Binnaz Abla

Biliyor mu peki? (Bkz:akıllanmayan ben:)))) )

Canım nasılsın Ne dedi kii ayy çok merak ettim.

Son zamanlarda hep olumsuz yorum alıyordum ama bu fenaydı. İşin kötüsü en gerçekçi olan da buydu. Bodosloma girdi. Bence bilmiş. Sevmiyor adam seni başka kadını seviyor dönmüycek dedi :)))) Başka kadını hepsi söylemişti, dönmeyeceğini de bi kaç kişi demişti ama bu direkt küt küt Güldüğüme bakmayın kafam gidik

Küfür edip yine banlanmak istemiyorum. Bu ayın 28 günü banlıydım.

Hadii yaaa o kadar sert o kadar net ve küt küt. Olsun en azından pembe tablo cizmemis. Yine de fal bu kuzum olumlular kadar olumsuzlar da patlıyor biliyorsun.

Cherry en azından intikam alırım bi miktir çekerim de ferahlarım diye kendimi avutuyodum o da kalmadı. Narkoz almış gibiyim :))

En azından iş arama derdin yok be, herif falan hikayeymiş bunu anladım. Sağlık, iş güç rast gelsin, öküz bir şekilde bulunuyor

Hadii yaaa o kadar sert o kadar net ve küt küt. Olsun en azından pembe tablo cizmemis. Yine de fal bu kuzum olumlular kadar olumsuzlar da patlıyor biliyorsun.
Yok canım, olumlu yok artık. Ama olumsuz konuşanlar, önüne bak diyenler bile adam seni tam unutamamış hala seviyor felan diyorlardı. Yeni kızı sevmiyor, anasının bulduğu felan gibisinden konuşuyodular. Serkan'a hiç fal sorusu bile sormadım. Hanımefendi, beyefendi diyerek dövdü beni Diğer hanımefendiye karşı hisleri var size olan hislerini kaybetmiş dedi yaaa .

En azından iş arama derdin yok be, herif falan hikayeymiş bunu anladım. Sağlık, iş güç rast gelsin, öküz bir şekilde bulunuyor
Hamd olsun iş sıkıntım yok şimdilik ama öküz yüzünden iş performansım da düştü. Sınava hiç çalışamadım. Ama adi insan yeniyi bulmuş gayet yoluna bakıyor. Harbiden kimse için değmiyormuş.

Hadi yaa soru sormadan mı bildi ? Canım yaa offff sanki birax etkilendim mi nee nerdeydi bu beyefendi bi bakayım

Hadi yaa soru sormadan mı bildi ? Canım yaa offff sanki birax etkilendim mi nee nerdeydi bu beyefendi bi bakayım
Sormadım. Genel bakar mısınız dedim. Biryolunvar. Geysu ve Nurbanu da değmez,dönmez,bekleme dedi ama serkan silkeledi çok fena. Sanırım bana böyle bi tokat lazımdı.

Valla iş arama sıkıntısı çekeceğime öküzüm 10 kişiyle sürtsün daha iyi. İş ara ara öldüm bittim vallahi.

Sormadım. Genel bakar mısınız dedim. Biryolunvar. Geysu ve Nurbanu da değmez,dönmez,bekleme dedi ama serkan silkeledi çok fena. Sanırım bana böyle bi tokat lazımdı.

Oyy kuzum bazen silkelenmek lazım aslında bende hep biri olumsuz konussa diye bekledim ama. Yani seni unutmuş deseler bana öyle birini bekliyorum.

_Makaron_ canım sen ne atmistin. Kahvesi 3 den 6 ya fırladı birden yuhhh yaniiii

Tüh o zaman beni aşar. Yakınlarda isen yardımcı olabilirsem elimden geleni yaparım diyecektim. Yurtdışına kadar kolum uzanmaz Allah yardımcın olsun.

Duanızı eksik etmeyin yeter. Fala harcadığı enerjiyi şu topiktekiler bana duaya harcasaydı bill gates olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…