Binnaz Abla

Gundemde olan isim onlar canimm

Sezgiyi bilmemde lale gulu denedim degmez bence yinede sen bilirsin

gündemde derken anam ben çok geri kaldım ben bi ara işlerden baktımda buraya hüma dan iyi bahsedilmiyordu. laaa ben yanlışmı gördüm :) )))))))

Kizzzz ben sana yazmıştım aslinda mobilden girince sapitiyor bazen.
Hüma için şöyle bir muhabbet döndü başka falcı adiylada bakiyor dediler. Nebahat abla mi nee.
Neyse ama benim de senin gibi pusnim vardı veee hüma ya attım verr bayildimm. Haaa selena Şehrazat saraylı serüven sevgi dumanla aynı şeyi söyledi. Ama güzeldi begendimm.

valla kuzum ben kafayı yedim yorgunluktan :) )))))))

ben sankim geçmiş yazılarda hira soydan dan bahsediliyordu diye hatırlıyorum. kadının katina falına bayağı baktırmışlar yorumlarda bayagı iyi ???

ben sankim geçmiş yazılarda hira soydan dan bahsediliyordu diye hatırlıyorum. kadının katina falına bayağı baktırmışlar yorumlarda bayagı iyi ???
Lale gulude yorumlarda ovup ovup bitirememislerdi velhasil oyle abartilacak biseyi yoktu. Dedgm gibi enerji sinerji de onemli :) yinede bilen biri yorum yapsin ben hira soydana gondermedigim icin yorumsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…