bir yolunvar a bakıyorum falcılara şimdi ,
Medyum Deniz
Moonlight
FAMA
Kahinvanga
FALCI SEMA
ALTINCIBOYUT
Falstar
Bartwise
yaklaşık 2 senedir tellwede fal baktıran biriyim , bunlar eski tellwe ciler benim bildiklerim aynı isimleri kullananlar bunlar başka var mı bilmiyorum. bir kaçına baktırmışlığım ve memnun kalmışlığımda var.
Tellwede birden fazla hesap açıp fal bakanların atıldığını duymuştum bunlar onlar sanıyorum. diğer hesaplarına fal yolladıysam başarılı olmalarına şaşırmıyorum.
Çok ilginç bunlar telweden atılmışmı,ben kendileri isteyerek bir yolun vara geçtiler sanıyordum.Vay be neler oluyor haberimiz yok.
Ilkay kasim ortasi gibi senin eski olan gelecek sen bi sans daha vereceksin. Onun gelmesinden sonra biriyle tanisacaksin maddi durumu iyi. Bununla eger sen istersen yollariniz açık. Ama hemen bi iliski olmayacak sen eski olandan ayrildiktan sonra 3 4 ay sonra bu kisi ile başlayacaksiniz dedi. Selena mayis gibi taniscaksin. Bu kisinin maddi durumu iyi dedi. Geysu 3 4 vakit icinde dedi maddi durumu iyi sana tum yasadigin acilari unutturacak dedi. Nurbanu 4 ay icinde dedi. Seni el ustunde tutacak dedi. Yigit aralik ayinda dedi. Ilkay ve yigit in verdigi ilk tanisma tarihi tu tu yor aslında. Bence moral icindi cunku hepsi de maddi durumu iyi cok düzgün biri dediler :)))Bazen yapıyorlar galiba moral vermek için.Bana da çoğu falcı birilerini buluyor ama ilginç senin hep aynı tarihimi verdiler.Benim farklı tarihlerdeydi çoğu.
Tabii canım bana da çok yaptılar.Ama inşallah gerçek olur:)Ilkay kasim ortasi gibi senin eski olan gelecek sen bi sans daha vereceksin. Onun gelmesinden sonra biriyle tanisacaksin maddi durumu iyi. Bununla eger sen istersen yollariniz açık. Ama hemen bi iliski olmayacak sen eski olandan ayrildiktan sonra 3 4 ay sonra bu kisi ile başlayacaksiniz dedi. Selena mayis gibi taniscaksin. Bu kisinin maddi durumu iyi dedi. Geysu 3 4 vakit icinde dedi maddi durumu iyi sana tum yasadigin acilari unutturacak dedi. Nurbanu 4 ay icinde dedi. Seni el ustunde tutacak dedi. Yigit aralik ayinda dedi. Ilkay ve yigit in verdigi ilk tanisma tarihi tu tu yor aslında. Bence moral icindi cunku hepsi de maddi durumu iyi cok düzgün biri dediler :)))
Olabilir dediğin gibi niye telweyi bıraksınlarki.Bir de konuşulmuşsa vardır birşeyler.tellwe oturmuş bir site bir sürü üyesi var. neden ayrılmak istesinler ki başka isimle bir yolun varda hesap açmak yerine ki öyle yapanlarda vardır. tellwe falcılarının başka sitede bakmasına izin vermiyor diye duymuştum ama emin değilim bir ara konuşulmuştu cafe de
biryolunvar da sadece ilkay var diğerleri sahtekar zaten bugün de görmüş oldum bir daha
cnm sen bilirsin tabi ama dogumgununse bekle istersen hemen 1 haftada baskasının kollarına gider mi ki?bacilar biz selenaya cok guvenioz ya. Yani bende asiri sevdim selenayi. Ama fallari cikiyo da bana tavsye vermis sen aramazsan bu yazmaz ve beni sevmemis demk dye baskasinin kollarina gdebilir demis ama arayamyorum o kdr cok adim atmis gbi hssedyorum ki bidaha bsi desem gururum yerlerde olucak ve simaricak. Bu hafta dogm gnum selenanin arki sevda abla da bekle msj atcak dems ne yapmali sizce
Gerçekten ilkayın hiç kötü haberi çıkmadı şimdiye kadar.Çok da popüler ama bir tek onunla ilgili kötü şeyler duymadım.Ha falı tutar tutmaz o ayrı ama dürüst çalışıyor kaç senedir.biryolunvar da sadece ilkay var diğerleri sahtekar zaten bugün de görmüş oldum bir daha
Yok aslinda 3 ay oldu canim. Hani ztn gitmistir coktan da tamamen umudu benden kesmesin dye. Cnku selena hala seni sevyor dedi ondancnm sen bilirsin tabi ama dogumgununse bekle istersen hemen 1 haftada baskasının kollarına gider mi ki?
bacilar biz selenaya cok guvenioz ya. Yani bende asiri sevdim selenayi. Ama fallari cikiyo da bana tavsye vermis sen aramazsan bu yazmaz ve beni sevmemis demk dye baskasinin kollarina gdebilir demis ama arayamyorum o kdr cok adim atmis gbi hssedyorum ki bidaha bsi desem gururum yerlerde olucak ve simaricak. Bu hafta dogm gnum selenanin arki sevda abla da bekle msj atcak dems ne yapmali sizce
Canım benim sana söyleyebileceğim tek şey içinden geleni yap falcılara kulak asma. Bak ben de bi ayrılık yaşadım yakın zamanda çok kişiye fal attım neredeyse hepsi sen yazma bekle yazıcak o dediler. Ama ben dayanamadım aradım iyi ki de aramışım iç sesimi dinlemişim falcılar yerine. Gidişatı tutturan falcılar var bi ara yazıcam buraya da ama dediğim gibi iyice ölç tart ona göre yolunu çizbacilar biz selenaya cok guvenioz ya. Yani bende asiri sevdim selenayi. Ama fallari cikiyo da bana tavsye vermis sen aramazsan bu yazmaz ve beni sevmemis demk dye baskasinin kollarina gdebilir demis ama arayamyorum o kdr cok adim atmis gbi hssedyorum ki bidaha bsi desem gururum yerlerde olucak ve simaricak. Bu hafta dogm gnum selenanin arki sevda abla da bekle msj atcak dems ne yapmali sizce
cnm icinden nasıl geliyosa oyle yap ama bence bi dogumgunun gecsin derim benYok aslinda 3 ay oldu canim. Hani ztn gitmistir coktan da tamamen umudu benden kesmesin dye. Cnku selena hala seni sevyor dedi ondan
Sanirm ilkayin tek kusuru soru sormaynca biraz basarisiz. Ve agresif oluyor :/ ben bilmyodm profilde de sorarsanz daha iyi gbi bsey demisti sormadan atmistm o yuzden cok negatf enerjili geldi banaGerçekten ilkayın hiç kötü haberi çıkmadı şimdiye kadar.Çok da popüler ama bir tek onunla ilgili kötü şeyler duymadım.Ha falı tutar tutmaz o ayrı ama dürüst çalışıyor kaç senedir.
Negatif enerjisi var doğru,sorusuz fal kabul etmiyor diye biliyorum.Sanirm ilkayin tek kusuru soru sormaynca biraz basarisiz. Ve agresif oluyor :/ ben bilmyodm profilde de sorarsanz daha iyi gbi bsey demisti sormadan atmistm o yuzden cok negatf enerjili geldi bana
Ednur kiz ben senin gonlunden gecen olsun diye dua etcem bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?