Binnaz Abla

Kizlar bugun nesibeyi kacirdim ayisigina attim cok kotuydu bu falcilara nolmus boyle :) ilk attigimda bir icerik vardi ve gereksiz birkac seyi de bilmisti de bu attigimda gelecege dair bir tek sey yok sadece olabilir de olmayabilir de sen karar verirsen olur da tavsiye vermis ne bir harf ne bir tarih bombos bir faldi
 

ben genel yazıyorum olayı görünce cinlerim tepeme çıktı hepimiz geçiyoruz bu yollardan . anaa dedim falcının arkadaşı açığa çıkmış geçen sene yaşadığım rezillikler ve acılar geldi gözümün önüne. yanlış değerlendirdiysem özür dilerim. sizler tanıyor biliyorsanız tamamdır. onun kabahati yok geçmişte burada olan olaylar nedeniyle paranoyak olunuyor . ama keşke daha önce söyleseyöiş saraylı ile arkadaş olduğunu
 

Eğer iyi niyetini belli etmek istiyorsan bu tartışmayı burda bırak lütfen.bak thalix çok eski üye zan altında bırakıyorsun arkadaşı bile olsa bu kimseyi ilgilendirmez.
Bermudaya şakşakçı demişsin.tarzın hoş mu? Zorla herkesi düşman ediyorsun kendine.kötü birşeyleri açığa çıkarayım derken kendin daha kötü konuşmalara girip inandırıcılığını yitiriyorsun.bak yönetimden istekte de bulunmuşsun ne güzel.ok bitir artık bu tartışmayı.
 
Yemin ediyorum cıvkını çıkardınız. İki güzel muhabet ederdik şurda. Keyfimiz yerine gelirdi. Bu ne seviyesizlik ya? Bu nasıl bir uslüb? Herkes kendi telinden konuşuyor.. seviyesiz dediğiniz insanın her dediğine cevap veriyorsunuz! E bu nasıl tezatlık o zman.. Karşınızdaki insanın ne demek istediğini anlayın önce bi.. Biraz anlayış, hoşgörü ve saygı.. Bunları göstermeyen kişilere zaten cevap vermeyin!

Buyrun forum sizin olsun!
 
ben hep soluyorum ayısıgın ıyı degıl hıc bı dedıgı de cıkmıyor gızem hatunu da ovduler sacma sapan bı faldı ya
 
peki aynı hesaptan fal bakanları , sahtekarları yazsana cidden açığa çıkardıklarını.. yaz da cümle alem okuyo onlar da görsünler görelim..

aıçğa çikanları dün yazdım . bir yolun varda olanlar diğerlerini bilmem imkansız tellwe bir ara karıştı birden fazla hesabı olanların atıldığı şeklinde.. onlarda bir yolunvara kapağı atmışlar. aklımda kalan isimleri eşleştirdim. ama başka isimde hesap açmışlarsa bilmem imkansız. mantar gibi falcı çıkıyor. güvenmediğiniz falcıya yenidir diye gitmeyin. bir kaç falcı belleyin ona gidin. BU topic tede falcılar olduğunu kaç kere ortaya çıkarıldı hala olmadığına kim garanti verebilir.
 
Tamam sen disardan bir gözle bazi seyleri yanlis anlamissin gel bu isi tatliya baglayalim bermudanin da gönlünü alirsin simdi 2-3 gün banlanmayalim yoktan yere bi tek bu sayfaya bakmiyorum asker topicindede arkadaslar var
Benle de ne konusmak istiyorsan lütfen özelden yaz burdan yazdikca insanlar geriliyor hep ayni konu diye bi de kahve ic bi falina da bakayim hic biside sormiycam bakicam o kadar
ama burda sürekli hakkimda yazma zaten incelemeye alirlar o konuda icin rahat olsun tamam ?
 
Benim zoruma giden bir şey yok da sen birden çıkıp havlamaya başladığına göre senin zoruna giden çok şey var

Olmaz mı geçen sene çok çektim hepimiz çektik. kırdıysam kusura bakma . ama sinirlendim birden bire oo arkadaşı uzun zamandır burada ... nasıl şey oldum .
 

Orası öyle byv tellwe şubesi oldu da..veya biri bütün sitelerde de çalışıyo, zaten biz de şüphelenip emin olduklarımızı çıkarıyoruz.. dediğim gibi ya tanıtıcı yazıularından ,ya profillerinden ya yazımları ya bilmesi zor şeylerde ele veriyor da uyanıklar. son günlerde zaten herkes kendince kendine uyanla yoluna devam ediyor. onun dışında burda eskiden beri var olan, yazan,konuşan arkadaşların tabirinle şakşakçı, ya da yancı ya da admı olduğuna inanmıyorum en azından benim için emin olduklarım var burda.
 

Çok sagol bakmış kadar oldun . bermuda dan da özür diledim. hepimiz acılar çekmiş insanlarızz. kalbini kırdığım kişilerden özür dileriö.
 

peki aynı hesaptan fal bakanları , sahtekarları yazsana cidden açığa çıkardıklarını.. yaz da cümle alem okuyo onlar da görsünler görelim..

tekrar aynı mesajı kopyalıyorum buraya ,

bir yolunvar a bakıyorum falcılara şimdi ,
Medyum Deniz
Moonlight
FAMA
Kahinvanga
FALCI SEMA
ALTINCIBOYUT
Falstar
Bartwise

yaklaşık 2 senedir tellwede fal baktıran biriyim , bunlar eski tellwe ciler benim bildiklerim aynı isimleri kullananlar bunlar başka var mı bilmiyorum. bir kaçına baktırmışlığım ve memnun kalmışlığımda var.
Tellwede birden fazla hesap açıp fal bakanların atıldığını duymuştum bunlar onlar sanıyorum. diğer hesaplarına fal yolladıysam başarılı olmalarına şaşırmıyorum.
 
Dolandirici saibeli de olsa yine de bana en cok tutturan indirimde olsa bile ozenli bakan bi fama var salakliksa salaklik parasini ben veriyorum neticede tam bi caliyor ama calisiyorumcu oldum

yani öyle, çıkmazsa atmazdın,çıkıyor ki atıyorsun. bu.
 
Bence bu forumda benim tavsiye ettiklerime baktirmayin, falci secimim de erkek secimim gibi.. Kime iyi desem ya 2. Fali ozensiz laf salatasiydi, ya sahtekar/saibeli cikti. Zaten bu fal isi biraz kismet cok iyi herkese bilen falciya gidersin arkadasina dokturur sana fos cikar :)
 
sen niye sinirlendin anlamıyorum , daha dün aylinle ilgili fal yollayıp üzülenler vardı o yüzden tecrübelerimi söylüyorum. hangi yarana dokundum ki zıpladın. :)
Kac gundur ziplayan bana gore sensin baska kapilarda zipla derim belki aklinin kiymeti orda daha cok bilinir
 
Korler sagırlar bırbırını agırlar oldu burası artık, kızlar burda cok guzel arkadaşlıklarım oldu ama bunca olaydan sonra gercekten kendımı salak gıbı hıssedıyroum kım bılır daha neler donuyor arkamızdan oturup dalgada gecıyorsunuzdur o paraların hepsı haram zıkkım olsun,ben hesabımı kapatıyorum boylelıkle faldanda burdanda kurtulmus olurum bağımlılık oldu çunku,gorusmek ıstedıklerım hep yanımda ztn,allah akıl fıkır bırde vıcdan versın,carpık ılıskılerdende burdakı b.okluklardanda mıdem bulandı Allaha Emanet !
 
Kışt kışt bebeğim sana
 
Gider ayak bir faydan dokunur insallah
 
Olmaz mı geçen sene çok çektim hepimiz çektik. kırdıysam kusura bakma . ama sinirlendim birden bire oo arkadaşı uzun zamandır burada ... nasıl şey oldum .
Kızdığım şey şu bak burda çoğumuz uzun zamandır varız. Senin gördüklerini biz de gördük. En basitinden örnek vereyim bilmem hatırlar mısın barkiel olayı olmuştu burda. Onu ben fark edip ortaya çıkardım gibi bişey oldu. Xx9un yaptığı sahtekarlık,klothonun reklamını yapması,derinin bi arkadaşımızın falını olduğu gibi buraya yazması.. Daha neler neler. Bizim de canımız yandı. Hepimiz belli sıkıntılar umutsuzluklar içinde olduğumuz için fal baktırıyoruz ama senin gelip falcının arkadaşı ya da şakşakçı gibi suçlamalar yapman çok kırıcı. Kendi ağzımla söyledim benim selenayla muhabbetim var ama vicdanım o kadar rahat ki. Bu forumda sadece tek bi kişinin gerçek adını biliyorum özelden öyle özel muhabbetlere girdiğim adam gibi kimse yok yönetim de bakabilir mesajlarıma ama böyle suçlanmak çok üzücü gerçekten
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…