Binnaz Abla

Hüma Bal'ın fal bakışını çoğu kişi beğeniyordu yanlış hatırlamıyorsam byv nebahat'e hiç içim kaynamadı fal alemde de bir profil açmış zaten her yerde kendine profil açıyor galiba..

Hüma bence binnazda adam gibi bakıyor, diğer sitelerde copy paste takılıyor.

kızlar zeusun dedıgı ufak bısey cıktı ıkı gun once benımkının borcu vardı bı ufak borcu daha olcak dedı ben de bıdaha mı dedım evet dedı ve gene bı ufak borc cıktı hıc ıhtımal vermıyodum zaten ıns dıgerlerıde cıkar bu arada bvy dekı sehrazat ve semayı onermıyorum kımseye gızem hatun ve aylının de bı numarası yok ya da ben kımseyı begenmıyorumdur bılemıyorum ılk kez zeus bana ayrıntı verdı sorunun dısında da bısıler soledı dıgerlerı hep sorumun cvpları bu yuzden bence ben begenmıyorum

ama benım esas konum henuz cıkmadı ben onermem kımseyı aylınde de bısı yoktu en son daha da kımse kalmadı bana baktırabılcegım

aylin bende fena değildi bilmişti bir şeyleri ama meryemle aynı kişi diyenler olmuş meryemede fal baktırmıştım o yüzden güvenemedim belki de o yüzden bildi

Hanımlar tekrar selamlar, ester kira, haleh çetiner, hira soydan, hüma bal, naira shuma, rezzan abla, nesibe bunlar meshur olanlar, diğerlerini saymıyorum bile hepsine baktırdım. 1 hafta önce itibariyle hepsi patlamıştır. Soru sormak isteyenlere tüm detayları verebilirim paranı bosuna gitmesin diye. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

Üzüldüm şekerim inşallah çok üzülmemişsindir. Buraya kim ne dedi nasıl patladı yazar mısın?

Amin canım hepimizin yardımcısı olsun

Üzüldüm şekerim inşallah çok üzülmemişsindir. Buraya kim ne dedi nasıl patladı yazar mısın?

Aynen katılıyorum Cherry ye. Eğer seni çok uzmeyecekse nasıl patladı yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…