hiç bozma moralini sahtekarın teki. selena bana zamanında olumsuz söyleyenlerden biriydi. ve haklı çıktı onu dinledim ve hayatıma başkasının girmesine izin verdim 8 aydır beraberiz ve evliliğe gidiyor :) selena olumlu dediyse rahat ol. çok fazla da üst üste fal yollamakta iyi değil demişti selena ben 3-5 falcım var sabit hafta bir birine yolluyorum . çok faydalı oluyor.
Benim 100 gitti su fali daha detayli olur dedi inandim. Hala cigerim yaniyor :)Yik Yok cnm 50 gitti allahtan sukur100 gitse kalpten giderdim
Nooldukiiii
Arkadaşımada o kadar güzel pozitif bi yorum yapmışki ben pembeci sanmıştım diilmiş demekki.şaşırdımmcanım attığım kartlar olumlu ama kadın bana bambaşka bir yorum yapmış şimdi buraya yazmayayım yine birileri anlar falan gerek yok. moralimin içine etti kadın
ağlattı beni çok kötü oldum ya hayır seçtiğim kartlarda olumlu kartlar kötü kart yok neresinden uyduruyorlar böyle falları olumsuz fal göndermek istedi sanırım o da bana denk geldi
Arkadaşımada o kadar güzel pozitif bi yorum yapmışki ben pembeci sanmıştım diilmiş demekki.şaşırdımm
kopya falcılardansa eski fallarından kopyalayıp yollamıştır.
Ondada aksine ters kartlar falan vardı.o hisle kartları harmanlarım ben direk kartların tek tek anlamlarının hiç bir manası yok birleştirip hisle yoğıruyorum demişti soru cevapta.canım kartlar çok olumlu ben kartların anlamını biliyorum az çok kadın tamamen tersine bir yorum yapmış.
ağlattı beni çok kötü oldum ya hayır seçtiğim kartlarda olumlu kartlar kötü kart yok neresinden uyduruyorlar böyle falları olumsuz fal göndermek istedi sanırım o da bana denk geldi
Gitme canim yaa bende kapatmayi dusundm ama kaldim.uzak kal belli bi sure. kafani dinle. sonra yine donersinKorler sagırlar bırbırını agırlar oldu burası artık, kızlar burda cok guzel arkadaşlıklarım oldu ama bunca olaydan sonra gercekten kendımı salak gıbı hıssedıyroum kım bılır daha neler donuyor arkamızdan oturup dalgada gecıyorsunuzdur o paraların hepsı haram zıkkım olsun,ben hesabımı kapatıyorum boylelıkle faldanda burdanda kurtulmus olurum bağımlılık oldu çunku,gorusmek ıstedıklerım hep yanımda ztn,allah akıl fıkır bırde vıcdan versın,carpık ılıskılerdende burdakı b.okluklardanda mıdem bulandı Allaha Emanet !
Üzülmeeee, vanga bana da kartlarım harika gelmesine rağmen hiç bir falın etkilemediği kadar kötü etkilemişti olumsuzluk anlamında .. ha geçmiş an iyiydi ama çıkmadı ya da olamaz dediği oldu.ağlattı beni çok kötü oldum ya hayır seçtiğim kartlarda olumlu kartlar kötü kart yok neresinden uyduruyorlar böyle falları olumsuz fal göndermek istedi sanırım o da bana denk geldi
Smokecity sence kartlı fallarda falcılar bizim srçtiklerimizi görmezden gelip kendi kartlarıyla açılım yapıyor olabilirlermi?Benim de tam tersi kilic seri, yikilam kule ay havalarda ucusurken o kadar cicek bocek fal bakti ki.. Bosver onu
Smokecity sence kartlı fallarda falcılar bizim srçtiklerimizi görmezden gelip kendi kartlarıyla açılım yapıyor olabilirlermi?
Tabiki selenanın çıkma ihtimali çok daha yüksek.Bi de olumlu kartları nasıl olumsuza yorabildiki acaba.Kopya fal olmasında.o zaman çıkmaz mı diyorsun canım çıkmasın bana neler neler dedi hiç böyle olumsuz konuşan olmamış mı. selena bile bana olumlu konuştu bu kadın ne ya
Bazen yapıyorlar galiba moral vermek için.Bana da çoğu falcı birilerini buluyor ama ilginç senin hep aynı tarihimi verdiler.Benim farklı tarihlerdeydi çoğu.Ilkay, yigit, selena, nurbanu, geysu bana 3 4 ay içinde yeni tanisacagim birini tarif ettiler. Adami cok ovmusler :)) falim olumsuz diye sonunu tatliya baglayip gaz vermek icin mi yoksa cidden gorduler muler merak icindeyim. Su an uzuldugum kisiden hayir yok bari su dedikleri ciksa :)))
Üzülmeeee, vanga bana da kartlarım harika gelmesine rağmen hiç bir falın etkilemediği kadar kötü etkilemişti olumsuzluk anlamında .. ha geçmiş an iyiydi ama çıkmadı ya da olamaz dediği oldu.
Tabiki selenanın çıkma ihtimali çok daha yüksek.Bi de olumlu kartları nasıl olumsuza yorabildiki acaba.Kopya fal olmasında.
Olabilir canım bu aralar çoğaldı bu kopya fallar.Ya da hep vardıda farkedilmiyordu.Ama takma bence onun çıkan falını pek duymadım.biz de burdan bir arkadaşla ondan şüphelendik canım kopya olabilir
Olabilir canım bu aralar çoğaldı bu kopya fallar.Ya da hep vardıda farkedilmiyordu.Ama takma bence onun çıkan falını pek duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?