Binnaz Abla

Bugun olumsuz fal gunu herhalde geysuda bnm moralimi cok bozdu cok olumsuz konustu bem artik belli kisiler haric asla fal atmayacagim ciddi manada psikolojim etkileniyor..geysunun fali cikan varmi?
Benide mahvetmisti yazmistim burdan cikan yok vnm

Bugun olumsuz fal gunu herhalde geysuda bnm moralimi cok bozdu cok olumsuz konustu bem artik belli kisiler haric asla fal atmayacagim ciddi manada psikolojim etkileniyor..geysunun fali cikan varmi?
Benim çıkmıştı aynen olumsuzdu benimde.Başka çıkanlarını da yazmışlardı burdan.Ama patlayanlarıda olmuş.

Ben sevmekle doğum günü kutlamak arasında bi bağlantı olduğunu düşünmüyorum. Ayrılış şekillerini bilmiyoruz bi de sonuçta

benimki de kutlamadı doğum günümü ümitlendirmek istemedi belki de bilemiyorum zaten özel günlerde ar

Banada tutturanlar aylin, fama, sarayli olaylarin ic yuzunde cok iyidir her zaman, supriz sekilde nurbanu cikti son donemde sevgi duman ise isle ilgili konularda muthisti

az once aylın falıma bakmıs baya bı olumluydu aylın'ın olumsuzu da soledıgı oluyormu? asırı pembe gıbı geldı ama sızlere nasıldı?

Çoklu alıntı yapmaya çalıştım ama mesaj yazamadan gitti. Biryolunvar'daki Aylin'e ben de baktırdım, o an olanları iyi ve detaylı bilmişti. İşle ilgili olarak ise soruda sormadığım detayları bildi. Genelde olumlu konuştu, ama "kahve falı bunu göstermemiş" deyip önemli bir sorumu belirsiz bıraktı. Çok pembeci değil yâni. Bendeki falı alakasız değildi. Gelecek için ise verdiği süre henüz dolmadı, beklemedeyim, dediği çıkabilir de çıkmayabilir de... Anladığım kadarıyla baktıklarından gelecek için dediği çıkan da var, çıkmayan da var...

Allah allah geysu bana o kadar alakasızdı ki...beğenmeyen tek ben mi varım?

Geçmiş, an vs zaten yok, gelecek sallamasyon.

Okurken popomla gülmüştüm, o kadar zırvaydı ki silmişim. Şimdi mailime gönderdim günahını mı aldım diye yine güldüm.

Bana tek kelime çıkmadı özet geçeyim.:))

Banlıyken geysunun berbat olduğunu yazmak içimde kaldı

bana ilk falı çıkmadı epey oldu atalı. şimdi bir ay oldu atalı gerçekten anı süper biliyor bence ama gelecek fos. belki bana tutturamıyor da olabilir, çıkanlar oluyordur.

Canlar Selam
Size çıkan fal haberi söylüyorum gülmeyin ama daha iki gün oldu baktirali Saraylıhanım demişti kiii dikkat et kuluç girmesi gibi bir şey yaşayacaksin. Hirkani kalın giy demişti.
Şu anda tutulduu sağ boynumdan itibaren zaten ben de fıtık var azıcık dikkat etmeyince tutuluyorum.

Allahim razıyım tutulsun heryerim de inşallah diğer dedikleri de çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…