- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.903
- 898
hava da aşk kokusu var bebeğim buldum bir yakuşuklu
ağlattı beni çok kötü oldum ya hayır seçtiğim kartlarda olumlu kartlar kötü kart yok neresinden uyduruyorlar böyle falları olumsuz fal göndermek istedi sanırım o da bana denk geldi
Hic sanmiyorum cogu bilgilerimi sorumu bile okumuyor kart mi cekecekler :) ek karti olsa olsa selena, ilkay, sarayli, nesibe gibi falcilar cekiyordur bence.
Kızlar bir yolun var Azem toprak,bir de fal alem ece duru deneyen varmı.Tavsiye edermisiniz,yeni falcılar istiyorum artık sıkıldım eskilerden.
Valla :))) Çok sevindim düğününe beni çağır
Başka bilen oldu mu?
Zaten teyze oluyormuşumgollom dan :)
canım ben ilişkim olacak mı deyince herkes bir tarih verdi doğal olarak, hatta bazıları eskisiyle olacak dedi
genel olarak nurbanu, aylin, hira bana 2016 ocak şubat tarihini verdi
fatima ve fama yazın dediler yanıldılar
sevgi duman 2 kişi olacak dedi, tarihi bildi ama iki kişi yok ben eskiye süngeri feci çektim çünkü o da asla dönmez
bu kişiyi tarif eden ve tarihi bilen ezgi sözen olmuş, bir de geçen mayıs da birine baktırmışım byv da edna tauruna (adı bu muydu emin değilm) bilmiş, hatta o dönemde hoşlandığım biri vardı, bana bu önemde kimseyle olmayacak demiş, hoşlandığın biri var ama olmayacak demiş :)
bir de herzamnki gibi karamel leyla ucundan bildi
Aslında hâlâ yaz gibi günler grciriyoruz canım fama da tutturmus diyelimm. Ama çok güzel bir haber.
Bu arada sevgi demişti demii zaman degisebilir ama sonuç değişmez diyee belki 2. De oluverir bakarsın birdennn.
Mutlu ol inşallah canım
Allah allah geysu bana o kadar alakasızdı ki...beğenmeyen tek ben mi varım?
Geçmiş, an vs zaten yok, gelecek sallamasyon.
Okurken popomla gülmüştüm, o kadar zırvaydı ki silmişim. Şimdi mailime gönderdim günahını mı aldım diye yine güldüm.
Bana tek kelime çıkmadı özet geçeyim.:))
Banlıyken geysunun berbat olduğunu yazmak içimde kaldı
Canlar Selam
Size çıkan fal haberi söylüyorum gülmeyin ama daha iki gün oldu baktirali Saraylıhanım demişti kiii dikkat et kuluç girmesi gibi bir şey yaşayacaksin. Hirkani kalın giy demişti.
Şu anda tutulduu sağ boynumdan itibaren zaten ben de fıtık var azıcık dikkat etmeyince tutuluyorum.
Allahim razıyım tutulsun heryerim de inşallah diğer dedikleri de çıksın
canım ben ilişkim olacak mı deyince herkes bir tarih verdi doğal olarak, hatta bazıları eskisiyle olacak dedi
genel olarak nurbanu, aylin, hira bana 2016 ocak şubat tarihini verdi
fatima ve fama yazın dediler yanıldılar
sevgi duman 2 kişi olacak dedi, tarihi bildi ama iki kişi yok ben eskiye süngeri feci çektim çünkü o da asla dönmez
bu kişiyi tarif eden ve tarihi bilen ezgi sözen olmuş, bir de geçen mayıs da birine baktırmışım byv da edna tauruna (adı bu muydu emin değilm) bilmiş, hatta o dönemde hoşlandığım biri vardı, bana bu önemde kimseyle olmayacak demiş, hoşlandığın biri var ama olmayacak demiş :)
bir de herzamnki gibi karamel leyla ucundan bildi
Leyla ya acaip gidesim var itimi azıttın şimdi ama incesaz:) Ne kadara baktırdın kız, kaç dakika baktı, tam olarak ne dedi özelden alabilir miyim:)))
ayy canım benim çok geçmiş olsun ama kusura bakmazsan çok güldüm.
çok şeker yazmışsın
Cok gecmis olsun. Allah yardimcin olsun nurtopu gibi saglikli bir bebegin olur insallah..Kızlarr bugün düşük tehlikem vardı çok kötüydü neyse kalbini kırdığım varsa özür dilerim benim demek istediğim çok açıkkken cahillikle bile suçlandım eğer ben yalan Konuşuyor yada cidden art niyetliysem yazılanların bazılarını okudum Allah belamı versin emi ama diğer türlüsü varsa neyse cahilsem cahilim anayasa Taslağı hazırlamıyoz burda Saçma Saçma işler bende gördüğüm sahtekarlıklara ses çıkarıyorum derdi olan kazene yazsın burda falcıyla arkadaş olup kimseye söylemeyin diyende suç aranmaz bende aranır Günahım alınır iki canlı hâlimle cahilsemdr cahilim farkında olmadan uzaytığım harfleri kıstım daha az cahilimdir şimdi selena Haksızlığa uğradı diye cırladım neyse iyigecelerrGrey_ sana çok teşekkür bacım bacım dedim diye yine cahil olurum:))
Çok geçmiş olsun Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarr bugün düşük tehlikem vardı çok kötüydü neyse kalbini kırdığım varsa özür dilerim benim demek istediğim çok açıkkken cahillikle bile suçlandım eğer ben yalan Konuşuyor yada cidden art niyetliysem yazılanların bazılarını okudum Allah belamı versin emi ama diğer türlüsü varsa neyse cahilsem cahilim anayasa Taslağı hazırlamıyoz burda Saçma Saçma işler bende gördüğüm sahtekarlıklara ses çıkarıyorum derdi olan kazene yazsın burda falcıyla arkadaş olup kimseye söylemeyin diyende suç aranmaz bende aranır Günahım alınır iki canlı hâlimle cahilsemdr cahilim farkında olmadan uzaytığım harfleri kıstım daha az cahilimdir şimdi selena Haksızlığa uğradı diye cırladım neyse iyigecelerrGrey_ sana çok teşekkür bacım bacım dedim diye yine cahil olurum:))
Kızlarr bugün düşük tehlikem vardı çok kötüydü neyse kalbini kırdığım varsa özür dilerim benim demek istediğim çok açıkkken cahillikle bile suçlandım eğer ben yalan Konuşuyor yada cidden art niyetliysem yazılanların bazılarını okudum Allah belamı versin emi ama diğer türlüsü varsa neyse cahilsem cahilim anayasa Taslağı hazırlamıyoz burda Saçma Saçma işler bende gördüğüm sahtekarlıklara ses çıkarıyorum derdi olan kazene yazsın burda falcıyla arkadaş olup kimseye söylemeyin diyende suç aranmaz bende aranır Günahım alınır iki canlı hâlimle cahilsemdr cahilim farkında olmadan uzaytığım harfleri kıstım daha az cahilimdir şimdi selena Haksızlığa uğradı diye cırladım neyse iyigecelerrGrey_ sana çok teşekkür bacım bacım dedim diye yine cahil olurum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?