kahve bebek_Makaron_ canım sen ne atmistin. Kahvesi 3 den 6 ya fırladı birden yuhhh yaniiii
kahve bebek
Ne olduki olumsuzmu konuştu??Dayak yemiş gibi olmak istiyorsanız Serkan Tek'e baktırın. Kibar kibar dövüyor
Bu serkan güzel şekilde ağzıma etti su anda herkese mi olumsuz bu adam..
kahve bebek
Serkan tek e normalde hiç online fala takımayan arkım hattı.hiçbir hesabı falı yok..adam kızın hayatını döktü.kızon çok yolunda ni ilişkisi var evliliğe gdiyor işle ilhili sıkıntıları var adam herseyiii herrrseyi bilmiş.....çok olumluydu onunda falı.bu adam yeni fenomen bnce
Nefs yawru senin herifi ayri tutuyorum
Evet canım kahve attı ve sadece iyi kötü iş ve aşk hayatı hakkında ne görüyorsanız onları söyleyin dedi başka hiçbi bilgi vermedi.ama ben illa atın diyemem burda herkesin bayıldığı selena bende sıfırdır mesela..Kahve mi atti arkadasin, isle ilgili de mi bildi. Bana acayip is yorumu lazim bu ara.
Evet canım kahve attı ve sadece iyi kötü iş ve aşk hayatı hakkında ne görüyorsanız onları söyleyin dedi başka hiçbi bilgi vermedi.ama ben illa atın diyemem burda herkesin bayıldığı selena bende sıfırdır mesela..Kahve mi atti arkadasin, isle ilgili de mi bildi. Bana acayip is yorumu lazim bu ara.
yoo , ben daha önce hiç ama hiç sormadığım bilmediği kişiyi çok yuvarlak sordum , nasihatten öte yaşadıklarımızı birebir, yaşayabileceğimiz şeyleri ise çok kuvvetle söyledi.Selena bence faldan ziyade soruya göre nasihat veriyor birkaç arkadaşım daha baktırdı ona fallarını gördüm hep soruya göre abla nasihati gibi akıl yürütmeler duruma bakıyor sen aramazsan o aramaz diyor mesela.sordğnz soruya göre cevap veriyr yani. eminim ki bana tutturamadı diyen insanlar detaylı soru sormamış insanlardır.sorusu olmayınca ne üzerinden akıl yürütüp nasihat verecek tabi...
kahveeSana da mı? Ayyyy kahvem yokkk. Sen ne atmistin
Kizlarrrr!!!!
Ben eğer bir terslik olmazsa bir bir buçuk saat sonra bisey paylaşacağım yeni bir kişi keşfettim muhteşem hislerimle. Dediğim gibi begenirsem yazacağım hoş begenmesem de yazacağım. Bekleyinnn benii. Kendimce son olacaktı da şu Serkanda kafamı karıştırdı ama bu bakımdan istedigim neticeyi alirsam belki harbi son nokta olur fal işi.
Ayyy çok heyecanliyimm
Bana çoğu şeyi bilmiş kuzu şu anda cidden silkeledi yani.mal gibi dolaşıyorum.Serkan tek bugun tersinden kalkmis belli, baska bi zaman bakayim ben de kendilerine.
bu ara kahvelerim camur gibi oluyo zaten, sekil mekil cikmiyo.
Simdi sana is gorunmuyo karanlik cikmis demesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?