- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
neööyy şok şokTellwe heartfilia , byv nebahat abla, binnaz hüma bal aynı kişi.
ya işte sesli faldan şaşmamak en iyisiHüma Bal'ın fal bakışını çoğu kişi beğeniyordu yanlış hatırlamıyorsam byv nebahat'e hiç içim kaynamadı fal alemde de bir profil açmış zaten her yerde kendine profil açıyor galiba..
Hüma Bal'ın fal bakışını çoğu kişi beğeniyordu yanlış hatırlamıyorsam byv nebahat'e hiç içim kaynamadı fal alemde de bir profil açmış zaten her yerde kendine profil açıyor galiba..
MissCherry'immm bu nedir? Fal mı bakıyorlar internetten?Hüma bence binnazda adam gibi bakıyor, diğer sitelerde copy paste takılıyor.
Ayni degil canim ikisi ayri ben baktirdim benzemiyordu bileaylin bende fena değildi bilmişti bir şeyleri ama meryemle aynı kişi diyenler olmuş meryemede fal baktırmıştım o yüzden güvenemedim belki de o yüzden bildi
aylın'ın falları patladımı pekı cıkanlar varmı?Ayni degil canim ikisi ayri ben baktirdim benzemiyordu bile
Hanımlar tekrar selamlar, ester kira, haleh çetiner, hira soydan, hüma bal, naira shuma, rezzan abla, nesibe bunlar meshur olanlar, diğerlerini saymıyorum bile hepsine baktırdım. 1 hafta önce itibariyle hepsi patlamıştır. Soru sormak isteyenlere tüm detayları verebilirim paranı bosuna gitmesin diye. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Hanımlar tekrar selamlar, ester kira, haleh çetiner, hira soydan, hüma bal, naira shuma, rezzan abla, nesibe bunlar meshur olanlar, diğerlerini saymıyorum bile hepsine baktırdım. 1 hafta önce itibariyle hepsi patlamıştır. Soru sormak isteyenlere tüm detayları verebilirim paranı bosuna gitmesin diye. Allah hepinizin yardımcısı olsun.
Üzüldüm şekerim inşallah çok üzülmemişsindir. Buraya kim ne dedi nasıl patladı yazar mısın?
Canim bende iyi gidiyoraylın'ın falları patladımı pekı cıkanlar varmı?
ben ındırımden yararlandım canım ıns bana da cıkar sonuc merakla beklıyorumCanim bende iyi gidiyor
Fal krizine girdim kimse yook
benim var atayım mı ben deeeKahven varsa özelden at kız.
benim var atayım mı ben deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?