Degisebilirrr canim uzulme lutfen. olumluda cikabilir belli olmz bu islerSelenanin olumsuz görupte yinede olumlu cikan var mi acab?
Degisebilirrr canim uzulme lutfen. olumluda cikabilir belli olmz bu isler
Biliyorm etkilenmemek elde degil, ama bi umut var en azindan o sekil dusuninşallah.. birde selenanin arkadaşi sonucu olumlu gordü selena olumsuz..ama baktığında an da ikiside iyidi. Off
Bende iyiydi nesibe hakkını yemeyeyim.Sana anlattığım olayda olumsuz konuşup çıkanlardan biri de oydu.Sen ya kötü anına denk geldin ya da enerjiniz uymamıştır.Bu Nesibe tam bir hayal kırıklığı....
Hira soydan adı burda söyleniyordu bi ara,beğenilmişti yanlış hatırlamıyorsam.ben sankim geçmiş yazılarda hira soydan dan bahsediliyordu diye hatırlıyorum. kadının katina falına bayağı baktırmışlar yorumlarda bayagı iyi ???
Hira soydan adı burda söyleniyordu bi ara,beğenilmişti yanlış hatırlamıyorsam.
Ben ikisine de baktırmadım.Hümaya baktıracaktım ama son olaylardan sonra vazgeçtim.Hira soydan bence hümanın sesli versiyonu acayip de tatlı bir sesi var, bana önceki falı çıkmıştı şimdiki beklemede
Ben ikisine de baktırmadım.Hümaya baktıracaktım ama son olaylardan sonra vazgeçtim.
Hadi ya ama yaptığı hiç doğru değildi,Tabii tamamen doğruysa,benim güvenim sarsıldı valla duyduklarımdan sonra.Ben o son olaydan sonra yine de baktırdım hümaya eğer nebahat abla olayı doğruysa kendine ciddi çeki düzen vermiş gibi geldi, o kadar fal attım belki de en detaylısıydı bu sefer çünkü kopyala yapıştır değildi hiç
Hadi ya ama yaptığı hiç doğru değildi,Tabii tamamen doğruysa,benim güvenim sarsıldı valla duyduklarımdan sonra.
Hira dediğin hira soydan mı canım.Byv deki hiraysa ona attımda enerjimiz tutmadı onunla.Ya ben de çok soğudum o olaydan sonra ama ben hep hüma olanına attım o diğer iki isme hiç atmamıştım, ne biliyim hiç kopyala yapıştır gibi değildi kartların adı da yazıyordu hep. Önceki falı çıkmıştı bende bir de eskiden attığım falda bana araya başka birinin girdiğini o söylemişti iyi sallamış demiştim ama 2 hafta sonra gerçekten öyle olduğunu öğrenmiştim. Şehrazat olayından sonra yazılı fala tövbe etmeme rağmen yine de hüma bana hep iyi geldi ya :/ eğer yok atmam illdiyorsan hira sesli yorum yapıyor ama ona da atabilirsin beni şaşırtmıştı baya ama tabi enerji meselesi de var
Hira dediğin hira soydan mı canım.Byv deki hiraysa ona attımda enerjimiz tutmadı onunla.
Tek kelimesi cikmadi banabence de ama anı iyi biliyo daha çok iç okuma gibi içimden geçenleri biliyo tek başkada çıkan hiçbirşeyi yook
Nebahat abla ve huma olayi nedir asliBen o son olaydan sonra yine de baktırdım hümaya eğer nebahat abla olayı doğruysa kendine ciddi çeki düzen vermiş gibi geldi, o kadar fal attım belki de en detaylısıydı bu sefer çünkü kopyala yapıştır değildi hiç
Nebahat abla ve huma olayi nedir asli
Hadi ya mitoz bolunuyor her falci iyi kisilik bolunmesi yasamiyorlar yoksa coklu kisilik bozuklugumu var bazilarindaTellwe heartfilia , byv bebahat abla, binnaz hüma bal aynı kişi.
Nebahat abla ve huma olayi nedir asli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?