU DURUMU HELAL OLSUN DİYORUM BAŞKADA BİR ŞEY DEMİYORUM.

az once aylın falıma bakmıs baya bı olumluydu aylın'ın olumsuzu da soledıgı oluyormu? asırı pembe gıbı geldı ama sızlere nasıldı?

Thalix bırak nolur ya...seviyeyi görmüyomusun..

Kimse kesfetmedi gene ben kendim söyledim ben söylemesem hickimse ögrenemezdi bu 1
2. si ben insanlarin özelini ögrenip falcilara aktaran biri isem herkesle sürekli irtibatta olmam lazim , sürekli özel mesajla konusuyor olmam lazim , herkesin her seyini bilmem lazimdi ben burdaki insanlarn özelini bilmiyorum evet tanisikliklar var ama herkesle özell seyler paylasmiyorum hatta bircogunun gercek adini dahi bilmiyorum zamanimin tümünü foruma harcamiyorum
3.Dostlar vardir konustugum insanlar onlarda beni bugüne dek yeteri kadar tanimislardir nasil bir insan oldugumu zaten bilen bilir herkesin her seyini millete yetistiren biri olarak görülüyorsam hic kimse benle konusmasin zaten buna ihtiyacim yok
4. Sizin bana karsi bu tavrinizi hic anlamadim siz muhtemelen baska bir üyesiniz buradan.Gecmis problem falan mi yasadik bu kadar üstüme geliyorsunuz? Beni günah kecisi ilan edince paralarini geri gelmeyecek veya siniriniz gecmeyecek veyahut istediginiz olay ne ise gerceklesmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…