Binnaz Abla

Ayy canim benim
Ben bigun dayanamayip sizin olaya el atacam zaten
işin tuhafı da beni takip ettiğini öğrendim söylediği cümleleri duydum gördüm ettim olumlu iken her şey. serkan da tam tersi bir şey söyleyince attan indim eşeğe bindim :/ acaba olumlu tarafa ben mi çekiyorum anlamadım.

Kiz gecen kis bilgehatun yapti bana aynisini, fali okudum agla agla sismistim.
Hic de oyle degilmis, 1mg cikmadi yani.

Sevgi dumanın detaylı nokta atışlarından çok etkilenmiştim ama zaman konusunda tereddütüm vardı ve gerçekleşmezse diye . 20 ekime kadar bana tarih verdi adım gelcek dedi . Adımı olmadı lakin 20 ekimden önce tesadüfen karşılaştık . Ve yani imkanı yoktu öyle imkansız bir yerde . İkimizde şok

Eski hoslanilan menusunde bugun de ikizler olan var arkadaslar kahve icelim dedi tamam dedim bu hani baska bi kizla basmistim ya o :) gorusmeyi bilen nesibe, selena, fama, gizem hatun, sevgi duman ama hepsi bunun icin de olmaz sana iygun degil dedi

Kızçeler hiç ilkay gür e fal baktıran oldu mu? Reelde de bakıyor mu ki? Aynı şehirdeyim onunla şu anda da..

sezgi candan'ı yakalayanlardan taktik rica ediyorum 2 hafta olacak neredeyse.. fallarımı çekmekten bir hal oldum ona fal atana kadar sorularım bitecek

sezgi candan'ı yakalayanlardan taktik rica ediyorum 2 hafta olacak neredeyse.. fallarımı çekmekten bir hal oldum ona fal atana kadar sorularım bitecek
Bu kadar azimle beklemene gerek yok bence. Gecenin üçünde uyumamıştım yakalamak için. Söylediklerinin bir tanesi bile çıkmadı, an bile iyi değildi, bir aydan fazla oldu verdiği tarih geçeli

Bu kadar azimle beklemene gerek yok bence. Gecenin üçünde uyumamıştım yakalamak için. Söylediklerinin bir tanesi bile çıkmadı, an bile iyi değildi, bir aydan fazla oldu verdiği tarih geçeli
ya ona ya maya demir'e atacağım, maksat binnaz'daki puanalr bitsin. başka gözüme kestirdiğim yok :/ tavsiyelere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…