- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Tovbe ettin ama soluksuz gidersin cherrym ya :)))Ben tövbe ettim ama beğenirsen soluksuz giderim yorumlarını bekliyoruz
Tovbe ettin ama soluksuz gidersin cherrym ya :)))
Ben tövbe ettim ama beğenirsen soluksuz giderim yorumlarını bekliyoruz
Valla mı ama yanlız kabul etmiyormus buldunmu gidecek arkadaşBen feda edicem kizlar kendimi gidince olumlu olumsuz yazarim ankara topiginde :)
Tavuk g..ü tövbe tutmazmış
Valla mı ama yanlız kabul etmiyormus buldunmu gidecek arkadaşAma adamı mahvedecekler gibi acayip isim isteyen varr hali kalır inşallah
Ayyy çok güldüm kizzz ben bu atasozunu yeni duymuştum harbii tam bizlik her sabah tövbe edip bozuyoruz
Buldum buldum pikapikayla gidicez valla vende ayni seyi dusunuyorum bir de yeni bir zehra vakasiyla karsi karsiya miyiz diyede dusunuyorum neyse gazamiz mubarek olsun diyelim canim :)
Değmez kesinlikleester kira kahve fiyatını 40 yapmış..bir şey diyemiyorum artık...
Valla mı ama yanlız kabul etmiyormus buldunmu gidecek arkadaşAma adamı mahvedecekler gibi acayip isim isteyen varr hali kalır inşallah
Ayyy çok güldüm kizzz ben bu atasozunu yeni duymuştum harbii tam bizlik her sabah tövbe edip bozuyoruz
ay kim bu yaa, valla bütün olayı kaçırdım yine? :/
Ayyy kuzum yaaaa bu Ankara'da yeni bir isim dolaşıyor da biz burda konuştukkusura bakmayın kızlarrr. Ama telde bakıyormuş tamm belli olsun bilgi veririm burayı da unutmam kii kizlarda unutmaz eminim ki değil mi? MissCherryBlossom ve O ozlem_06
Kızlar venüs amber mi nesibe mi ?
Tamam tatlım ben beklemedeyim şimdilik biraz ara verdim bakalım geri donuslere göre hareket edeceğimtamamdır telde bakıyorsa uzak değil demektir :)) Siz bi araştırın kimdir, necidir, iyi midir de haber edersiniz :))))))
Cherry nesibe mi selena mi peki?Paran varsa her ikisi de diyorum , ciddiyim.
Cherry nesibe mi selena mi peki?
Selena bana hiç çıkmadı, an bile yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?