Binnaz Abla

Falalem'de meliha diye birine baktirmistim da yüzük tarihi olarak bana selena ile ayni tarihi vermis bana yildizin cok düşük 41 gun boyunca regl olunan günler haric bir bardak suya 7 nas 7 felak 7 ayetel kursi oku ufle yarisi ile elini yuzunu yika yarısını ic. Cok etkili yöntem dedi.

bunu bana fal sepetinde biri demişti aynı kişi olabilir mi acaba? sesli yorum muydu?

Secret hep senin yuzunden
yavrişşş ben de serkan a baktırmışım hatta ilk 10 tl ye piyasaya çıktığı zaman , yani bence sonradan negatife bağlayanlardan değil gerçekçi olucam izlenimi yaratmak için, bana da bayağı bi giydirmiş :))) sonucu olmluya bağlayarak diğerleri ile şubat ayını vermiş güven netliği ve karar içi , bilemedimm

Hayir yazili canim
hımm belki farklı yerlerde farklı bakım yaptırıyordur, son 2 gündür fiyaskonun ötesinde, rezaletin daniskası, üç kağıtçılığın zirvesinde 2 yorum aldım. kim olduklarını söylemiyim ama ben bu kez çok kararlıyım baktırmamaya , zorla canım çıka çıka kazandığım emeğimi, onların yattıkları yerden kucaklarına düşürmemeye direnicem..

bana da olumsuzdan girmiş giydirmiş sonunu yeni biri ile mutluluk olarak noktalamış.

Bence kim olduklarını yazmalısın, boyle boyle temizlenecek bu dolandırıcılar

Kim olduklarını söyle bence kuzu biz de bilelim de baktırmayalım :)

Ben de falsepeti Aleni ve Altincihis den igrenc 2 yorum aldim. Sakin hata yapmayin. Siteye 4 mail attim cevap bile vermediler. O siteden tiksindim.zikkim olsun.

Bana da olumsuz bakan o eskiyle olmayacak diyen tum falcilar yeni birini diyor. Sanırım falcilar arasi bi usul bu. Olumsuz fali olana yeni birini diyelim de hepten berbat etmeyelim
bana da hep eskisiyle olan falcıların arasından serkan tek sıyrılıp başka biri dedi :) bir yıldır alamadım gelenleri hayatıma alacakmışım artık nasip :)

Kim olduklarını söyle bence kuzu biz de bilelim de baktırmayalım :)

Zeus ve izmirlikatina .. zeus beni çok şaşırttı çok dikkatli olmak lazım kızlarr çok sesli fallarda bile :)
İzmirlikatina yı ise asla ve asla tanıtım yazsına bakıp aldanmayın..

Ben de falsepeti Aleni ve Altincihis den igrenc 2 yorum aldim. Sakin hata yapmayin. Siteye 4 mail attim cevap bile vermediler. O siteden tiksindim.zikkim olsun.

Ben de falsepetine mail attim gecen gun uye olup baktirdigim fal gozukmuyor ama uye olmadan atarsan link yolladiklari icin aylar sonra bile dinleyebiliyorsun bu sacmalik ne die sordum cevap gelmedi.. Ben de oraya bir daha fal atmayacagim, boyle ciddiyetsizlik gormedim byv bile o lakayit tavirlarina ragmen daha ilgili, musteri hizmeti kinusunda en iyi binnaz abla bence de oranin da falcilarini begenmiyorum

Zeus ve izmirlikatina .. zeus beni çok şaşırttı çok dikkatli olmak lazım kızlarr çok sesli fallarda bile :)
İzmirlikatina yı ise asla ve asla tanıtım yazsına bakıp aldanmayın..

Zeusla ilgili ne oldu ? Bnde 3 kez baktırdım ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…