Binnaz Abla

Daha önce de yazdım Selenada bir bityeniği olduğunu düşünüyorum.

Yokk kuzum ne düşünüyorsun bilmiyorum ama bende mükemmel ötesiydi geçmiş. Bilinmesi zor bir olayi bile bildi. Hani burdan bağlantı falan kurması mümkün değil çünkü kimse tam bilmiyor durumumu.
Ama tutmayabiliyor bazen enerji işi.

Daha önce de yazdım Selenada bir bityeniği olduğunu düşünüyorum.

Valla ben de nedense herkeste bi bir yeniği vardır da bi o kadinda yoktur diye düşünüyorum. Tabii artık çok baktirdim, beni biliyor ama ilk baktirdigimda da kimsenin bilmediği seyleri söylemişti bana. Yine de olmayınca olmuyor demek ki.

Arkadaslar iki sevgili instegramda aktif olduklari halde birbirini takip etmiyorsa ayrilmis olabilermi

Sevgi bide huma bal iyi digerlerine gore
tatlım ilk sorunun cevabı ayrı olabilirler bir ihtimal ya da ben instagram kullanmadığım için bilmiyorum. arkadaşlarmı bir bak belki serbest bir ilişki yaşıyorlardır. bu da nasıl oluyosa artık... bu arada hüma ile ilgili bişeyler oldu galiba burda tam takip edemedim o zaman herkese aynı fallarmı ne gidiyordu. sezgi nasıl acaba? birde lale gül mü biri söyleniyordu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…