Kahven varsa özelden at kız.
kim demiş , ne zaman demiş yoğğ öle bişi, ne var yaaa kırk yılın başı bişi istedik, gırdın galbimi gel al gönlümüAtart beni konuşturma daha yeni tellweye takılmadın mı
canımm akrep deyince ben bi heyheyleniyorum onlarla adamakıllı bişey başlayamaz ki bitsin , hep varlar ama hiç yoklardırCeri kahve icmiorum bencok kotu seyler oldu yine eski sevgilim akrep olan ile tamamen bitti. Oysa aylin son baktiginda hemencecik evlendirmisti bizi afhjkkk falin gazina gelip umutlanmistim yine
Ceri kahve icmiorum bencok kotu seyler oldu yine eski sevgilim akrep olan ile tamamen bitti. Oysa aylin son baktiginda hemencecik evlendirmisti bizi afhjkkk falin gazina gelip umutlanmistim yine
Ayy tuuh ya aylinde mi patladi :/ bende fali cikan varmi diyecektim.ee olumsuzu bilen kesin vardir ama :sCeri kahve icmiorum bencok kotu seyler oldu yine eski sevgilim akrep olan ile tamamen bitti. Oysa aylin son baktiginda hemencecik evlendirmisti bizi afhjkkk falin gazina gelip umutlanmistim yine
canımm akrep deyince ben bi heyheyleniyorum onlarla adamakıllı bişey başlayamaz ki bitsin , hep varlar ama hiç yoklardıryaşar kurt- yoksun u dinle
Sen kahve bakabiliomusun bacim ??Smoke bana hediye kart geldi madam lenormand kartı diye.
Dün 2 hatuna baktım kitaba baka baka ve bana dediler ki an tutmuş.
canımm akrep deyince ben bi heyheyleniyorum onlarla adamakıllı bişey başlayamaz ki bitsin , hep varlar ama hiç yoklardıryaşar kurt- yoksun u dinle
onu ben de çok çok beğenmiştim ama uzun süredir uzaktaO degilde tellwede duruhanece diye biri vardi iki aydir girmiyor kadin on numara tarot bakiyor keske yine gelse.tamam kart yorumluyor ama zaten asil tarot oyle yorumlanir hislere gore yorumlanmaz.duyarsa burdan beni ki insallah duyar geri gelirse mutlaka deneyin
Smoke bana hediye kart geldi madam lenormand kartı diye.
Dün 2 hatuna baktım kitaba baka baka ve bana dediler ki an tutmuş.
Insallah geri gelir ya asil konu haric su zmna kadar durum dedigi gibi.zaten bir kere baktirmistim sonra gitti siteden.onu ben de çok çok beğenmiştim ama uzun süredir uzakta
Daha once bahsettim bana buyuk bir takintisi var ve nerdeyse 4 yildir beni pesinden surukluyor ama kendi hayatina da devam edebiliyor ben oyle degilim, ilk defa bu sene el birligi ile adeta baskalariyla gorusmeye tesvik edildim su ikizler olan o da biliosunuz patladi neyse beni bir daha aramamasini artik bunlara katlanamadigimi soyledim beni ikna etmeye dahi calismadi artik inkar bile etmiyor
Aylin bana olumluydu anda da iyiydi 2 kere baktırdım ama ne yazık ki sırf tarihler değil olaylarla birlikte patlayanlardan.bu arada bu aylın herkesemı cok olumlu bana cok olumluydu cıkan varmı? olumsuz soledıgı felan
Sen kahve bakabiliomusun bacim ??
Aylin bana olumluydu anda da iyiydi 2 kere baktırdım ama ne yazık ki sırf tarihler değil olaylarla birlikte patlayanlardan.
Banada olumluydu pembeci galiba :/Aylin bana olumluydu anda da iyiydi 2 kere baktırdım ama ne yazık ki sırf tarihler değil olaylarla birlikte patlayanlardan.
galıba pembecı evetBanada olumluydu pembeci galiba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?