Binnaz Abla

Baska sekilde seni kendine nasil baglayacakti? Suan baglanmissin mesela. O kisinin sevgisini de en iyi sen hissedersin kimse degil. yaptiklarina bakma sevmiyorum demiste olabilir sen sadece yuregine sor hissedersin muhakkak. Insallah duzelir hersey sabret hayatini akisina birak tabiki uzulecksn ama bunlari yasamana ragmen seviyosn onu guclusun

Yüreğim hep sabret dedi de nereye kdar :) bakalım neler olcak, tükendim ama! Tükenmişlik sendromuna yakalandım fallarla beraber..

:)) ben baktirdim ama cikarmi bilmiyorum. enerjisi cok iyiydi kibar cokk tatli bi bayandi begendim ben. kisiligimi anlatti harfiyen dogruydu harfleri soyleyerek isim bildi cok sasirdim. tespitlerde yerindeydi bakalim artk :)

hmmmm valla ilgimi çekiyor aslında, çok övüldü burada. bence 3 vakte kadar bana yeşilköy yolları görünüyor :))))))

Cok fazla kaderci olmamak lazim heleki gidisat olumsuz ise hayatinda iliskinle ilgili bu adam kaderin denmesi biraz tuhaf olmuyor mu :/

Kuzum başkalarıyla flört etti diyosun falcılardan biri bile bu adam karaktersiz şerefsiz demedi mi ? 1 kişi bile mi ?

Bir halt bildikleri zaten yok, insanların ağzına bir parmak bal çalıyorlar işte. Duymak istediklerimizi söyleyene tekrar baktırıyoruz. Kendimize yalan söylüyoruz, tatlı yalanlar dinlemek için de fal baktırıyoruz zaten.

kızlar fal ıadesı almıstım fal alemde 17.5 tl lık ama halen kımseye baktıramadım kımı onerırsınız kımse tavsıyede bulunmadı halen olumsuzu da soleyen?

serkan tek i çok merak ettirdiniz denesem mi? nasıl değiyor mu? hızlı bakıyor mu?

Canlarrr geldimmm kusura bakmayın ancak uygun oldumm.....
Hani biri var demiştim yaaa o kişiye bakım yaptırdım.
Veee aynı ritüel benim için aynı şeyler yine ben ağladım.
Valla çok beğendim demiştim enerjim tutacagina inanirsam ararım diye tuttu. Zannerdersem tarot bakıyo çünkü kartlarıni açtım dedi. Fala baslamadan önce anne adı alıyor.
Vee çok kibar dikkatli yorum yapıyor.
Telefonda fal bakanlar topiginden buldum orda daha detayli bilgi de var.

Adanalı Eylem. 50 tl ye bakiyor.
Isim falan vermiyor ama muhtesem nokta atışları var bi arkadasımda baktırdı şok şok olduk.

Sorularınıza cevap veririm kızlar.
Benim falım 35-40 dk sürdü sınırsız soru sorabiliyorsunuz. Yaaa bakalım dedikleri olacak mı?
MissCherryBlossom canım Adanalı Eylem.
Kizlar az para değil kaniniza girmek istemem ama Didemi de çok beğendim ama kesinlikle Eylem daha iyi çalışma prensibi konusunda. Öpüyorum

kızlar bana zeus kursun dokturmen gerek demıstı sızlerden de soledıgı bır varmı? bugun onunla alakalı bı yazısmasınımı okumus bısey yapmıs olumsuz bı durum mu soledı zeus ya da burayı mı okuyor anlayamadım cunku bana guzel bakmıstı da su an okuyunca bole bıseyı cekındım bıraz gercı kımseye tam bıldı dememek gerek bole hep bısıler cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…