Binnaz Abla

Yok pembeci degil, bana olumsuzluklari da soyledi. Takildigi kizlar var dedi. Hayati kalaba dedi..
Nerden buldun bu okuzu dedi, baska yokmuydu dedi saka tabi ama olumsuzu soyluyo bana hep.
bana da söylüyo, sen şöylesin böylesin vs vb öküz diyo bu konuda ama ben tutuyorum diyo bunu. pof of çıktığı mays falı devam etse valla yaa sezon sonu finali mutlu bitse hatta hiç bitmese

bana da söylüyo, sen şöylesin böylesin vs vb öküz diyo bu konuda ama ben tutuyorum diyo bunu. pof of çıktığı mays falı devam etse valla yaa sezon sonu finali mutlu bitse hatta hiç bitmese
ayrıntılı soruyorum kbakmayın ama soruda olumsuz lugu aylıne yansıttınız mı pekı sız sorarken hanı ona goremı cvp verıyor dıye soruyorum

Kızlar ben artık netteki beleş tarotlara bakıyorum sadece .Birçoğu,baktırdığımız falcılardan daha doğru çıkıyornasılsa erkeklerden hayır yok bari para gitmesin.

Yaw senin mutlu biticek zaten, az sabir

Kahve yaptim kizlar :) soguyana kadar rezzan da offline olmus oysa tam fal baktirma modumdayim 2. Falimi kime baktirsam die site site dolasiyorum
Canım serkan tek çokkk çok iyiyfi.ama ben kışkırtmış olmiyim.emin olmak için üyeliği olmayan arkadaşıma kahve attırdım dehşetle okuduk..acaip ayrıntılar bilmiş

Canım serkan tek çokkk çok iyiyfi.ama ben kışkırtmış olmiyim.emin olmak için üyeliği olmayan arkadaşıma kahve attırdım dehşetle okuduk..acaip ayrıntılar bilmiş
Fal korkum oluştu bugünlerde yoksa atardım kuzu biliyorsun :)
insanda yükseklik korkusu olur da son günlerde fal korkusu olur mu arkadaş geleceğimi bilmekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…