Tellwe eslinaya paranız varsa baktırın kızlar. Kime tavsiye ettiysem beğendi
Yok artık takmamaya karar verdim. İşle ilgili 7 ay bi değişiklik görünmüyor dedi. Haklı olabilir çünkü işimden memnunum. Hespi aynı b.k mu bilmem ama benimki b.kmuş harbidenCanim benim is ile ilgili de bisiler sordun mu?
Bu okuzlere dokulen paralara mi yanalim, gozyasina mi, harcanan zamana mi, emege mi, degere mi.
hepsi ayni b.ktakma kiz, ne hali varsa gorsun.
:)) bana olumsuz fal bakan cok nadir kim icin baktirsam benden hoslaniyo ama ben daha iyilerini hakediyorum
Dün ben de ağladım ama şu an kafam dümdüz. Oh be bana öylesi lazımmış.onca fal baktırdım herkes olumlu ve toz pembe konuştu ya da ben duymak istediklerimi duydum bilmiyorum hep umut ettim o da olabilir.ama serkan tek başka profilden ve genel yorum istememe rağmen güzelce beni ters köşe yaptı bir saat boyunca oturdum ağladım.okkalı bir şekilde duymak daha kötü.
ben de bugun dayanamadım, aslında hic niyetim yokken ve de güya fal olayını sonlandırmışken (ahh bu bağımlılık) yiğit'i aradım, onun da iyi ve de müsait bi anına denk geldi, hemen baktı, yine tatlış tatlış konuştu. seviyorum bu çocuğu yaa :)))
Öfff o da tatlış konuşup umutlandırıyo sadece, 50 tl etmez.
Serkan bana kismetsizsin dedi afhhdgjjk
Illa olumsuz bişey diyecek zaten
Tatlı tatlı dövüyor "Hanımefendi, Beyefendi" kibarE çok eleştirdik falcıları, o pembeci bu şekerci diye Serkan'da burdan buyrun dedi galiba
Pembecilerden musdarip iseniz eli sopalısı burda, "gerçeklerle döverim sizi, feleğiniz şaşar "
(bu arada bana fena şeyler söylemedibekliyoruz)
Illa olumsuz bişey diyecek zaten
Hanfendileri silsek ama fali cok kisaydi :)
serkan'ın yaşam hikayesini merak ediyorum bir bilge vakası daha galiba illa olumsuzu sıkıştıracak :)Serkan bana kismetsizsin dedi afhhdgjjk
Olsun yinede cok bence. Cok mu iyi ki?Eslina kahve falı bakmıyo o daha çok enerji ve spiritüel çalışmalar üzerine bakım yapıyo o yüzden ücreti yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?