thank you :))Huma cikmadi bende sevgi cikti. Ama enerji meselesi aklini karistirmak istemem
Gundemde olan isim onlar canimmtatlım ilk sorunun cevabı ayrı olabilirler bir ihtimal ya da ben instagram kullanmadığım için bilmiyorum. arkadaşlarmı bir bak belki serbest bir ilişki yaşıyorlardır. bu da nasıl oluyosa artık... bu arada hüma ile ilgili bişeyler oldu galiba burda tam takip edemedim o zaman herkese aynı fallarmı ne gidiyordu. sezgi nasıl acaba? birde lale gül mü biri söyleniyordu heralde
Sezgiyi bilmemde lale gulu denedim degmez bence yinede sen bilirsintatlım ilk sorunun cevabı ayrı olabilirler bir ihtimal ya da ben instagram kullanmadığım için bilmiyorum. arkadaşlarmı bir bak belki serbest bir ilişki yaşıyorlardır. bu da nasıl oluyosa artık... bu arada hüma ile ilgili bişeyler oldu galiba burda tam takip edemedim o zaman herkese aynı fallarmı ne gidiyordu. sezgi nasıl acaba? birde lale gül mü biri söyleniyordu heralde
gündemde derken anam ben çok geri kaldım ben bi ara işlerden baktımda buraya hüma dan iyi bahsedilmiyordu. laaa ben yanlışmı gördüm :) )))))))Gundemde olan isim onlar canimm
gündemde derken anam ben çok geri kaldım ben bi ara işlerden baktımda buraya hüma dan iyi bahsedilmiyordu. laaa ben yanlışmı gördüm :) )))))))
Napalm imtihan dunyasi canim. aslanlarda sulugoz de belli etmiyoruz bi zaman sonra salya sumuk dokuluyorz boyle. insallah sevincten aglayacagimiz gunlerde gelir
Amin canım aminnImtihan dünyası doğru canım hrm de ne imtihan nee
Rabbim sonumuzu hayırlı kilsin
Onu hiicc bilmiyorumhira soydan nasıl kuzular?
valla kuzum ben kafayı yedim yorgunluktan :) )))))))Kizzzz ben sana yazmıştım aslinda mobilden girince sapitiyor bazen.
Hüma için şöyle bir muhabbet döndü başka falcı adiylada bakiyor dediler. Nebahat abla mi nee.
Neyse ama benim de senin gibi pusnim vardı veee hüma ya attım verr bayildimm. Haaa selena Şehrazat saraylı serüven sevgi dumanla aynı şeyi söyledi. Ama güzeldi begendimm.
valla kuzum ben kafayı yedim yorgunluktan :) )))))))
olsun şeker :)Yokk canım yazmistim ama gondermemisim telden giriyorum bazen cozutuyor. Sen de değil problem ben de
Lale gulude yorumlarda ovup ovup bitirememislerdi velhasil oyle abartilacak biseyi yoktu. Dedgm gibi enerji sinerji de onemli :) yinede bilen biri yorum yapsin ben hira soydana gondermedigim icin yorumsuzumben sankim geçmiş yazılarda hira soydan dan bahsediliyordu diye hatırlıyorum. kadının katina falına bayağı baktırmışlar yorumlarda bayagı iyi ???
bence de ama anı iyi biliyo daha çok iç okuma gibi içimden geçenleri biliyo tek başkada çıkan hiçbirşeyi yookBu Nesibe tam bir hayal kırıklığı....
Anı da bilmemişki. Bir tane bişey bilmiş o da önemsiz. Peh....bence de ama anı iyi biliyo daha çok iç okuma gibi içimden geçenleri biliyo tek başkada çıkan hiçbirşeyi yook
Düzeltme yapayım hakka girmeyeyim, soru kısmında açıklama yaptı sorumlarıma.Anı da bilmemişki. Bir tane bişey bilmiş o da önemsiz. Peh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?