Kizlarrrr!!!!
Ben eğer bir terslik olmazsa bir bir buçuk saat sonra bisey paylaşacağım yeni bir kişi keşfettim muhteşem hislerimle. Dediğim gibi begenirsem yazacağım hoş begenmesem de yazacağım. Bekleyinnn benii. Kendimce son olacaktı da şu Serkanda kafamı karıştırdı ama bu bakımdan istedigim neticeyi alirsam belki harbi son nokta olur fal işi.
Ayyy çok heyecanliyimm
Ben de ağlıyorumm her faldan sonra ama karşı için ağlıyorumm onun mutsuz olduğunu soyluyorlar hep çok canım yanıyor kendimden çok ona üzülüyorum. Ama acaba öyle değil mi bilmiyorum belki de mutlu şu anda birisi bana da dese kii unutmuş seni mutlu mutlu yaşıyor sadece kendim için üzülürümonca fal baktırdım herkes olumlu ve toz pembe konuştu ya da ben duymak istediklerimi duydum bilmiyorum hep umut ettim o da olabilir.ama serkan tek başka profilden ve genel yorum istememe rağmen güzelce beni ters köşe yaptı bir saat boyunca oturdum ağladım.okkalı bir şekilde duymak daha kötü.
Hele kimdir
Cok merak ettim kim acaba:) Tahminen ne zaman baktirirsinMaalesef kızlarr olmadı kavusamadik malum kişiyle zaman uyusmadiAma umutluyum sonucu yazacağım inşallah; )
Ben de ağlıyorumm her faldan sonra ama karşı için ağlıyorumm onun mutsuz olduğunu soyluyorlar hep çok canım yanıyor kendimden çok ona üzülüyorum. Ama acaba öyle değil mi bilmiyorum belki de mutlu şu anda birisi bana da dese kii unutmuş seni mutlu mutlu yaşıyor sadece kendim için üzülürüm
Yavrum yazacam daa daha baktiramadim kii. İnşallah heyrcanim kursagimda kalmaz. Zaten eğer olmazsa yine yazarım kii kimse bulasmasin da şimdi erken olur.
İzmirlikatinada fal ocağından geliyormuş, ilk 12lerdenmiş mış mış da muş muş !, yahu kemküm eh ıhmmm kpuk kopuk, kart anlamlarını serpiştirip, bütünlük olmadan dinlediğim , bi de ester ya da kiraze nin böyle yutkunarak yaptığı bi konuşma şekli var ya onun gibi konuşup ayyy cidden çok öfkeliyim kendime.. bi de bilmiş bilmiş.. ehh kem kümleri hala kulağımda. zehir zıkkım olsun dicem de onları bu raddeye getirenler de biziz
İzmirlikatinada fal ocağından geliyormuş, ilk 12lerdenmiş mış mış da muş muş !, yahu kemküm eh ıhmmm kpuk kopuk, kart anlamlarını serpiştirip, bütünlük olmadan dinlediğim , bi de ester ya da kiraze nin böyle yutkunarak yaptığı bi konuşma şekli var ya onun gibi konuşup ayyy cidden çok öfkeliyim kendime.. bi de bilmiş bilmiş.. ehh kem kümleri hala kulağımda. zehir zıkkım olsun dicem de onları bu raddeye getirenler de biziz
zeus da ne yazık ki bende çıkmasına rağmen son falda N Nevbaharim a söylediğim ve onun da kendisinde farkettiği gibi, extra kart bölümünde farklı güne ait yapılan yorumları hazır olarak ekliyor. bende çok netti
Onu ben de gordum sitede ve her gordugumde "nobetci"ydi bana hic guven vermedi ki katina kac yildir var da aileden geliyormus tamamen pazarlama bu. O sitede cogu tirt
Hepsi bos aliye ablada oyle bide 40 tl yapmis yazik grcekten.ben fena düştüm , bi de sesli falı dinlesen cinnet geçircektim
Kızlar ilkay gür bu fallara bakıyor mu ? 1 gün geçti ilerleme yok
o da berbattı, geçen yıl baktırmıştım.ayy mantıklı düşününce ne kadar mantıksızım diyorum. ama mantıksız olduğum için akıllanmam ben , ama şöyle olur; güvendiklerime sadeceHepsi bos aliye ablada oyle bide 40 tl yapmis yazik grcekten.
Kizlar ben de dayanamayip serkan tek furyasina kapildim silkele beni serkan diyorum :)
Ikizlerle de cok iyi birisin, senin hayatimda olmani isterim cart curt seklinde gecti de bunun turkce mealini yazsam kac gun ban yerim acaba :))
serisi
Uzman sensin tabi :) bu arada seni her gordugumde istemsizce air' den cherryblossom girl' u mirildaniyorun
Aynen ama içimdem bi ses smokecity e olumlu bişeyler diyicek diyo nd3nseSerko nun falı gelince yaz kız merak ettim:)
Aynen ama içimdem bi ses smokecity e olumlu bişeyler diyicek diyo nd3nse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?