Binnaz Abla

Kizlar serkana bende atmaya karar verdim.Sizce gercekleri mi soyluyo yoksa hep pembe tablo olmasin birazda olumsuz olsun cinsten mi?

Kizlar serkana bende atmaya karar verdim.Sizce gercekleri mi soyluyo yoksa hep pembe tablo olmasin birazda olumsuz olsun cinsten mi?
nokta atışları çok vardı hakkını yiyemem ama gerçeklerinde b.kunu çıkartmıştı bu kadar olumsuz olamaz dedim.
geçmişimdeki kişiden olumlu adımlar görürken bu günlerde serkan ın olumsuz konuşması acaba dedirtti.

Dün Serko'da ağladım falan dedim de eski fallara baktığım zaman onun tarzında kurulan cümleler çokmuş bana ama dank diye söylemek yerine olumsuzu da adabıyla söylemişler bu böyle olacak bu böyle olacak diye gerçekleşmiş mi peki olumlular dahil cevap veriyorum hayır...Ama anlık durumlar analizler gayet yerinde.Ben o gün karar almışım geçmişim silinecek demişim bana karar almışsın silmişsin demişler diğer gün fal attığımda barışma var barışacaksın demişler aynı kişiler.Bize göre şekilleniyor demek ki durumlar.Benim yakın arkadaşım var online falı ben onun adına atıyordum 5 kişiye fal attım hepsi ilişki yok üzgünüm dediler onun için günlerce ağladı etti o kişiden adam olmaz sana dönmez sevgisi yok dediler kız her gün harap oldu.Sonuç:Evleniyorlar...Hiç beklemediğimiz anda gelen durum haberler olaylar..Bilemedim sadece an biliniyor demek ki.O zamanların bilgehatunu beş liralıkken sadece olayların akışını ona dile getirmişti o da attı tuttu belki bilemem ama değişken durumlar bunlar.

Zamanında Binnaz Abla'da 4.99 a yorum aldığım kişiler şimdi 15, 20 olmuş

Yoksa akıl okuma mı hepsi okusunlar da önemli olan karşısının aklını doğru okuyorlar mı? Tam bir muamma ya.

Arkadaşımauygulu_girl12, post: 43183038, member: 706654"]Dün Serko'da ağladım falan dedim de eski fallara baktığım zaman onun tarzında kurulan cümleler çokmuş bana ama dank diye söylemek yerine olumsuzu da adabıyla söylemişler bu böyle olacak bu böyle olacak diye gerçekleşmiş mi peki olumlular dahil cevap veriyorum hayır...Ama anlık durumlar analizler gayet yerinde.Ben o gün karar almışım geçmişim silinecek demişim bana karar almışsın silmişsin demişler diğer gün fal attığımda barışma var barışacaksın demişler aynı kişiler.Bize göre şekilleniyor demek ki durumlar.Benim yakın arkadaşım var online falı ben onun adına atıyordum 5 kişiye fal attım hepsi ilişki yok üzgünüm dediler onun için günlerce ağladı etti o kişiden adam olmaz sana dönmez sevgisi yok dediler kız her gün harap oldu.Sonuç:Evleniyorlar...Hiç beklemediğimiz anda gelen durum haberler olaylar..Bilemedim sadece an biliniyor demek ki.O zamanların bilgehatunu beş liralıkken sadece olayların akışını ona dile getirmişti o da attı tuttu belki bilemem ama değişken durumlar bunlar.[/QUOTE]
Arkadaşına olumsuz konusan bes kisi kim?

Vallahi buraya 50 kez yazdım online falcıların %99u tırt, atmasyon tutmasyon, kart anlamı.

Olumlu olumsuz çoğunun bana söyledikleri çıkmadı.

Nesibe, Venüs, luna06, Eslina, Saraylı dışında bana tutturan olmadı.

Himm anladim canim olumsuzuda abartmis yani. aman fala kaptrma kendini bosver olumlu adimlari varsa kendinden ödun vermeden degerlendir derim. hayatimizi fala gore yonlendirmeyelim:))

Kızlar ben de yorum yapıcam fallarla alakalı, çünkü çıldırmak üzereyim artık! Verdiğim paralar da cabası.. O adam senin kaderin, ondan kaçışın yok, sonunuz bir diyenler hepsi.. Selenadan tutun da Hümaya kadar. Ama adam bir öküz! En son dayanamayıp dedim ki bana bir şeyler söyle artık diye, yoksa dayanamıyorum ben bu şekilde üzülüyorum canım yanıyor seninle iletişim içindeyken dedim: sen bilirsin hera dedi.. Deyiş o deyiş geçen hafta çarşamba gününden beri zerre konuşma yok mesaj yok! Ama bu adam benim kaderim tabi di mi? Kimseyi hayatıma sokamıyorum, ilerleyemiyorum kaldım böyle! Ne lanet yaşam bu ya

Hic belli olmuyo canm benm. O kisiyle tartismalar kuslukler yasasanda hayatina devam etsende hatta baskasini alsanda. eger o kisi kaderinse kacman nafile bi zaman sonra tekrar hayatiniz birlesiyo. Hayrlsi olsun.

Hic belli olmuyo canm benm. O kisiyle tartismalar kuslukler yasasanda hayatina devam etsende hatta baskasini alsanda. eger o kisi kaderinse kacman nafile bi zaman sonra tekrar hayatiniz birlesiyo. Hayrlsi olsun.
İnan bana çok yoruldum ama artık.. Oturdum ilişkinin başından sonuna tüm konuşmalarımızı dahi okudum.. Bana çok da iyi davranmamış ama hep sevmişim, çok sevmişim.. Ama o kötü davranması bir yana başkalarıyla da flört etti.. Kaderim tamam, ama geri geldiğinde eskisinden daha mı iyi olacak herşey? Unutabilecek miyim herşeyi, yaşattıklarını?

Yok ben baktirmadim ona, numarasını fln aldım da istanbulun bi ucunda ben, diger ucunda o, üşeniyorum tee oralara gitmeye
:)) ben baktirdim ama cikarmi bilmiyorum. enerjisi cok iyiydi kibar cokk tatli bi bayandi begendim ben. kisiligimi anlatti harfiyen dogruydu harfleri soyleyerek isim bildi cok sasirdim. tespitlerde yerindeydi bakalim artk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…