Öncelik doğum günün kutlu olsun. Üzülme diyeceğim de insana fena koyuyorSelena ne demişti?
Gecmis dogum gunun kutlu olsun
Canım geçmiş doğum günün kutlu olsunYani ben de merak ettim selena ne dedi canım.
Geçmiş olsun kuzunm bende hüma bal ve sevgi duman diyeceğim ama onları denemissin.
Ama durr durr Şevval Erdal varr onu dene ben ve bir arkadaşım çok begenmistik onuu. Ama puanin yeter mi bilmiyorum kuzuu
Aynı durum bende de var.Aşkı bilseler işi bilmiyorlar,işi bilseler aşkı bilmiyorlar.Hepsini bilenine rastlamadım daha,bu yüzden artık kimseyide tavsiye etmiyorum.Günaydın Kızlar,
Benim de fal hevesim kaçtı. Zaten hevesimin üstüne gittim gına gelsin diye, birrrr sürü arka arkaya fal baktırdım.
Gelen yorumlar birbiriyle alakalı-alakasızdı. Bunun iyi-kötü falcıyı ayırt etmek için iyi bir yöntem olduğunu düşündüm.
Sonuçta iyi olanların hemfikir olması lazım, eh yakın olanlar var.... ama yok... şudur diyebileceğim kimse yok...
Hevesim kaçtı....
dilekler için teşekkürler canlarım. sağolun inşallah hepimize sevdikleriyle mutlu mesut bi hayat dilerim.
Selena ne demişti.. hmm. Selena abla şey demişti ya karşılaşmanız var. Ama sen onu aramazsan aramaz o bugn de böle yarın da böle . ara onu demişti ama ben işte tavsiye dinleyip risk göze alamıyorum.. kaç ay geçti sonuçta "kaybetçek bişym yok" diyemem artık yani o kdr zamanda toparladıım şeyler oldu çünkü gururum vs gibi. aşkta gurur olmaz demeyin karşı tarafın göznde küçülmeyi kmse istemez
neyse işte karşılaşmayı beklyorum selena ablanın dedği gibi
Teşekkür ederim canım Kahve ve Katina bakıyormuş hangisi iyi sence?Canım geçmiş doğum günün kutlu olsunYani ben de merak ettim selena ne dedi canım.
Geçmiş olsun kuzunm bende hüma bal ve sevgi duman diyeceğim ama onları denemissin.
Ama durr durr Şevval Erdal varr onu dene ben ve bir arkadaşım çok begenmistik onuu. Ama puanin yeter mi bilmiyorum kuzuu
Ben katina attım kahvesi online olmadı diye ama katinasida iyiydi.Teşekkür ederim canım Kahve ve Katina bakıyormuş hangisi iyi sence?
Çıkan oldu mu canım?Ben katina attım kahvesi online olmadı diye ama katinasida iyiydi.
Gunaydin canim kutlamaz ama daha sonra ulasr sana benceGunaydin kizlar patlayan bi fal haberiyle mlsf karsinizdayim2 gun once dogum gunumdu selenanin yanindaki sevda
Gunaydin kizlar patlayan bi fal haberiyle mlsf karsinizdayim2 gun once dogum gunumdu selenanin yanindaki sevda abla kutlucak ve barisicaniz demisti kutlamadi hicbisi olmadi
abla kutlucak ve barisicaniz demisti kutlamadi hicbisi olmadi
Selena bence faldan ziyade soruya göre nasihat veriyor birkaç arkadaşım daha baktırdı ona fallarını gördüm hep soruya göre abla nasihati gibi akıl yürütmeler duruma bakıyor sen aramazsan o aramaz diyor mesela.sordğnz soruya göre cevap veriyr yani. eminim ki bana tutturamadı diyen insanlar detaylı soru sormamış insanlardır.sorusu olmayınca ne üzerinden akıl yürütüp nasihat verecek tabi...
Sarmak derken?:) fikrimi söyledim hem kendim baktırdığım faldan hem de gördüğüm diğer fallarından. Söylemememi mi tercih ederdiniz?Bence genelleme yapmamak lazım Selena'nın bana çok süper olduğu falları oldu hiçte öyle soruya göre yorum yapıpta nasihat verdiği fln olmadı yani üstelik dediği çoğu Şeyide verdiği tarihlerde yaşadım,online falcıları bile bitirdik kalan Bikaç kişiye sarmaya gerek yok
Ben de artık akıllandım detay vermiyorum artık. O yüzden Aylin fena değildi bende hiç detay vermedim ama durumları bilmiş.Gelecek için zaten hiçbir falcıya güvenmiyorum.Ben hiçbir falcıya detay vermem. Üstü kapalı bir şekilde aşk ve eğitim hayatımda nolacak derim sadece. Ben detay verip yaşananları anlattıktan sonra fal baktırmanın anlamı yok zaten. Ve selena böyle bir sorudan bana tüm yaşananları anlatıp beni şoka sokmuştu.
Sarmak derken?:) fikrimi söyledim hem kendim baktırdığım faldan hem de gördüğüm diğer fallarından. Söylemememi mi tercih ederdiniz?
Ben de artık akıllandım detay vermiyorum artık. O yüzden Aylin fena değildi bende hiç detay vermedim ama durumları bilmiş.Gelecek için zaten hiçbir falcıya güvenmiyorum.
Zaman verdi geniş zaman olarak kabul ediyorum zira tarihler tutmuyor ben de takilmiyorum zatenÇıkan oldu mu canım?
Selena bence faldan ziyade soruya göre nasihat veriyor birkaç arkadaşım daha baktırdı ona fallarını gördüm hep soruya göre abla nasihati gibi akıl yürütmeler duruma bakıyor sen aramazsan o aramaz diyor mesela.sordğnz soruya göre cevap veriyr yani. eminim ki bana tutturamadı diyen insanlar detaylı soru sormamış insanlardır.sorusu olmayınca ne üzerinden akıl yürütüp nasihat verecek tabi...
Aylin bende de detay vermediğim halde müthiştiSarmak derken?:) fikrimi söyledim hem kendim baktırdığım faldan hem de gördüğüm diğer fallarından. Söylemememi mi tercih ederdiniz?
Ben de artık akıllandım detay vermiyorum artık. O yüzden Aylin fena değildi bende hiç detay vermedim ama durumları bilmiş.Gelecek için zaten hiçbir falcıya güvenmiyorum.
Keşke ben de böyle tutan bir falcı bulabilsem selenayı çok duydum çok umutla baktırdım bana hiç olmadı sonra falcı arayışı içinde kendi enerjimi düşürdüm bunu farkettim.Her duyduğuma attım üzerimde çok fazla ağırlık oldu hissediyorum. Neredeyse hiçbir falcının düzgün bir şey söylemeyip yuvarlak yuvarlak konuşmasına mı yanayım böyle ağırlık yapmalarına mı yanayım, giden paralara mı yanayım bilemiyorum:)Yaa canım ben ilk attigim falda hiç detay vermedim hiç bir şey sormadim inan ki selena söylemedigim herşeyi söyledi bana. Evetttt nasihat veren bir tarzı var ama sorulan soruya göre değil çıkan fallara göre şekil alıyor. Yüz de yüz herkeste mükemmel olmayabilir.
Keşke ben de böyle tutan bir falcı bulabilsem selenayı çok duydum çok umutla baktırdım bana hiç olmadı sonra falcı arayışı içinde kendi enerjimi düşürdüm bunu farkettim.Her duyduğuma attım üzerimde çok fazla ağırlık oldu hissediyorum. Neredeyse hiçbir falcının düzgün bir şey söylemeyip yuvarlak yuvarlak konuşmasına mı yanayım böyle ağırlık yapmalarına mı yanayım, giden paralara mı yanayım bilemiyorum:)
Biliyor mu peki? (Bkz:akıllanmayan ben:)))) )Dayak yemiş gibi olmak istiyorsanız Serkan Tek'e baktırın. Kibar kibar dövüyor
Dayak yemiş gibi olmak istiyorsanız Serkan Tek'e baktırın. Kibar kibar dövüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?