- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
yavrular selam, msj aldığımda mail kutuma düştüğü için gelip şenliğe katılayım dedim :)))
ismini vermememi rica eden biri msj atmış da bana ona cvp olsun diye yazıyorum yine buradan;
gülüm, bana nisan' ın dedikleri çıkmadı. çıkmaz da ahan da bir daha yazıyorum ! çıkanların hangi konuda nelerinin çıktığını geçmiş sayfalara da yazmıştım.. onlar da önemsiz şeyler.. (rukiye-eylül hariç)
ayrıca dün aldığım ve uzuuun bir zamandır uğrştığım güzel bir gelişmem oldu. bunu da bilen olmadı onca kişi arasından. işle ilgili ciddi bir level atlama olayı idi.. hatta olmayacak ümitlenme vs diyenler bile olmuştu ve ben onlara ama "bence olacak çünkü hak ediyorum yazmiştım" ve oldu..
şimdilik bu kadar... hem o arkadaşa da cvp olmuştur sanıyorum... görüşmek üzere fıstıklar :)
tebrik ederim hayatimm darisi basima diyorum..basarilarin devamli olsunn
İş olayın hayırlı uğurlu olsun.yavrular selam, msj aldığımda mail kutuma düştüğü için gelip şenliğe katılayım dedim :)))
ismini vermememi rica eden biri msj atmış da bana ona cvp olsun diye yazıyorum yine buradan;
gülüm, bana nisan' ın dedikleri çıkmadı. çıkmaz da ahan da bir daha yazıyorum ! çıkanların hangi konuda nelerinin çıktığını geçmiş sayfalara da yazmıştım.. onlar da önemsiz şeyler.. (rukiye-eylül hariç)
ayrıca dün aldığım ve uzuuun bir zamandır uğrştığım güzel bir gelişmem oldu. bunu da bilen olmadı onca kişi arasından. işle ilgili ciddi bir level atlama olayı idi.. hatta olmayacak ümitlenme vs diyenler bile olmuştu ve ben onlara ama "bence olacak çünkü hak ediyorum yazmiştım" ve oldu..
şimdilik bu kadar... hem o arkadaşa da cvp olmuştur sanıyorum... görüşmek üzere fıstıklar :)
hemen çıkmayan bir fal haberi verip içinize su serpeyimsamiranın falı
bugün itibariyle çıkmayanlar arasındaki yerini aldınedenbir bilmem bi çıkacakmış
gibi hissetmiştim 6 hafta vermişti bana o da boylece doldu ve çıkmadı.sırada melek var arka kulvardan yaklaşıyor o da
çok az kaldı ona da yakında vurdan veririm haberlerini
saol marpleım,darısı senin dileklerinin başına..
şunu söylemek isterim ben, bazen insanın içine bir his dolar hani, herkes "asla olmaz" dese bile içinizde bir yer hep "o şey olacak, bırakma" der ya hani, ona inanın diyorum ben.. bu tam aksi için de geçerli..
mesela, burda benim de sevdiğim bir arkadaşımız var, ben ona söylenen olumsuz yorumlar olmasına rağmen o konunun olacağına inanaıyorum. hem de tüm hislerimle inanıyorum. bu garip bir dürtü. çok klasik olacak biliyorum ama aslında içinizdeki o ses çok dürüst bir ses! eğer hala bir ümidniz varsa o can çıkmamıştır hala, o uzaklarda bi yerlerde sizi düşünen ama aramayan birileri illaki vardır..
ben ısrarla sevdiğini bekleyenlerde hep böyle hisler olduğuna inanıyorum ve beklemeleri gerektiğini de düşünüyorum..
duygu dünyası konusunda çok hassas biri değilim o nedenle gitmişse-bitmiştir ya da bitirmişsem bir bildiğim vardır diye düşüündüğümde mesela o kişilerl
canim seninle taaa ne zmn nisan hakkinda konusmustuk telefondauzuldum ya cikmamasina etme eyleme ben kendi durumumla ilgilibisi hissetmiyorum normalde ne hissetsem o cikar...is olayini da tebrik ederim
canim seninle taaa ne zmn nisan hakkinda konusmustuk telefondauzuldum ya cikmamasina etme eyleme ben kendi durumumla ilgilibisi hissetmiyorum normalde ne hissetsem o cikar...is olayini da tebrik ederim
saol gausumm, iş konusu olduğu için artık sık sık yurtdışındaki farklı ülkelere gidip geleceğim. fal merakım böyle böyle zamansızlıktan azalır, bi de buna sevindim ayrıca :)
işle ilgili bu durumu, yasemin hanm, venusamber-kahve falı ve rukiye bilmişti. rukiye uzun zaman önce demişti bunu.
nisan' ın dediklerinden inan bana zerre dahi çıkmadı. çıkmıyor. bir yönden çıkmaması da iyi-hayırlı..çünkü duygu dünyam alt üst olur filan..şu an düzenim iyi, kendimi iyi hissediyorum. o yüzden varsın çıkmasın..belki de benimle enerjisi uyuşmamıştır bilemiyorum ama aylar oldu gausum yaa, hiç mi çıkmaz ? çıkmadı.. nesibe de melek de benzer hisler içindeler ama olmadı.
hem belki biz birbirimize kuvvetli hislerle bağlı değilizdir (nesibe-melek bunun aksini söylediler), belki de köprüleri feci bir şekilde söküp attık karşılıklı..benim dilim zehirlidir, içini acıttım bilerek isteyerek ama hak etmişti... mutlu olsun da aynı şekilde ben de mutlu olayım da gerisi boş.. ama senle ilgili olacak diyorum..sadece sen de çok çok gururlusun hissediyorum..
son olarak kizlar ayni tarafta olan bizleriz tartismayalim falcilar icin.
misscherry tatlim bu forumda sanirim en cok sana bayiliyorum tartismaya asla girmiyorsun :) gecen bi arkadasla da konustuk isin gucun yerinde masallah fal falan baktirma super bi adamla evleniceksin sen ben inaniyorum.bu yorum da nerden cikti bilemedim simdi ama :)
canimm istedigim is olmadi ama sirf hayatim degissin diye ben de gittim ankaradan insallah hakkimizda hayirlisi olur nesibe bana da onun beni cok sevdigini soyledi melek de oyle dedi ama ikisi de donmez dedi! artik ben onun icin baktirmiyorum da fallarda o cikiyo napiyim hele dun gittigim falciya yalvardim onu duymak istemiyorum ya dedim yok diyo bu senin kaderin ne kadermis arkadas :) o yokken bi cok kisi cikardi karsima simdi kimse de yok ortada hakkaten bin yasinda fosillerle calisiyorum is yerinderukiye bana tutmadi ya bugun yarin doner diyeli alti ay oldu cok asik olmus demisti!neyse hakkimizda hayirlisi...iyi oldu ankaradan uzaklasmamiz ya en iyisi boyle
gauss, benim işimin tarzını değiştirmek isteme sebebim de sırf bu yüzdendi..dedim bu ülkeden gideyim. şehirden ayrılmam işe yaramıyordu çünkü. artık başka bir yol çizdim kendime. resmen geldi, hayatımın yönünü değiştirdi ve gitti..ben asla buna cesaret edemezdim ama insanın içi acıyınca ve biraz da gururluysa yapamıyor çekip gidiyor.
nisana göre hayatı alt üst olacak onun ve benden yardım isteyecek. ben de edeceğim yine ona göre..ayrıntıları ile anlattı nasıl alt üst olacağını da..ama istemem..ne öyle olsun ne gelsin..
gauss, benim işimin tarzını değiştirmek isteme sebebim de sırf bu yüzdendi..dedim bu ülkeden gideyim. şehirden ayrılmam işe yaramıyordu çünkü. artık başka bir yol çizdim kendime. resmen geldi, hayatımın yönünü değiştirdi ve gitti..ben asla buna cesaret edemezdim ama insanın içi acıyınca ve biraz da gururluysa yapamıyor çekip gidiyor.
nisana göre hayatı alt üst olacak onun ve benden yardım isteyecek. ben de edeceğim yine ona göre..ayrıntıları ile anlattı nasıl alt üst olacağını da..ama istemem..ne öyle olsun ne gelsin..
nisan nerde bakıyo ? bende bu aralar oyleyım hem melek hem nesibe favorılerımdendır ve bıldıler bu zamana kadar ama bende gururumdan bazı seylerı zora sokuyorum ve falda ıcımızı rahatlatmak ıcın bazen tam tersı olsada :) herseyın hayırlısı olsun senın ıcınde ınsallahh doğre duzgun hayırlısı neyse o olsun bıtanem ıyı ınsanlar cıkartsın allah karşımıza ve hayırlı degılse kısa yoldan uzulmeden acı cekmeden olmasın ınsallahh :))
Yok be canım çok paraylada ilgili değil aslında..200 tl de verdim inan bilemedi.Ama doğru olan bencede böyle küçük kücük üç beş kişiye baktırmaktansa tek birine sağlam birine gitmek daha doğru.Hemsürekli baktırmamış oluyosun kafan karışmıyor en azından...
Aynen öyle falcılar ancak ya olumsuzu yada bizim için çok önemsiz olan ufak tefek şeyleri biliyorlar.valla ben artık çok iyi falcıda olsa baktımıcm . bende zamanında verdim 200 lira falan . ah ah ne paralar gitti . valla o paralara ne çantalar alırdım hey gidi hey ..geleceği bekleyip görücem . zaten bildikleride yok .
Aynen öyle falcılar ancak ya olumsuzu yada bizim için çok önemsiz olan ufak tefek şeyleri biliyorlar.
Aynen öyle falcılar ancak ya olumsuzu yada bizim için çok önemsiz olan ufak tefek şeyleri biliyorlar.
Yok canım fal bakan ,fal baktırdığımız falcılar üzerine konuşuyoruz.burda fal bakan vr mıymış?? tarot baktırmak istiyorum da.
Dostlar, ben Tatlicadiya fal gonderdmistim, simdi ara sira online ve falda gorunuyor, ama benimkine hala bakmadi.Bu hatuna mesaj atip ne zaman bakacakmis sormanin bir yolu var midir?
Bide olacak olan zaten oluyor.Fal baktırmayınca kaderi geri göndermiyoruzki..aynen yaa . olumsuz birşey çıkarsa biliyorlar bazen . bazen insanları karıştırıyorlar . bilmiorum ya ben çok etkileniyorum faldan . o yüzden baktırmıyorum artık .... olcak dedikleri hiç olmuyor . garip . birde olumsuz bir enerji çekiyorum sanki . o yüzden baktırmıcam . baktırdığım zaman işim gücüm ters gidiyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?