Binnaz Abla

Kızlar iyi geceler herkese

Ben kurtuldum çok şükür içimde hiç online fal atma isteğim kalmadı. Kendimce en iyileri denedim en son saraylihanimla bu işi bitirdim. Ohhh çok rahatım şimdi bitti. Sadece bir fal hakkım var onu degerlendirince sizede bilgi verecegim. Umarım geçici bir hal değildir bu durumum

Benim de binnaz da 260 puanim var ama hic canim istemiyo

Onu bitireceksin mecbur. Sonra atarsın şimdi canın istemiyorsa zaten tırt gelir falin. Kizzz inşallah bu hissiyatim hic geçmez.
Ben de de o durum var atmıyorum on beş yirmi gündür fal hem param cebimde kalıyor.hem de artık bir şey duymak istemiyorum onca şey duydum gerçekleşen bazı durumlar var ama diğer durumların gerçekleşmesinden de korkuyorum bilmek istemiyorum artık bir şeyleri hayat süprizi ile gelsin ve şaşırayım artık...

Ayy inşallah atmazsin yine aslında atmaya alistigimiz gibi atmamaya da alisabiliriz. Umarım bu his bulasicidir ve herkese bulaşır.

Kızlar fal alemde 17.5 tl lik kredim var gizem hatun dışında olumsuz u da.sole yen kim var çıkan kimi tavsiye edersiniz?

Gunaydin kizlar patlayan bi fal haberiyle mlsf karsinizdayim 2 gun once dogum gunumdu selenanin yanindaki sevda abla kutlucak ve barisicaniz demisti kutlamadi hicbisi olmadi

Rezzana fal attım kızlar normalde dayanmam gerekiyordu en son 2 eylülde yiğite ondan öncede 27 temmuzda selenaya baktırdıydım en son yiğit yeter artık fal baktırma yıldızın düşük demişti ama dayanamayıp rezzana fal attım..

güzel şeyler söyledi aslında ama kendimi kötü hissediyorum yinede yıldızım yerlerdeymiş gibi

Gunaydin kizlar patlayan bi fal haberiyle mlsf karsinizdayim 2 gun once dogum gunumdu selenanin yanindaki sevda abla kutlucak ve barisicaniz demisti kutlamadi hicbisi olmadi
Öncelik doğum günün kutlu olsun. Üzülme diyeceğim de insana fena koyuyor Selena ne demişti?

Peki selena ve yiğit benzer şeyler mi söyledi?

Günaydın kızlar bende kaç gündür hastaydım bugün iyi oldum Binnaz da benim de puanım var sizce kime atsam telefonla konuşmayı deneyen oldu mu? Nasıl oluyor?

Günaydın kızlar bende kaç gündür hastaydım bugün iyi oldum Binnaz da benim de puanım var sizce kime atsam telefonla konuşmayı deneyen oldu mu? Nasıl oluyor?

Gecmis olsun, binnaz da bi huma bide sevgiyi seviyorum ben.

Günaydın Kızlar,

Benim de fal hevesim kaçtı. Zaten hevesimin üstüne gittim gına gelsin diye, birrrr sürü arka arkaya fal baktırdım.
Gelen yorumlar birbiriyle alakalı-alakasızdı. Bunun iyi-kötü falcıyı ayırt etmek için iyi bir yöntem olduğunu düşündüm.
Sonuçta iyi olanların hemfikir olması lazım, eh yakın olanlar var.... ama yok... şudur diyebileceğim kimse yok...

Hevesim kaçtı....

Canım geçmiş doğum günün kutlu olsun Yani ben de merak ettim selena ne dedi canım.

Geçmiş olsun kuzunm bende hüma bal ve sevgi duman diyeceğim ama onları denemissin.
Ama durr durr Şevval Erdal varr onu dene ben ve bir arkadaşım çok begenmistik onuu. Ama puanin yeter mi bilmiyorum kuzuu

Kacsin hevesin iyi olmuş. Dediğin yöntem bazı şeylerden kurtulmak için kullaniyor. Gına gelmiştir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…