fal alemde gızem hatunun dısında onerebılcegınız bırısı varmı?
öyle bir insan olmadığını söylemeye çalışıyorum ben de.. thalix ile özelde bir mrb bile etmişliğim de yokken hem de.. ama aleni bir şekilde bunu yapanlar oldu mu çookk.. hele şu xx9 un annesi vefat eden burda bi kıza yaptığı pislik dolandırıcılığı düşününce veya benzerlerini çıksın istiyoruz elbette onlardan acısını.. ama keşke mesajların tümüne hakim olarak yazsaydın tüm fikirlerini.. zan altında bırakmadan , suçlamadan..
insallah. ben mesaj attım yönetime sorabilirsiniz. binnaz abla topigünde aynı ıp den olanlar varmı daha önce bakıldımı bakılmadıysa bakılmasını rica ettim. ama ıp olayı tam çözüm değil. bilgisayar , telefon tablet ıp leri farklı. bunu dikkate almak lazım ama zamanında bir kaç falcının en az beş hesap açıp burada keendini övdüğünü kazen açıklamıştı. ben bizzat talepte bulundum bu gün.
ben hep soluyorum ayısıgın ıyı degıl hıc bı dedıgı de cıkmıyor gızem hatunu da ovduler sacma sapan bı faldı yaKizlar bugun nesibeyi kacirdim ayisigina attim cok kotuydu bu falcilara nolmus boyle :) ilk attigimda bir icerik vardi ve gereksiz birkac seyi de bilmisti de bu attigimda gelecege dair bir tek sey yok sadece olabilir de olmayabilir de sen karar verirsen olur da tavsiye vermis ne bir harf ne bir tarih bombos bir faldi
peki aynı hesaptan fal bakanları , sahtekarları yazsana cidden açığa çıkardıklarını.. yaz da cümle alem okuyo onlar da görsünler görelim..
Tamam sen disardan bir gözle bazi seyleri yanlis anlamissin gel bu isi tatliya baglayalim bermudanin da gönlünü alirsin simdi 2-3 gün banlanmayalim yoktan yere bi tek bu sayfaya bakmiyorum asker topicindede arkadaslar varben genel yazıyorum olayı görünce cinlerim tepeme çıktı hepimiz geçiyoruz bu yollardan . anaa dedim falcının arkadaşı açığa çıkmış geçen sene yaşadığım rezillikler ve acılar geldi gözümün önüne. yanlış değerlendirdiysem özür dilerim. sizler tanıyor biliyorsanız tamamdır. onun kabahati yok geçmişte burada olan olaylar nedeniyle paranoyak olunuyor . ama keşke daha önce söyleseyöiş saraylı ile arkadaş olduğunu
Benim zoruma giden bir şey yok da sen birden çıkıp havlamaya başladığına göre senin zoruna giden çok şey var
aıçğa çikanları dün yazdım . bir yolun varda olanlar diğerlerini bilmem imkansız tellwe bir ara karıştı birden fazla hesabı olanların atıldığı şeklinde.. onlarda bir yolunvara kapağı atmışlar. aklımda kalan isimleri eşleştirdim. ama başka isimde hesap açmışlarsa bilmem imkansız. mantar gibi falcı çıkıyor. güvenmediğiniz falcıya yenidir diye gitmeyin. bir kaç falcı belleyin ona gidin. BU topic tede falcılar olduğunu kaç kere ortaya çıkarıldı hala olmadığına kim garanti verebilir.
Tamam sen disardan bir gözle bazi seyleri yanlis anlamissin gel bu isi tatliya baglayalim bermudanin da gönlünü alirsin simdi 2-3 gün banlanmayalim yoktan yere bi tek bu sayfaya bakmiyorum asker topicindede arkadaslar var
Benle de ne konusmak istiyorsan lütfen özelden yaz burdan yazdikca insanlar geriliyor hep ayni konu diye bi de kahve ic bi falina da bakayim hic biside sormiycam bakicam o kadar
ama burda sürekli hakkimda yazma zaten incelemeye alirlar o konuda icin rahat olsun tamam ?
Orası öyle byv tellwe şubesi oldu da..veya biri bütün sitelerde de çalışıyo, zaten biz de şüphelenip emin olduklarımızı çıkarıyoruz.. dediğim gibi ya tanıtıcı yazıularından ,ya profillerinden ya yazımları ya bilmesi zor şeylerde ele veriyor da uyanıklar. son günlerde zaten herkes kendince kendine uyanla yoluna devam ediyor. onun dışında burda eskiden beri var olan, yazan,konuşan arkadaşların tabirinle şakşakçı, ya da yancı ya da admı olduğuna inanmıyorum en azından benim için emin olduklarım var burda.
peki aynı hesaptan fal bakanları , sahtekarları yazsana cidden açığa çıkardıklarını.. yaz da cümle alem okuyo onlar da görsünler görelim..
Dolandirici saibeli de olsa yine de bana en cok tutturan indirimde olsa bile ozenli bakan bi fama var salakliksa salaklik parasini ben veriyorum neticede tam bi caliyor ama calisiyorumcu oldum
Kac gundur ziplayan bana gore sensin baska kapilarda zipla derim belki aklinin kiymeti orda daha cok bilinirsen niye sinirlendin anlamıyorum , daha dün aylinle ilgili fal yollayıp üzülenler vardı o yüzden tecrübelerimi söylüyorum. hangi yarana dokundum ki zıpladın. :)
Kışt kışt bebeğim sanaBirilerinin tavuğuna baya kışt dedim sanırım rahatsız olanlar var. kimseye direk hakaret etmedim etmemde üstüne alınan alınır ki yaraları varsa alınırlar , sadece tecrübelerimi paylaşıyorum. Açıkça burada kim falcı kim kimin arkadaşı uğraşsanız ortaya çıkar ama hiiiiççç işim olmaz. Kim kime inanmak istiyorsa inansın ama şu bir gerçek ki aranızda bulunanların en az %50 si falcı . bundan bu gün daha fazla emin oldum. Tüm falcı ve kankiciklerine hayırlı işler booooll kazançlar. iyi yere dükkan açmışsınız. Tezgahınızı bozmadan gideyim ben ekmeğinize mani olmayayım :). online da fal bakıp da düzgün bakan nadir kişiler alınmasın lütfen ama % 90 ı dolandırıcı ve sahtekar bunu bilir bunu söylerim.
Gider ayak bir faydan dokunur insallahhaklısın senin ulaşamayacağın kadar yüksek seviyedeyim. ben bu işin peşini bırakmayacağım. yönetime mesaj attım burada aynı ıpden yazan varsa en azından o ortaya çıkacak. diğerleri için bir şey yapamam ama bu topicte bulunan bir kaç dürüst insan en azından 2 senedir dolandırılıyorsunuz bunun farkına varın artık. bırakın online fal baktırmayı . yada çok güvendiğiniz falcıya yollayın.
Kızdığım şey şu bak burda çoğumuz uzun zamandır varız. Senin gördüklerini biz de gördük. En basitinden örnek vereyim bilmem hatırlar mısın barkiel olayı olmuştu burda. Onu ben fark edip ortaya çıkardım gibi bişey oldu. Xx9un yaptığı sahtekarlık,klothonun reklamını yapması,derinin bi arkadaşımızın falını olduğu gibi buraya yazması.. Daha neler neler. Bizim de canımız yandı. Hepimiz belli sıkıntılar umutsuzluklar içinde olduğumuz için fal baktırıyoruz ama senin gelip falcının arkadaşı ya da şakşakçı gibi suçlamalar yapman çok kırıcı. Kendi ağzımla söyledim benim selenayla muhabbetim var ama vicdanım o kadar rahat ki. Bu forumda sadece tek bi kişinin gerçek adını biliyorum özelden öyle özel muhabbetlere girdiğim adam gibi kimse yok yönetim de bakabilir mesajlarıma ama böyle suçlanmak çok üzücü gerçektenOlmaz mı geçen sene çok çektim hepimiz çektik. kırdıysam kusura bakma . ama sinirlendim birden bire oo arkadaşı uzun zamandır burada ... nasıl şey oldum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?