Binnaz Abla

Hadii yaaa kahvem yokk birden atasim geldi. Daha yeni ahkam kesiyordum online fal atmayacsgim diyee
Gerçi kahve yapıp içip soguyana kadar gider belki icimdeki ses

Kizlarrrr!!!!
Ben eğer bir terslik olmazsa bir bir buçuk saat sonra bisey paylaşacağım yeni bir kişi keşfettim muhteşem hislerimle. Dediğim gibi begenirsem yazacağım hoş begenmesem de yazacağım. Bekleyinnn benii. Kendimce son olacaktı da şu Serkanda kafamı karıştırdı ama bu bakımdan istedigim neticeyi alirsam belki harbi son nokta olur fal işi.
Ayyy çok heyecanliyimm

Serkan tek e normalde hiç online fala takımayan arkım hattı.hiçbir hesabı falı yok..adam kızın hayatını döktü.kızon çok yolunda ni ilişkisi var evliliğe gdiyor işle ilhili sıkıntıları var adam herseyiii herrrseyi bilmiş.....çok olumluydu onunda falı.bu adam yeni fenomen bnce

Kahve mi atti arkadasin, isle ilgili de mi bildi. Bana acayip is yorumu lazim bu ara.

Kahve mi atti arkadasin, isle ilgili de mi bildi. Bana acayip is yorumu lazim bu ara.
Evet canım kahve attı ve sadece iyi kötü iş ve aşk hayatı hakkında ne görüyorsanız onları söyleyin dedi başka hiçbi bilgi vermedi.ama ben illa atın diyemem burda herkesin bayıldığı selena bende sıfırdır mesela..

Evet canım kahve attı ve sadece iyi kötü iş ve aşk hayatı hakkında ne görüyorsanız onları söyleyin dedi başka hiçbi bilgi vermedi.ama ben illa atın diyemem burda herkesin bayıldığı selena bende sıfırdır mesela..

yoo , ben daha önce hiç ama hiç sormadığım bilmediği kişiyi çok yuvarlak sordum , nasihatten öte yaşadıklarımızı birebir, yaşayabileceğimiz şeyleri ise çok kuvvetle söyledi.

onca fal baktırdım herkes olumlu ve toz pembe konuştu ya da ben duymak istediklerimi duydum bilmiyorum hep umut ettim o da olabilir.ama serkan tek başka profilden ve genel yorum istememe rağmen güzelce beni ters köşe yaptı bir saat boyunca oturdum ağladım.okkalı bir şekilde duymak daha kötü.

Hele kimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…