- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.913
- 898
Harbiii miinasıl yani anı bile bilemedi mi?
Daha önce de yazdım Selenada bir bityeniği olduğunu düşünüyorum.
yavruuu aynı şeyi ben bi hevesle açıp bakınca hissettim :))), bizim iş kaldı sanursammm
yavruuu aynı şeyi ben bi hevesle açıp bakınca hissettim :))), bizim iş kaldı sanursammm
Daha önce de yazdım Selenada bir bityeniği olduğunu düşünüyorum.
Cok sıkıldımm artik
Ben de ben de niyeyse bugün daral geliyor arada
Aynen banada canım yaaBen de ben de niyeyse bugün daral geliyor arada
Aynen banada canım yaaepeydir hayatim tek duze gidiyo sanirim o yuzden boyle oldum
Bak o da olabilir.aslan burcuyum bu gerilmeler hep beni etkiledi bu seneTek düze değil benim hayatım ama yinede daraldim. Yine bişey mii geriliyoo acaba ???
Bak o da olabilir.aslan burcuyum bu gerilmeler hep beni etkiledi bu sene
yaa hep bana böyle yapıyonuz amaa yavvv cevappppppKızlar binnaz da 35 tl param kaldı. Kime veya kimlere baktırayım?
Sevgi bide huma bal iyi digerlerine goreyaa hep bana böyle yapıyonuz amaa yavvv cevapppppp((((
Napalm imtihan dunyasi canim. aslanlarda sulugoz de belli etmiyoruz bi zaman sonra salya sumuk dokuluyorz boyle. insallah sevincten aglayacagimiz gunlerde gelirBen balığım ben zaten hep salya sumuk geziyorum kii.
Huma cikmadi bende sevgi cikti. Ama enerji meselesi aklini karistirmak istememyaa hep bana böyle yapıyonuz amaa yavvv cevapppppp((((
tatlım ilk sorunun cevabı ayrı olabilirler bir ihtimal ya da ben instagram kullanmadığım için bilmiyorum. arkadaşlarmı bir bak belki serbest bir ilişki yaşıyorlardır. bu da nasıl oluyosa artık... bu arada hüma ile ilgili bişeyler oldu galiba burda tam takip edemedim o zaman herkese aynı fallarmı ne gidiyordu. sezgi nasıl acaba? birde lale gül mü biri söyleniyordu heraldeSevgi bide huma bal iyi digerlerine gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?