Binnaz Abla

ağlattı beni çok kötü oldum ya hayır seçtiğim kartlarda olumlu kartlar kötü kart yok neresinden uyduruyorlar böyle falları olumsuz fal göndermek istedi sanırım o da bana denk geldi

canım attığım kartlar olumlu ama kadın bana bambaşka bir yorum yapmış şimdi buraya yazmayayım yine birileri anlar falan gerek yok. moralimin içine etti kadın
Arkadaşımada o kadar güzel pozitif bi yorum yapmışki ben pembeci sanmıştım diilmiş demekki.şaşırdımm

canım kartlar çok olumlu ben kartların anlamını biliyorum az çok kadın tamamen tersine bir yorum yapmış.
Ondada aksine ters kartlar falan vardı.o hisle kartları harmanlarım ben direk kartların tek tek anlamlarının hiç bir manası yok birleştirip hisle yoğıruyorum demişti soru cevapta.

ağlattı beni çok kötü oldum ya hayır seçtiğim kartlarda olumlu kartlar kötü kart yok neresinden uyduruyorlar böyle falları olumsuz fal göndermek istedi sanırım o da bana denk geldi

Benim de tam tersi kilic seri, yikilam kule ay havalarda ucusurken o kadar cicek bocek fal bakti ki.. Bosver onu

Gitme canim yaa bende kapatmayi dusundm ama kaldim.uzak kal belli bi sure. kafani dinle. sonra yine donersin

Üzülmeeee, vanga bana da kartlarım harika gelmesine rağmen hiç bir falın etkilemediği kadar kötü etkilemişti olumsuzluk anlamında .. ha geçmiş an iyiydi ama çıkmadı ya da olamaz dediği oldu.

Benim de tam tersi kilic seri, yikilam kule ay havalarda ucusurken o kadar cicek bocek fal bakti ki.. Bosver onu
Smokecity sence kartlı fallarda falcılar bizim srçtiklerimizi görmezden gelip kendi kartlarıyla açılım yapıyor olabilirlermi?

Smokecity sence kartlı fallarda falcılar bizim srçtiklerimizi görmezden gelip kendi kartlarıyla açılım yapıyor olabilirlermi?

Hic sanmiyorum cogu bilgilerimi sorumu bile okumuyor kart mi cekecekler :) ek karti olsa olsa selena, ilkay, sarayli, nesibe gibi falcilar cekiyordur bence.

o zaman çıkmaz mı diyorsun canım çıkmasın bana neler neler dedi hiç böyle olumsuz konuşan olmamış mı. selena bile bana olumlu konuştu bu kadın ne ya
Tabiki selenanın çıkma ihtimali çok daha yüksek.Bi de olumlu kartları nasıl olumsuza yorabildiki acaba.Kopya fal olmasında.

Bazen yapıyorlar galiba moral vermek için.Bana da çoğu falcı birilerini buluyor ama ilginç senin hep aynı tarihimi verdiler.Benim farklı tarihlerdeydi çoğu.

Üzülmeeee, vanga bana da kartlarım harika gelmesine rağmen hiç bir falın etkilemediği kadar kötü etkilemişti olumsuzluk anlamında .. ha geçmiş an iyiydi ama çıkmadı ya da olamaz dediği oldu.

akşam akşam sinirlerimi zıplattı inş. çıkmaz sizinkiler gibi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…