Binnaz Abla

Ceri kahve icmiorum ben cok kotu seyler oldu yine eski sevgilim akrep olan ile tamamen bitti. Oysa aylin son baktiginda hemencecik evlendirmisti bizi afhjkkk falin gazina gelip umutlanmistim yine
canımm akrep deyince ben bi heyheyleniyorum onlarla adamakıllı bişey başlayamaz ki bitsin , hep varlar ama hiç yoklardır yaşar kurt- yoksun u dinle

Ceri kahve icmiorum ben cok kotu seyler oldu yine eski sevgilim akrep olan ile tamamen bitti. Oysa aylin son baktiginda hemencecik evlendirmisti bizi afhjkkk falin gazina gelip umutlanmistim yine

Smoke bana hediye kart geldi madam lenormand kartı diye.

Dün 2 hatuna baktım kitaba baka baka ve bana dediler ki an tutmuş.

Ayy tuuh ya aylinde mi patladi :/ bende fali cikan varmi diyecektim.ee olumsuzu bilen kesin vardir ama :s

canımm akrep deyince ben bi heyheyleniyorum onlarla adamakıllı bişey başlayamaz ki bitsin , hep varlar ama hiç yoklardır yaşar kurt- yoksun u dinle

Daha once bahsettim bana buyuk bir takintisi var ve nerdeyse 4 yildir beni pesinden surukluyor ama kendi hayatina da devam edebiliyor ben oyle degilim, ilk defa bu sene el birligi ile adeta baskalariyla gorusmeye tesvik edildim su ikizler olan o da biliosunuz patladi neyse beni bir daha aramamasini artik bunlara katlanamadigimi soyledim beni ikna etmeye dahi calismadi artik inkar bile etmiyor

onu ben de çok çok beğenmiştim ama uzun süredir uzakta

hiç şaşırmadım inan bu hem kendi hayatlarında tutup, hem kendi hayatlarına sorumluk dahi almadan devam ediyor olabilmelerine...çünkü neden çünkü bu kez cesur davrandın ve korktu. çünkü 4 yıldır ara ara yokladığında smoke vardı şimdi smoke şahlandı o dört nala kaçtı, canım cidden akreplere kızıyorum bu yüzden bu kdar tepki veriyorum. üzülme

="MissCherryBlossom, post: 43151488, member: 406520"]Atıp tutuyorum kendi çapımda:))
Resmin varsa göndr tabi ama 2 dk da 10 kişi resim atmış sıra var:))[/QUOTE]
Hahahahhaa elimizde fincan bekliyorz zaten surekli :) sen falda yap durumunu,fal aliminida kapat cnm :) ben sonra atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…