- 23 Ağustos 2012
- 51.933
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.966
- 898
Serkan tek bugun tersinden kalkmis belli, baska bi zaman bakayim ben de kendilerine.
bu ara kahvelerim camur gibi oluyo zaten, sekil mekil cikmiyo.
Simdi sana is gorunmuyo karanlik cikmis demesin.
Bana çoğu şeyi bilmiş kuzu şu anda cidden silkeledi yani.mal gibi dolaşıyorum.
Korkma bebeyem baktır baktır
işin tuhafı da beni takip ettiğini öğrendim söylediği cümleleri duydum gördüm ettim olumlu iken her şey. serkan da tam tersi bir şey söyleyince attan indim eşeğe bindim :/ acaba olumlu tarafa ben mi çekiyorum anlamadım.Ayy canim benim
Ben bigun dayanamayip sizin olaya el atacam zaten
işin tuhafı da beni takip ettiğini öğrendim söylediği cümleleri duydum gördüm ettim olumlu iken her şey. serkan da tam tersi bir şey söyleyince attan indim eşeğe bindim :/ acaba olumlu tarafa ben mi çekiyorum anlamadım.
komik tarafı olumlular da çıkmıyor olumsuz duyunca salya sümük..Kiz gecen kis bilgehatun yapti bana aynisini, fali okudum agla agla sismistim.
Hic de oyle degilmis, 1mg cikmadi yani.
Bu kadar azimle beklemene gerek yok bence. Gecenin üçünde uyumamıştım yakalamak için. Söylediklerinin bir tanesi bile çıkmadı, an bile iyi değildi, bir aydan fazla oldu verdiği tarih geçelisezgi candan'ı yakalayanlardan taktik rica ediyorum2 hafta olacak neredeyse.. fallarımı çekmekten bir hal oldum ona fal atana kadar sorularım bitecek
bana olumsuzun dibini söylemiş...nokta atısı yokmuydu belki olumlu gerçekleşir..Serkan tek olumsuz muymuşbana pembe tablo çizmişti, hatta öyle okuyup geçmiştim
bana olumsuzun dibini söylemiş...nokta atısı yokmuydu belki olumlu gerçekleşir..
ya ona ya maya demir'e atacağım, maksat binnaz'daki puanalr bitsin. başka gözüme kestirdiğim yok :/ tavsiyelere açığımBu kadar azimle beklemene gerek yok bence. Gecenin üçünde uyumamıştım yakalamak için. Söylediklerinin bir tanesi bile çıkmadı, an bile iyi değildi, bir aydan fazla oldu verdiği tarih geçeli
bana da çıkacak zaten o olumsuz ne güzel...Anda fena değildi ama gelecekle ilgili dediği çıktı
Serkan tek de 8 kahve var.çüşşşş afedersiniz...
sezgi candan'ı yakalayanlardan taktik rica ediyorum2 hafta olacak neredeyse.. fallarımı çekmekten bir hal oldum ona fal atana kadar sorularım bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?