Binnaz Abla

geçmiş olsun canım,sen boşver bu olayları takma,
kendine bebişine dikkat et,

MissCherryBlossom canım bu kadar olur tam sana soracaktım Amirhan'ı emin olamadım Ankara'da mı oturuyorsun diye

Nedir ne değildir bilmiyorum ama acayip ismi geçiyor çok merak ettim. Neyse çıkar kokusu

Kız telefon isteyenler hep yeni üye. Eskilerden giden olursa beğenen olursa dalalım derim. :)

Bugun olumsuz fal gunu herhalde geysuda bnm moralimi cok bozdu cok olumsuz konustu bem artik belli kisiler haric asla fal atmayacagim ciddi manada psikolojim etkileniyor..geysunun fali cikan varmi?

Bana da baktı Geysu ama tek bir kelime alakalı değildi :/ ve olumsuzdu. Ben enerji tutmamasına verdim. Diğer falcı ablalar olumlu ve birbirlerine tutarlı konuştu. Aylin biraz farklı bir tablo çizdi ama yine güzel olumlu. Hoş Aylin'nin çizdiği tabloya da inanmıyorum ben. Nihayetinde eğer olumsuz tablo aklına yatmadıysa onu unut ve pozitif olanlara odaklan. Çıkarsa dikkate alırsın canım

Çok sağol ilaç icmeye Kalktım gördümm yazdığını benim üzüntüm için bana yazmayaydın ben insanca anlatıyorum derdimi teşekkür ederim falcıların sahtekarlarına hem burda hem özelde denk geldim cok sağol yatıyorum şimdi

Sanirm ilkayin tek kusuru soru sormaynca biraz basarisiz. Ve agresif oluyor :/ ben bilmyodm profilde de sorarsanz daha iyi gbi bsey demisti sormadan atmistm o yuzden cok negatf enerjili geldi bana
Sorusu olmayan faldan pek hoşlanmıyorum ama onun dışında bi ihtisas alanım yok benim için kahve de tarot da aynı demişti.

Ben de çok severim bu parçayı sanki her cümle bizim için yazılmış. O da benim mucizem dii

Bu da sabah sabah Yoncalodi'den bize gelsin :)

Yol göründü falımda üç vakte kadar
Yüreğim biraz kabarmış sonunda ferah var
Bir haber alıyorum ummadığım birinden
Ay doğuyormuş haneme hayırdır inşallah

Kapımı kapamadım benim herşey açık sana
Her zaman yerin hazır yüreğimde
Fallara inanmadım sadece bir ümit var
Geveze bir kuş gibi içimde

Bir rüya gördüm yine senle ilgili
Ağaçlık bir yoldayız her taraf ıssız
İhtiyar bir adam var yol üstünde oturmuş
Kalplerimiz elinde hayırdır inşallah

Çok geçmiş olsun.Allah sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin yavrunuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…