Binnaz Abla

Ben feda edicem kizlar kendimi gidince olumlu olumsuz yazarim ankara topiginde :)
Valla mı ama yanlız kabul etmiyormus buldunmu gidecek arkadaş Ama adamı mahvedecekler gibi acayip isim isteyen varr hali kalır inşallah
Tavuk g..ü tövbe tutmazmış

Ayyy çok güldüm kizzz ben bu atasozunu yeni duymuştum harbii tam bizlik her sabah tövbe edip bozuyoruz

Buldum buldum pikapikayla gidicez valla vende ayni seyi dusunuyorum bir de yeni bir zehra vakasiyla karsi karsiya miyiz diyede dusunuyorum neyse gazamiz mubarek olsun diyelim canim :)

Buldum buldum pikapikayla gidicez valla vende ayni seyi dusunuyorum bir de yeni bir zehra vakasiyla karsi karsiya miyiz diyede dusunuyorum neyse gazamiz mubarek olsun diyelim canim :)

Bol şans canım merakla bekliyorum haberlerinizi

tamamdır telde bakıyorsa uzak değil demektir :)) Siz bi araştırın kimdir, necidir, iyi midir de haber edersiniz :))))))

tamamdır telde bakıyorsa uzak değil demektir :)) Siz bi araştırın kimdir, necidir, iyi midir de haber edersiniz :))))))
Tamam tatlım ben beklemedeyim şimdilik biraz ara verdim bakalım geri donuslere göre hareket edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…