- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
geçmiş olsun canım,sen boşver bu olayları takma,Kızlarr bugün düşük tehlikem vardı çok kötüydü neyse kalbini kırdığım varsa özür dilerim benim demek istediğim çok açıkkken cahillikle bile suçlandım eğer ben yalan Konuşuyor yada cidden art niyetliysem yazılanların bazılarını okudum Allah belamı versin emi ama diğer türlüsü varsa neyse cahilsem cahilim anayasa Taslağı hazırlamıyoz burda Saçma Saçma işler bende gördüğüm sahtekarlıklara ses çıkarıyorum derdi olan kazene yazsın burda falcıyla arkadaş olup kimseye söylemeyin diyende suç aranmaz bende aranır Günahım alınır iki canlı hâlimle cahilsemdr cahilim farkında olmadan uzaytığım harfleri kıstım daha az cahilimdir şimdi selena Haksızlığa uğradı diye cırladım neyse iyigecelerr @Grey_ sana çok teşekkür bacım bacım dedim diye yine cahil olurum:))
MissCherryBlossom canım bu kadar olur tam sana soracaktım Amirhan'ı emin olamadım Ankara'da mı oturuyorsun diye
Nedir ne değildir bilmiyorum ama acayip ismi geçiyor çok merak ettim. Neyse çıkar kokusu
Bugun olumsuz fal gunu herhalde geysuda bnm moralimi cok bozdu cok olumsuz konustubem artik belli kisiler haric asla fal atmayacagim ciddi manada psikolojim etkileniyor..geysunun fali cikan varmi?
Çok sağol ilaç icmeye Kalktım gördümm yazdığını benim üzüntüm için bana yazmayaydın ben insanca anlatıyorum derdimi teşekkür ederim falcıların sahtekarlarına hem burda hem özelde denk geldim cok sağol yatıyorum şimdigollom cok gecmiş olsun. sana cevap yazmak istemiyordum ama ben de anneyim ve düşük tehlikesi dediğin için üzüldüm.
inşallah sağ salim alırsın kucağına. sen yeni evlendin ve de çocuk bekliyorsun bence buralara hiç takılma.
hayatının en özel anlarını yaşıyorsun, sorun herkesin hayatında var, bulunduğun durumun tadını çıkar,
klasik aile problemlerini akışına bırak bence. ben kendi adıma çok büyük olaylar yaşadım, neler atlattım şu yaşıma kadar hiç fal baktırmamıştım. şuan boşlukta olduğum için dadandım, biliyorum ki işe girince bırakırım yada 2 ayda bir falan baktırım.
sana kızdığım nokta su, tamam eskisin, falcılardan kötü tecrubelerin olmuş,
inan hepimizin oldu. ama hepimiz ayrı birinde uyum bulduk devam ediyoruz.
sen biraz fazla fanatiksin ve sevmediğini biraz ağır kötülüyor,
ısrarla da herkese dayatmaya çalışıyorsun. bırak kim
kime isterse baktırsın. gelip ısrarla yazma aynı şeyleri. arkadaşlık olayları falan da bildiğin gibi değil.
kesin emin olmadan kimseyi zan altında bırakma. her şeyin bir açıklaması var. tekrar geçmiş olsun.
Bacım teşekkür ederim ediyomgeçmiş olsun canım,sen boşver bu olayları takma,
kendine bebişine dikkat et,
Sorusu olmayan faldan pek hoşlanmıyorum ama onun dışında bi ihtisas alanım yok benim için kahve de tarot da aynı demişti.Sanirm ilkayin tek kusuru soru sormaynca biraz basarisiz. Ve agresif oluyor :/ ben bilmyodm profilde de sorarsanz daha iyi gbi bsey demisti sormadan atmistm o yuzden cok negatf enerjili geldi bana
Kız telefon isteyenler hep yeni üye. Eskilerden giden olursa beğenen olursa dalalım derim. :)
Kızlar çok alakasız olucak ama gece gece duygusallığım üstümde bu şarkıyı da çok severim burda paylaşmak istedim iyi geceler herkese umarım bu hafta hepimiz için güzel günlerin başlangıcı olur
Tamam canım sağol:)Bulursam ilk onu denicem.Azem toprak vasattı.
Falalem bulursan Oğuzhan diye bir abi car şiddetle tavsiye ederim. Arkadaşıma tarihiyle çıktı.
Çok geçmiş olsun.Allah sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin yavrunuza.Kızlarr bugün düşük tehlikem vardı çok kötüydü neyse kalbini kırdığım varsa özür dilerim benim demek istediğim çok açıkkken cahillikle bile suçlandım eğer ben yalan Konuşuyor yada cidden art niyetliysem yazılanların bazılarını okudum Allah belamı versin emi ama diğer türlüsü varsa neyse cahilsem cahilim anayasa Taslağı hazırlamıyoz burda Saçma Saçma işler bende gördüğüm sahtekarlıklara ses çıkarıyorum derdi olan kazene yazsın burda falcıyla arkadaş olup kimseye söylemeyin diyende suç aranmaz bende aranır Günahım alınır iki canlı hâlimle cahilsemdr cahilim farkında olmadan uzaytığım harfleri kıstım daha az cahilimdir şimdi selena Haksızlığa uğradı diye cırladım neyse iyigecelerr @Grey_ sana çok teşekkür bacım bacım dedim diye yine cahil olurum:))
Benim de dikkatimi çeken bir tane eski üye var gerisi yeni kokusu çıkar
Ben feda edicem kizlar kendimi gidince olumlu olumsuz yazarim ankara topiginde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?