Binnaz Abla

Tellwe de Kahvecini alyans acilimi diye bir sey yapiyor, kiminle evlenecegimiz uzerineymis merak ettim, vallahi seytan durtuyor

Bide olacak olan zaten oluyor.Fal baktırmayınca kaderi geri göndermiyoruzki..
Ama falın olacak şeyleri ötelediğine inanmam mesela.Kaderi ve olacak zamanı hiçbir şey değiştiremez.

yok ya nagatif enerji oluşuyor . e kader tabikide değişmez ama benim enerjimi düşürüyor . buna dikkat ettim . mesela artık baktırmıyorum daha mutluyum

Arkadaşlar Açelya Tuğra ya baktıranlardan varmı dediklerini yaşayan son dönemde?Birde Haleh Çetiner ..Bi süre önce bakmıştı Haleh bana ancak Açelya gibi zamanı dolmadı henüz.Haleh'e baktıranlar dedikleri çıkıyormu?Çünkü şu anki durumu gayet başarılı tutturuyor.Acaba gelecek nasıldır?

yok ya nagatif enerji oluşuyor . e kader tabikide değişmez ama benim enerjimi düşürüyor . buna dikkat ettim . mesela artık baktırmıyorum daha mutluyum
O zaman canım sen baktırsan bile çook nadiren baktır.

Benim görüşümde şöyle bir durum vardır..Bir kişiye tavır yaptığında( bu ona surat yapmak,onu iletişim yerlerinden engellemek,senin ol-

duğun yerlerde kasılıp seni görmezden geldiğini hissettirmeye çalıştığını hissetmek) bence bu iş daha iki taraf içinde bitme-

miştir..Yani umursamayan kişi hiç umursamaz!!Anlatabiliyor muyumNe onu engeller,ne bir çaba gösterir..Çünkü onun varlığını dü-

şünmez..Durumunu bilmiyorum ama okuduğumda hissettiğim şeyler buydu senin yazını..Canını sıkmış ama bu sıkmak istediği içinde ya-

pılmış olabilir.Seni görmezden gelmeye çalıştığını VURGULAMAK! veee arkadaşınla ilgilenmek..Bence çok canını sıkmamalısın.Bence

Son düzenleme:
Tellwe de Kahvecini alyans acilimi diye bir sey yapiyor, kiminle evlenecegimiz uzerineymis merak ettim, vallahi seytan durtuyor
Aaaa bak banada ilginç geldi bu.Cherry beş haftadır gayette isteksiz baktırmazken fena gaz veriyosun şu anda bana.Acaba normal tarot bakıpta alyans açılımı diye keklemesin bizi..Dürüstmüdür bilemedim.

evet mesela isim gayet guzel gidiyor diyelim falci diyorki sorun karmasa yasanacak.benim butun sinirlerim geriliyor..belki olmayacak ama sen olacakmis gibi gergin ve hareketlerinin uzerinde cok dusunerek davraniosun..bu sekilde belki olmayacagi varsa da oluyor

Aaaa bak banada ilginç geldi bu.Cherry beş haftadır gayette isteksiz baktırmazken fena gaz veriyosun şu anda bana.Acaba normal tarot bakıpta alyans açılımı diye keklemesin bizi..Dürüstmüdür bilemedim.

Bu aralar hicc baktirasim yok zaten, su kasim ve aralik 2lisini verenlerin cikip cikmadigini gormek istiyorum. Yeniyilda patlayan patliyor, bakicaz ama Bu alyans fali beni kucuklugume dondurdu, heveslendim vallahi Ayni Kahvecini iliski acilimi da yapiyormus.

tellweye bakarken biraz önce "kehanettin" diye bir falcı gördüm. koptum resmen kehanettin ne yahu

Arkadaşlar merhaba öncelikle hpinizin 29 Ekim Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun. Ben forumda yniyim ve uzun zamandır yorumları takip ediyorum. Size sorum Rezzan hanım üzerine; kendisine bu forumda yazılanlar üzerine bir kaç defa fal baktırdım. Gerçekten her defasında tutarlı yorumlar yaptı ve an ile ilgili tespitleri ve yorumları o kadar bilgi vermeme rağmen oldukça iyiydi. Ama sizde taktir edersiniz ki hepimizin en büyük derdi, gelecek ile merak ettikleri ve endişe ettiği konular ile ilgili gelişmeler. Gerçekten falında söylediği gelişmeleri yaşayanlar oldumu ? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Dostlar, ben Tatlicadiya fal gonderdmistim, simdi ara sira online ve falda gorunuyor, ama benimkine hala bakmadi.Bu hatuna mesaj atip ne zaman bakacakmis sormanin bir yolu var midir?

daha öncede yazmıştım tatlı cadı yaklaşık 5 aydır tellwede yok bende ilk falında dediklerini yaşayınca tekrar gönderdim sonra geri çekmek zorunda kaldım

Rezzan ablaya hazirandan beri fal baktırıyorum ve nedediyse yaşadım ilişkimin tekrar başlaması onun sayesinde oldu diyebilirim bana o tarihlerde söyledikleri şakagibi geliyordu belki enerji isidir bilemiyorum ama inşallah olumlu olayları sizde yaşarsınız

Haklısın ya çocukken avcumuzda gezdirirdik ya ipe geçirilmiş alyansı,şimdi sen söyleyince anımsadım.Ben baktırırsam yazarım sana değermi değmezmi?

benımde yılbasına kadar vaktım var cıkmazsa bıkac falcıyı bende cok fena patlatıcam burdan

tellweye bakarken biraz önce "kehanettin" diye bir falcı gördüm. koptum resmen kehanettin ne yahu
Benide kopardın.vallahi artık .... çıkmış.Bedrettin,Hayrettin gibi bişey ay çok güldüm vallahi gòzümden yaş geldi.

chloe ile ilgili yorumlar vardı ben baktırmışım ama dediklerini yaşamadım tam tersini yaşadım karşı tarafın kişilikanalizi çok alakasız

Rezzan ablacığımın çok ufak tefek şeyleri tuttuda önemli olanlar malesef hayır.

benımde yılbasına kadar vaktım var cıkmazsa bıkac falcıyı bende cok fena patlatıcam burdan
Bende kökten patlatmak için Şubat ve Nisan'ı bekliyorum.Şubat ta bir kısım,Nisan'da bir kısım.Öyle bi patlatıcam ki (çıkmazsa şayet) o çok büyük iddialarda bulunan falcılara kutlama yapıcam resmen.

cherry bunların hepsini ben farklı şekillerde yaşadım ağladım kızdım delirdim ama arkadaş haklı biliomusun bi yerde şu sözü okumuştum hemen paylaşayım hihi
Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.
freud amcam söylemiş yanılmış olamaz

Söyledikleri cikan herkese baktiriyoruz burda söylediler diye ama sanki foss cikacak gibi cogu fal gibi bunlarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…