- 23 Ağustos 2012
- 52.072
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.673
- 898
Bide olacak olan zaten oluyor.Fal baktırmayınca kaderi geri göndermiyoruzki..
Ama falın olacak şeyleri ötelediğine inanmam mesela.Kaderi ve olacak zamanı hiçbir şey değiştiremez.
O zaman canım sen baktırsan bile çook nadiren baktır.yok ya nagatif enerji oluşuyor . e kader tabikide değişmez ama benim enerjimi düşürüyor . buna dikkat ettim . mesela artık baktırmıyorum daha mutluyum
Taygun ve Klothoyagmur ayni ve gayet olumlu konusmus 1.5 ay vermisler en fazla, sennerdesin in yorumu da oldukca olumluydu.
Venusamber i bilemedim, icten ice dogru oldugundan suphelendigim bir seyler soylemis, bu adamla kisa vadede olmaz ama uzun vaded beklersen olur demis. Burdaki kisa ne kadar kisa, uzun ne kadar uzun bilemedim tabi.
Olumlu fallar patladi patlayacak gibi bence. Dun adam gercekten medenilikten uzak ve affiniza siginarak- hayvan gibi - davranip canimi inanilmaz sıktı.Resmen orada yokmusum gibi davranip sonra da gitti. Ben de dunu b.k gibi gecirdim.
Aaaa bak banada ilginç geldi bu.Cherry beş haftadır gayette isteksiz baktırmazken fena gaz veriyosun şu anda bana.Acaba normal tarot bakıpta alyans açılımı diye keklemesin bizi..Dürüstmüdür bilemedim.Tellwe de Kahvecini alyans acilimi diye bir sey yapiyor, kiminle evlenecegimiz uzerineymismerak ettim, vallahi seytan durtuyor
yok ya nagatif enerji oluşuyor . e kader tabikide değişmez ama benim enerjimi düşürüyor . buna dikkat ettim . mesela artık baktırmıyorum daha mutluyum
Aaaa bak banada ilginç geldi bu.Cherry beş haftadır gayette isteksiz baktırmazken fena gaz veriyosun şu anda bana.Acaba normal tarot bakıpta alyans açılımı diye keklemesin bizi..Dürüstmüdür bilemedim.
Dostlar, ben Tatlicadiya fal gonderdmistim, simdi ara sira online ve falda gorunuyor, ama benimkine hala bakmadi.Bu hatuna mesaj atip ne zaman bakacakmis sormanin bir yolu var midir?
Arkadaşlar merhaba öncelikle hpinizin 29 Ekim Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun. Ben forumda yniyim ve uzun zamandır yorumları takip ediyorum. Size sorum Rezzan hanım üzerine; kendisine bu forumda yazılanlar üzerine bir kaç defa fal baktırdım. Gerçekten her defasında tutarlı yorumlar yaptı ve an ile ilgili tespitleri ve yorumları o kadar bilgi vermeme rağmen oldukça iyiydi. Ama sizde taktir edersiniz ki hepimizin en büyük derdi, gelecek ile merak ettikleri ve endişe ettiği konular ile ilgili gelişmeler. Gerçekten falında söylediği gelişmeleri yaşayanlar oldumu ? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Bu aralar hicc baktirasim yok zaten, su kasim ve aralik 2lisini verenlerin cikip cikmadigini gormek istiyorum. Yeniyilda patlayan patliyor, bakicaz amaBu alyans fali beni kucuklugume dondurdu, heveslendim vallahi Ayni Kahvecini iliski acilimi da yapiyormus.
Bu aralar hicc baktirasim yok zaten, su kasim ve aralik 2lisini verenlerin cikip cikmadigini gormek istiyorum. Yeniyilda patlayan patliyor, bakicaz amaBu alyans fali beni kucuklugume dondurdu, heveslendim vallahi Ayni Kahvecini iliski acilimi da yapiyormus.
Benide kopardın.vallahi artık .... çıkmış.Bedrettin,Hayrettin gibi bişey ay çok güldüm vallahi gòzümden yaş geldi.tellweye bakarken biraz önce "kehanettin" diye bir falcı gördüm. koptum resmen kehanettin ne yahu
Rezzan ablacığımın çok ufak tefek şeyleri tuttuda önemli olanlar malesef hayır.Arkadaşlar merhaba öncelikle hpinizin 29 Ekim Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun. Ben forumda yniyim ve uzun zamandır yorumları takip ediyorum. Size sorum Rezzan hanım üzerine; kendisine bu forumda yazılanlar üzerine bir kaç defa fal baktırdım. Gerçekten her defasında tutarlı yorumlar yaptı ve an ile ilgili tespitleri ve yorumları o kadar bilgi vermeme rağmen oldukça iyiydi. Ama sizde taktir edersiniz ki hepimizin en büyük derdi, gelecek ile merak ettikleri ve endişe ettiği konular ile ilgili gelişmeler. Gerçekten falında söylediği gelişmeleri yaşayanlar oldumu ? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Bende kökten patlatmak için Şubat ve Nisan'ı bekliyorum.Şubat ta bir kısım,Nisan'da bir kısım.Öyle bi patlatıcam ki (çıkmazsa şayet) o çok büyük iddialarda bulunan falcılara kutlama yapıcam resmen.benımde yılbasına kadar vaktım var cıkmazsa bıkac falcıyı bende cok fena patlatıcam burdan
Benim görüşümde şöyle bir durum vardır..Bir kişiye tavır yaptığında( bu ona surat yapmak,onu iletişim yerlerinden engellemek,senin ol-
duğun yerlerde kasılıp seni görmezden geldiğini hissettirmeye çalıştığını hissetmek) bence bu iş daha iki taraf içinde bitme-
miştir..Yani umursamayan kişi hiç umursamaz!!Anlatabiliyor muyumNe onu engeller,ne bir çaba gösterir..Çünkü onun varlığını dü-
şünmez..Durumunu bilmiyorum ama okuduğumda hissettiğim şeyler buydu senin yazını..Canını sıkmış ama bu sıkmak istediği içinde ya-
pılmış olabilir.Seni görmezden gelmeye çalıştığını VURGULAMAK! veee arkadaşınla ilgilenmek..Bence çok canını sıkmamalısın.Bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?