Binnaz Abla

Canim benim is ile ilgili de bisiler sordun mu?
Bu okuzlere dokulen paralara mi yanalim, gozyasina mi, harcanan zamana mi, emege mi, degere mi.
hepsi ayni b.k takma kiz, ne hali varsa gorsun.
Yok artık takmamaya karar verdim. İşle ilgili 7 ay bi değişiklik görünmüyor dedi. Haklı olabilir çünkü işimden memnunum. Hespi aynı b.k mu bilmem ama benimki b.kmuş harbiden

Dün ben de ağladım ama şu an kafam dümdüz. Oh be bana öylesi lazımmış.

Öfff o da tatlış konuşup umutlandırıyo sadece, 50 tl etmez.

Öfff o da tatlış konuşup umutlandırıyo sadece, 50 tl etmez.

ya o cocuk bende anı çok iyi biliyor, çok yakın gelecekle ilgili de dedikleri çıkıyor, bi de hep diyorum ya resmen terapi gibi geliyor. o yüzden helal-i hoş olsun ona verdiğim para. Bi ona giden paraya üzülmüyorum, bir de Selena'ya. falları çıksın çıkmasın, kimin gelecekle ilgili söyledikleri çıkıyor ki sanki, ama bu ikisinin yeri gerçekten çok ayrı.

Canlar günaydın malum bugün hem Cuma Hem Âşûre Günü hepimizin derdi kendimizce büyük normalde buraya yazmak ne kadar doğru olur desem de ben tek bu foruma mesaj atan biriyim sizlerle güne özel bir şeyler paylaşmak istedim Yüce Rabbim hakkımızda ne hayırlısı ise onu kalbimize sevdirsin inşAllah.
1~ Her kim Âşûre Gününde: Eliyle bir yetimin başını okşarsa; Allah-u Teala bu yaptigi iş vesilesiyle o yetimin başındaki herbir saç tanesine karşılık O kişiye cennette bir derece verir...
2~ Âşûre günü 70 kere "Hasbiyellahu ve nigmel vekil, nigmel mevla ve nigmennasiyr." Duasini okuyani Allahu Teala magfiret eder...
3 ~RAHMAN suresi okuyana;Cennet vacip olur...
4 ~VÂKİA suresi okuyan;fakirlik görmez ...
5 ~YÂSÎN suresi okuyanın;kalbi her türlü kötülükten temizlenir ...
6 ~ALAK suresi okuyanın;şanı şerefi artar...
7 ~TEVBE suresinin son iki ayetini 7 defa okuyan; o sene ölmez...
8 ~786 Besmele çekenin ; ne muradı varsa olur...
9 ~1000 İHLÂS suresi okuyana ;Allah'u Teala Rahmet nazarı ile bakar...
10 ~Bol bol istiğfar çekilir ...
11 ~303 YA RAZZAK çekilir ...
12 ~10 Müslümana selâm veren; Dünya müslümanlarına selam vermiş olur...
13 ~Sadaka veren ;Uhud büyüklüğünde mükafat kazanır...
14~Bir saat ilim meclisinde bulunana;Cennet vacip olur...
15~Akraba ziyareti yapanlar ;Yahya as'a ve İsa as'a komşu olur ...
16~Bir hastayı ziyaret eden bütün hastaları ziyaret etmiş gibi sevaba nail olur ...
17~ Eve erzak alınırsa;bütün sene bereket olur...
18~Gusul abdesti alınırsa;bedene şifa olur.. İki kere gusul alırsa ömrü bilah göz hastalığı cekmez...
19~Göze sürme çekilir ...
20~313 LÂİLAHE İLLÂ ENTE SUBHÂNEKE İNNİ KUNTU MİNEZZÂLİMİN duası okunur ...
21~ BİR SENE BOYUNCA HASTA OLMAMAK İÇİN YAPILACAK BİR AMEL...
Bir miktar gül suyuna ,her birinin başında besmele çekerek ve suya bakılarak, 7 Fatiha okunup. O gül suyu başa ve yüze sürülürse o kisi bir dahaki seneye kadar illet ve dert görmez... Alıntıdır.

Bu eslina'ya iyi demiş arkadaşlar da kahve falı 50 tl diyo. Yemiş kafayı :))

Eslina kahve falı bakmıyo o daha çok enerji ve spiritüel çalışmalar üzerine bakım yapıyo o yüzden ücreti yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…