- 15 Kasım 2014
- 100
- 95
- 23
- 38
Gider ayak bir faydan dokunur insallah
Kızdığım şey şu bak burda çoğumuz uzun zamandır varız. Senin gördüklerini biz de gördük. En basitinden örnek vereyim bilmem hatırlar mısın barkiel olayı olmuştu burda. Onu ben fark edip ortaya çıkardım gibi bişey oldu. Xx9un yaptığı sahtekarlık,klothonun reklamını yapması,derinin bi arkadaşımızın falını olduğu gibi buraya yazması.. Daha neler neler. Bizim de canımız yandı. Hepimiz belli sıkıntılar umutsuzluklar içinde olduğumuz için fal baktırıyoruz ama senin gelip falcının arkadaşı ya da şakşakçı gibi suçlamalar yapman çok kırıcı. Kendi ağzımla söyledim benim selenayla muhabbetim var ama vicdanım o kadar rahat ki. Bu forumda sadece tek bi kişinin gerçek adını biliyorum özelden öyle özel muhabbetlere girdiğim adam gibi kimse yok yönetim de bakabilir mesajlarıma ama böyle suçlanmak çok üzücü gerçekten
Didem tam bir hayalkirikligiydi.....Hiç birinin falı doğru dürüst çıkmıyor.. Benim bütün fallar patladı. En güvendiğim Yiğit le didemdi. Onlarda tırt çıktı. Boşuna para döküyoruz.. Sanal fallar yalan.. Kimbilir sanal falcılar bizimle, dertlerimizle nasıl dalga geçiyorlar.. Ben artık sanalda fal baktırmak istemiyorum. Soğudum Marplem
Arkadaşlar bende bişey söylemek istiyorum.thalix arkadaşım benim özeldende konuştuğum bi arkadaş.benim isteğim üstüne 3_4 ay önce bana kahve falı baktı benden hiçbir özel bilgi istemedi.tıpkı bi arkadaşın arkadaşa baktığı gibi..ismimi cismimi dahi bilmez.lütfen özel yazışmalar denetlenebiliyor yetkili kişi bir baksın bu arkadaş birkez saraylıdan izel konuşmada yönlendirme fırsatı vatken bana saraylı kelimesini dahi kullanmışmı? Ben hayatımda da saraylıya baktırmadım düşünmemde atmayı ilgimi çekmiyor.bu kadar çirkin zan altında bırakmalara bi son verilsin lütfen yetkili tarafından.thalix burda en suçlu sensin.baba adımı sanımı derdimi sormadın beni saraylıya yönlendirmedin onu bana tavsiye etmedin yazıklar olsun sana
100 tl m gitti benim de. Icim aciyo halaDidem tam bir hayalkirikligiydi.....
Hepsi fossss benazir...1_2 kişi tanışmıştı ama burda hatırlıyorum.hatta dün yada önceki gün biri yeni biri çıktı karşıma bilenler şunlar diyodu.Kizlar birakin kavgayi da benle ilgilenin :)) falcilarin yakin tarih verip de yeni tanisacaksin deyip tarif ettikleri kişiyle tanisani oldu mu?
Ilkay, yigit, selena, nurbanu, geysu bana 3 4 ay içinde yeni tanisacagim birini tarif ettiler. Adami cok ovmusler :)) falim olumsuz diye sonunu tatliya baglayip gaz vermek icin mi yoksa cidden gorduler muler merak icindeyim. Su an uzuldugum kisiden hayir yok bari su dedikleri ciksa :)))Hepsi fossss benazir...1_2 kişi tanışmıştı ama burda hatırlıyorum.hatta dün yada önceki gün biri yeni biri çıktı karşıma bilenler şunlar diyodu.
ben de malesef kendimi tutsmayacagim bazi haksizliklar ve cirkeflikler karsisinda oncelikle benim ne turkiye ile alakam ne de turkiye de yasayan kisileri tanimisligim var o yuzden kimseyle gercek hayatta arkadas degilim bazi arkadaslarla fB den sonra arkadas olup konustum o da burda uzun zmn gecirdukten sonra insanlarin nasil karakter de olduklarini anlayabilecek yasta okumus egitim camisinde ust duzeyde calisan bir insanim ne de olsa, bilen bilir forumda, hayatim boyunca turklerdrn malesefki kendi yarim irkimdan uzak durmamin sebebi hep bir fesatlik hep bir arkadan konusma hep bir ego tatmini icinde olmalari ve her zmn uste cikmak icin seviyeyi cok fazla dusurmeleri neyse bu malesef subgoturmez gercekler ama konuya gelince ben de sanal da fal baktirdim yabancilarin fal bakmasi hic tatmin etmedi beni malesef ve sarayli ve selena benim iki favorim cunku ikisindede bir cok sey yasadim onun disinda herkes malesef ki tirtti ama ikisi de arkadasim degil tanimam etmem, ama thalix le de burda eskiden beri de ozelden de konusmuslugum var burada duruslugune samimiyetine inandigim nadir insa lardan biri oldugu icin fb dan arkadas olarak kendisini ekledigim ve yeri geldiginde oradan konusuruz, ona yapilan haksiz suclamalara kusura bakmayin ama katlanamiorum ki heleki baska bir falciyi cok ovup onun kankasi olma ihtimali olan birinden ben onun saf iyi niyetli oldugunu kusura bakmayin ama hic ama hic inanmayacagim cahil edebiyati yapan insanlarin sonrada saf ayaklarina yatmasini zaten hep garip bulmusumdur hele ki insanlarin cahilliginr ve yasina verin denmesine de insanin yasi nereli oldugunun hangi egitim duzeyinde oldugunun cahillikle kabalikla alakasi yoktur bu insanin karakterin de vardir malesef ki tanimadiginiz insanlara itham da bulunutkrn bunu sonsuz bir guven de nasil yapiyorsunuz hic anlamiyorum nasil bir rahatlik ki hele hic, neyse konuya donersek thalix e yapilan bir haksizlik oldugu icin ve onun boyle bir insan olmadigini bildigim icin yazma geregi duydum ayrica birbirimize fal bakmisligimiz vardir bircok kere hicbir zmn ozelden yazismalarimiz da saraylinin adi gecmemistir yada kendisine soyledigim hicbirsey saraylinin falinda bana geri donnemistir yani onun muhbiri olarak lanse edilmesi cidden anlamsiz hele ki bazilarinin seviyeyi cok dusurup yazma uslubunu cirkinlestirmesine hic ama hic anlam veremiorum
su forumda yazilanlari bazen okudugumda inanamadigim trk sey bir kadinin zarefeti kibarligindan gelir konusmasindan oturup kalkmasindan, bazilarinin bu yolda cok fazla caba sarfetmesi gerektigi malesefki cok acik
PS.... simdi bana da bu yazimdan dolayi saldirip seviye alti yazilar yazabilirsiniz ama malesef cevap yazmiyacagim
kızlar kavinhanganın falları nasıl ya benim moralimin içine etti çok kötüyüm ya ağlıcam yemin ediyorum. Çıkıyor mu bu kadının falları çıkmasın mümkünse
hiç baktırmadım ama tellweden şutlananlar arasındaydı
o zaman çıkmaz mı diyorsun canım çıkmasın bana neler neler dedi hiç böyle olumsuz konuşan olmamış mı. selena bile bana olumlu konuştu bu kadın ne ya
Yik Yok cnm 50 gitti allahtan sukur100 tl m gitti benim de. Icim aciyo hala
Selena banada bekle tarihleri fal atma dedi son umut kasim benimde direniyorum fal atmamak icin hepsi papagan gibi ayni seyi diyor ztn ...hiç bozma moralini sahtekarın teki. selena bana zamanında olumsuz söyleyenlerden biriydi. ve haklı çıktı onu dinledim ve hayatıma başkasının girmesine izin verdim 8 aydır beraberiz ve evliliğe gidiyor :) selena olumlu dediyse rahat ol. çok fazla da üst üste fal yollamakta iyi değil demişti selena ben 3-5 falcım var sabit hafta bir birine yolluyorum . çok faydalı oluyor.
Cnm ozeline bakarmsn msj attim sana.Kizlar birakin kavgayi da benle ilgilenin :)) falcilarin yakin tarih verip de yeni tanisacaksin deyip tarif ettikleri kişiyle tanisani oldu mu?
Nooldukiiiikızlar kavinhanganın falları nasıl ya benim moralimin içine etti çok kötüyüm ya ağlıcam yemin ediyorum. Çıkıyor mu bu kadının falları çıkmasın mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?