Binnaz Abla

tebrik ederim hayatimm darisi basima diyorum..basarilarin devamli olsunn

tebrik ederim hayatimm darisi basima diyorum..basarilarin devamli olsunn

saol marpleım,darısı senin dileklerinin başına..

şunu söylemek isterim ben, bazen insanın içine bir his dolar hani, herkes "asla olmaz" dese bile içinizde bir yer hep "o şey olacak, bırakma" der ya hani, ona inanın diyorum ben.. bu tam aksi için de geçerli..

mesela, burda benim de sevdiğim bir arkadaşımız var, ben ona söylenen olumsuz yorumlar olmasına rağmen o konunun olacağına inanaıyorum. hem de tüm hislerimle inanıyorum. bu garip bir dürtü. çok klasik olacak biliyorum ama aslında içinizdeki o ses çok dürüst bir ses! eğer hala bir ümidniz varsa o can çıkmamıştır hala, o uzaklarda bi yerlerde sizi düşünen ama aramayan birileri illaki vardır..

ben ısrarla sevdiğini bekleyenlerde hep böyle hisler olduğuna inanıyorum ve beklemeleri gerektiğini de düşünüyorum..

duygu dünyası konusunda çok hassas biri değilim o nedenle gitmişse-bitmiştir ya da bitirmişsem bir bildiğim vardır diye düşüündüğümde mesela o kişilerle zaten olmaz yani. o denli kuvvetli hislerle bağlı değilim.. bu hislere sahip olanlara tek diyebileceğim lütfen ümidinizi kaybetmeyin, olur ve geri dönerler !

İş olayın hayırlı uğurlu olsun.

sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün canım:)) arka kulvardan yaklasıyor olayına koptum hehehheh
İnsallah çıkar canım falların dilediğin gibi

Son düzenleme:

Bence de tartismanin manasi yok, zamani gelince hepsinin fallari teker teker patliyor cunku Umut Isik in verdigi tarih 2 gun sonra....ve tik yok.

Valla bu guzel dileklerine cok sasirdim, oglen oglen bir de mutlu oldum. Islerim tikirinda gidiyor lakin aldigim paranin bir kismini fala yatirmasam daha iyi olacak sankim

Online fal tiri viri, annemin super bakan bir arkadasi var ama kadin bakmiyor, istemiyor. Bir bakicam dese 100tl vermeye hazirim ona, anneme dedigi her sey cikti.

Marple, bence de eglenmeliyiz, ben bugun kokteyl gibi bir zimbirtiya karar verdim. icimden hic gelmiyor ama kendimi zorlayip gidicem.

Son düzenleme:
canimm istedigim is olmadi ama sirf hayatim degissin diye ben de gittim ankaradan insallah hakkimizda hayirlisi olur nesibe bana da onun beni cok sevdigini soyledi melek de oyle dedi ama ikisi de donmez dedi! artik ben onun icin baktirmiyorum da fallarda o cikiyo napiyim hele dun gittigim falciya yalvardim onu duymak istemiyorum ya dedim yok diyo bu senin kaderin ne kadermis arkadas :) o yokken bi cok kisi cikardi karsima simdi kimse de yok ortada hakkaten bin yasinda fosillerle calisiyorum is yerinde rukiye bana tutmadi ya bugun yarin doner diyeli alti ay oldu cok asik olmus demisti!neyse hakkimizda hayirlisi...iyi oldu ankaradan uzaklasmamiz ya en iyisi boyle

gauss, benim işimin tarzını değiştirmek isteme sebebim de sırf bu yüzdendi..dedim bu ülkeden gideyim. şehirden ayrılmam işe yaramıyordu çünkü. artık başka bir yol çizdim kendime. resmen geldi, hayatımın yönünü değiştirdi ve gitti..ben asla buna cesaret edemezdim ama insanın içi acıyınca ve biraz da gururluysa yapamıyor çekip gidiyor.

nisana göre hayatı alt üst olacak onun ve benden yardım isteyecek. ben de edeceğim yine ona göre..ayrıntıları ile anlattı nasıl alt üst olacağını da..ama istemem..ne öyle olsun ne gelsin..

Valla ben de bir adam icin ulke degistirdim, simdi baska birinden hoslaniyorum bak.........hayat devam ediyor, her seyin yeni ve farkli olmasi iyi geliyor.

nisan nerde bakıyo ? bende bu aralar oyleyım hem melek hem nesibe favorılerımdendır ve bıldıler bu zamana kadar ama bende gururumdan bazı seylerı zora sokuyorum ve falda ıcımızı rahatlatmak ıcın bazen tam tersı olsada :) herseyın hayırlısı olsun senın ıcınde ınsallahh doğre duzgun hayırlısı neyse o olsun bıtanem ıyı ınsanlar cıkartsın allah karşımıza ve hayırlı degılse kısa yoldan uzulmeden acı cekmeden olmasın ınsallahh :))

nisan ankarada 100 tl fal gibi değil o karşı tarafın zihnini okuma gibi.dediği çıkabiliyo ama bana da perstara da çıkmadı

valla ben artık çok iyi falcıda olsa baktımıcm . bende zamanında verdim 200 lira falan . ah ah ne paralar gitti . valla o paralara ne çantalar alırdım hey gidi hey ..geleceği bekleyip görücem . zaten bildikleride yok .

Aynen öyle falcılar ancak ya olumsuzu yada bizim için çok önemsiz olan ufak tefek şeyleri biliyorlar.

Aynen öyle falcılar ancak ya olumsuzu yada bizim için çok önemsiz olan ufak tefek şeyleri biliyorlar.

aynen yaa . olumsuz birşey çıkarsa biliyorlar bazen . bazen insanları karıştırıyorlar . bilmiorum ya ben çok etkileniyorum faldan . o yüzden baktırmıyorum artık .... olcak dedikleri hiç olmuyor . garip . birde olumsuz bir enerji çekiyorum sanki . o yüzden baktırmıcam . baktırdığım zaman işim gücüm ters gidiyor ..

Dostlar, ben Tatlicadiya fal gonderdmistim, simdi ara sira online ve falda gorunuyor, ama benimkine hala bakmadi.Bu hatuna mesaj atip ne zaman bakacakmis sormanin bir yolu var midir?

Dostlar, ben Tatlicadiya fal gonderdmistim, simdi ara sira online ve falda gorunuyor, ama benimkine hala bakmadi.Bu hatuna mesaj atip ne zaman bakacakmis sormanin bir yolu var midir?

Direk duvarına yaz bence o zaman herkes gördüğü içın olsa gerek hemen geri dönüş yapıyorlar.Yani bende hep öyle olmuştu.

Bide olacak olan zaten oluyor.Fal baktırmayınca kaderi geri göndermiyoruzki..
Ama falın olacak şeyleri ötelediğine inanmam mesela.Kaderi ve olacak zamanı hiçbir şey değiştiremez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…