Ben yazmak istemiyordum sürekli sürdürüyor foruma bakmiyorum sonra bi aciyorum hakkimda yazilar ...Thalix bırak nolur ya...seviyeyi görmüyomusun..
Thalix bırak nolur ya...seviyeyi görmüyomusun..
Kimse kesfetmedi gene ben kendim söyledim ben söylemesem hickimse ögrenemezdi bu 1
2. si ben insanlarin özelini ögrenip falcilara aktaran biri isem herkesle sürekli irtibatta olmam lazim , sürekli özel mesajla konusuyor olmam lazim , herkesin her seyini bilmem lazimdi ben burdaki insanlarn özelini bilmiyorum evet tanisikliklar var ama herkesle özell seyler paylasmiyorum hatta bircogunun gercek adini dahi bilmiyorum zamanimin tümünü foruma harcamiyorum
3.Dostlar vardir konustugum insanlar onlarda beni bugüne dek yeteri kadar tanimislardir nasil bir insan oldugumu zaten bilen bilir herkesin her seyini millete yetistiren biri olarak görülüyorsam hic kimse benle konusmasin zaten buna ihtiyacim yok
4. Sizin bana karsi bu tavrinizi hic anlamadim siz muhtemelen baska bir üyesiniz buradan.Gecmis problem falan mi yasadik bu kadar üstüme geliyorsunuz? Beni günah kecisi ilan edince paralarini geri gelmeyecek veya siniriniz gecmeyecek veyahut istediginiz olay ne ise gerceklesmeyecek.
Aynen herkes salak bi sen akıllısın. Yönetim baksın da al ağzının payını. Meseleyi fazla uzattınhaklısın senin ulaşamayacağın kadar yüksek seviyedeyim. ben bu işin peşini bırakmayacağım. yönetime mesaj attım burada aynı ıpden yazan varsa en azından o ortaya çıkacak. diğerleri için bir şey yapamam ama bu topicte bulunan bir kaç dürüst insan en azından 2 senedir dolandırılıyorsunuz bunun farkına varın artık. bırakın online fal baktırmayı . yada çok güvendiğiniz falcıya yollayın.
benimki sadece tavsiye zamanın da başım çok yandı. sizde akıllı başlı insanlarsınız elbette. burada ben tekrar söylüyorum. falcı , falcının arkadaşı onu övüyorsa bu şekilde kazandıkları tüm para haramdır. bunun aksini söyleyebilecek kimSeninde olduğunu zannetmiyorum. gerçekten iyi bir falcı diyerek arkadaşının veya kendisinin övmesiyle fal yolladığım ve sonunda hüsranla karşılaştığım zamanlar oldu kimseyi suçlamadım. enerji uymadı her halde dedim.. çoğu memnun demek iyi bende eksik var dedim. ama bu tOpicte bir kaç kere falcının kendini övdüğü hesaplar açtığı başka falcıları kötülediği olmadı mı oldu. şimdide uzun zamandır burada olan ve tüm sırlarınızı bilen kişi falcının arkadaşı çıktı...... ve ..... bunu kendide uzun zaman gizlemiş......??????.. ben hiç bir zaman bu şekil para kazanlara hakkım geçmiş ise HELAL ETMİYORUM.......
Kimse kesfetmedi gene ben kendim söyledim ben söylemesem hickimse ögrenemezdi bu 1
2. si ben insanlarin özelini ögrenip falcilara aktaran biri isem herkesle sürekli irtibatta olmam lazim , sürekli özel mesajla konusuyor olmam lazim , herkesin her seyini bilmem lazimdi ben burdaki insanlarn özelini bilmiyorum evet tanisikliklar var ama herkesle özell seyler paylasmiyorum hatta bircogunun gercek adini dahi bilmiyorum zamanimin tümünü foruma harcamiyorum
3.Dostlar vardir konustugum insanlar onlarda beni bugüne dek yeteri kadar tanimislardir nasil bir insan oldugumu zaten bilen bilir herkesin her seyini millete yetistiren biri olarak görülüyorsam hic kimse benle konusmasin zaten buna ihtiyacim yok
4. Sizin bana karsi bu tavrinizi hic anlamadim siz muhtemelen baska bir üyesiniz buradan.Gecmis problem falan mi yasadik bu kadar üstüme geliyorsunuz? Beni günah kecisi ilan edince paralarini geri gelmeyecek veya siniriniz gecmeyecek veyahut istediginiz olay ne ise gerceklesmeyecek.
Böyle bişey yaptıysan Allah senden razı olsun.ciddi söylüyorum.paranoyak derecede takmış görünüyorsun eğer bunu kanıtlarsan herkesin önünde senden özür dileyeceğim.biz hiç önemli değil ama senin gözünde temize çıktığımızda yanlış hedefleri vurduğunu gördüğümüzde sana by by deriz...haklısın senin ulaşamayacağın kadar yüksek seviyedeyim. ben bu işin peşini bırakmayacağım. yönetime mesaj attım burada aynı ıpden yazan varsa en azından o ortaya çıkacak. diğerleri için bir şey yapamam ama bu topicte bulunan bir kaç dürüst insan en azından 2 senedir dolandırılıyorsunuz bunun farkına varın artık. bırakın online fal baktırmayı . yada çok güvendiğiniz falcıya yollayın.
Ben seni nasil pas gectim hic oldu mu simdi tühArkadaşlar bende bişey söylemek istiyorum.thalix arkadaşım benim özeldende konuştuğum bi arkadaş.benim isteğim üstüne 3_4 ay önce bana kahve falı baktı benden hiçbir özel bilgi istemedi.tıpkı bi arkadaşın arkadaşa baktığı gibi..ismimi cismimi dahi bilmez.lütfen özel yazışmalar denetlenebiliyor yetkili kişi bir baksın bu arkadaş birkez saraylıdan izel konuşmada yönlendirme fırsatı vatken bana saraylı kelimesini dahi kullanmışmı? Ben hayatımda da saraylıya baktırmadım düşünmemde atmayı ilgimi çekmiyor.bu kadar çirkin zan altında bırakmalara bi son verilsin lütfen yetkili tarafından.thalix burda en suçlu sensin.baba adımı sanımı derdimi sormadın beni saraylıya yönlendirmedin onu bana tavsiye etmedin yazıklar olsun sana
Burası bahsettiğin konu/kişilerle ilgili olayları çok gördü inan ve iyiki de burası var nice dolandırıcılar da burdan deşifre oldu. ama thalix in saraylının arkadaşı olduğundan yola çıkarsak ve reklamını yaptığını o zaman burdaki herkesle özelden konuşup ona uçurması ve burda herkesin Saraylı ben de çıktı demesi gerekmez miydi? E böyle bi durum yok Saraylıyla enerjisi tutup çıkanlar ortada ya da Selena ile ya da Nesibeyle ya da Famayla ya da anasının danasıyla . yok yani şimdi ben Aylin çıktı diye o zaman herkese yazıyım , Ayline vereyim bilgileri.. burdakilerin zaten işi gücü yoktu falcıların özel kalemleri ..
Seni anlıyorum inan benim de övülen sonra baktırınca fos çıkan falcılarım oldu ama aleni bir şekilde bunu burda yapıp foyası çıkanlar dışında yazan kişiden bir mg şüphe etmedim. bu çok vebal.
Aynen herkes salak bi sen akıllısın. Yönetim baksın da al ağzının payını. Meseleyi fazla uzattın
Evet senin baya canin yanmis eski yazilarina baktim ben burda üstüne basa basa uyarilarda yapmistim moonlight , asmara , shaleviisrael gibi falcilara baktirmayin onlar falci degil insanlari dolandiriyorlar diye ama hic okumamissinzamanında çok canım yandı. ama artık bu dolandırıcı falcı geçinen bir kaç soytarınındaa pirim yapmasını istemiyorum. çok mu kötü söylediğim sey. herkes iyi niyetli herkesin umudu var.. herkes beklenti içinde . bunu kullanan tüm falcı müsvetteleri yanlarına kar kalmamalı. ya nereden merak ettimde geldim . eski sıkıntılarım depreşti. baktırdığım fallar harcadığım paralar boşa geçen zaman hangisine yanayım bilemiyorum. şu ıp olayı sonuçlansın bir daha bakmayacağım. geçen sene umut arayanlar hala burada umut aramakta. bu topıçteki falcılar ve arkadaşları , sahtekarlık yapıyorsa onca insanın ahını günahını alıyorsunuz. hiç mi inancınız yok hiç mi vicdanınız yok. para için bu insanları kullanmaya utanmıyorsunuzz
Ben Tahilixle özelden özelimi hiç konuşmadım, Forumda senelerdir, dikkate aldığım, seviyeli bir arkadaşımız,dayanamayacağım son sözümü söyleyeceğim. Bunu sizden sakladı mı sakladı. ben bunda iyi niyet göremiyorum. sizden aldığı bilgileri saraylıya veya başka başka falcılara söylüyorsa hatta saraylı belki kendisi birden fazla hesapla fal bakıyorsa sizden öğrendiklerini size satıyorsa. bunun vebalini bunun hesabını zaten vereceği mecra belli....... benim hakımda istediğinizi söyleyin tekrar ediyorum tellwe duvarında ortalık kaynamış denince ilk aklıma burası geldi. ve dedim kimin foyası çıktı acaba güvendiğim bir falcı mı hayırdır diyerek girdim . aklınıza başka şey gelebilir ama ben biliyorum ki güvendiğim falcılardan biri değilmiş açıkça içim rahatladı. ama cevap vereden de duramadım. çünkü bahsi geçen fama , saraylı vs . burada isimlerini görüp zamanında fal baktırmıştm ve o fallarda çook önce patladı. ben kendimde aradım hep sorunu ama anladım ki burada hiç bir sırrımı özelimi anlatmadığım için bilmeleri zaten imkansızmış.
Böyle bişey yaptıysan Allah senden razı olsun.ciddi söylüyorum.paranoyak derecede takmış görünüyorsun eğer bunu kanıtlarsan herkesin önünde senden özür dileyeceğim.biz hiç önemli değil ama senin gözünde temize çıktığımızda yanlış hedefleri vurduğunu gördüğümüzde sana by by deriz...
öyle bir insan olmadığını söylemeye çalışıyorum ben de.. thalix ile özelde bir mrb bile etmişliğim de yokken hem de.. ama aleni bir şekilde bunu yapanlar oldu mu çookk.. hele şu xx9 un annesi vefat eden burda bi kıza yaptığı pislik dolandırıcılığı düşününce veya benzerlerini çıksın istiyoruz elbette onlardan acısını.. ama keşke mesajların tümüne hakim olarak yazsaydın tüm fikirlerini.. zan altında bırakmadan , suçlamadan..ben tüm mesajları okumadım daha öncede söyledim. konu gözüme ilişti ve yaşadıklarımı düşündüm. aynı acıları aynı ümitleri boşa vaatleri giden zamanı ve parayı düşündüm ve bir falcının arkadaşının yeni ortaya çıktığını gördüm. öyle bir insan değilse özür dilerim ama , olabilir sahtekarlık yapmamış olabilir bilemiyorum. ama şu topiğin yarısı falcı yada arkadaşı bana inanın kendiniz den başkasına inanmayın.
Benim zoruma giden bir şey yok da sen birden çıkıp havlamaya başladığına göre senin zoruna giden çok şey varsen kimin şakşakçısısın hangi falcının kankisisin neden araya giriyorsun zoruna mı gitti....
Evet senin baya canin yanmis eski yazilarina baktim ben burda üstüne basa basa uyarilarda yapmistim moonlight , asmara , shaleviisrael gibi falcilara baktirmayin onlar falci degil insanlari dolandiriyorlar diye ama hic okumamissin
Yönetim baksin incelesin benim bi korkum olsaydi bi önceki banimin acilmamasi lazimdi banlandim sacma sapan bi tartisma yüzünden..
peki aynı hesaptan fal bakanları , sahtekarları yazsana cidden açığa çıkardıklarını.. yaz da cümle alem okuyo onlar da görsünler görelim..bak onlarda dolandırıcı olabilir açıkça hepsinden şüpheleniyorum aama yorumları tuttmuştu bana. moonlight zaten tellwede değil. o yüzden haftada bire indirdim fal baktırmamı ama burada şüphelerimden bahsetmem nedeniyle neden bu kadar rahatsız olundu onu anlamıyorum. online fal sonuçta görmüyoruz kim bakıyor belki 10 hesaptan bakıyorlar. burada da falcıların olduğundan eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?