Baska sekilde seni kendine nasil baglayacakti? Suan baglanmissin mesela. O kisinin sevgisini de en iyi sen hissedersin kimse degil. yaptiklarina bakma sevmiyorum demiste olabilir sen sadece yuregine sor hissedersin muhakkak. Insallah duzelir hersey sabret hayatini akisina birak tabiki uzulecksn ama bunlari yasamana ragmen seviyosn onu guclusunİnan bana çok yoruldum ama artık.. Oturdum ilişkinin başından sonuna tüm konuşmalarımızı dahi okudum.. Bana çok da iyi davranmamış ama hep sevmişim, çok sevmişim.. Ama o kötü davranması bir yana başkalarıyla da flört etti.. Kaderim tamam, ama geri geldiğinde eskisinden daha mı iyi olacak herşey? Unutabilecek miyim herşeyi, yaşattıklarını?
Tavsiye ediyomusun cherryy nasildiki fali? :)
Sana da geydirmis yani hafiften, begendin mi peki ?
Yüreğim hep sabret dedi de nereye kdar :) bakalım neler olcak, tükendim ama! Tükenmişlik sendromuna yakalandım fallarla beraber..Baska sekilde seni kendine nasil baglayacakti? Suan baglanmissin mesela. O kisinin sevgisini de en iyi sen hissedersin kimse degil. yaptiklarina bakma sevmiyorum demiste olabilir sen sadece yuregine sor hissedersin muhakkak. Insallah duzelir hersey sabret hayatini akisina birak tabiki uzulecksn ama bunlari yasamana ragmen seviyosn onu guclusun
:)) ben baktirdim ama cikarmi bilmiyorum. enerjisi cok iyiydi kibar cokk tatli bi bayandi begendim ben. kisiligimi anlatti harfiyen dogruydu harfleri soyleyerek isim bildi cok sasirdim. tespitlerde yerindeydi bakalim artk :)
Eslina kahve falı bakmıyo o daha çok enerji ve spiritüel çalışmalar üzerine bakım yapıyo o yüzden ücreti yüksek
Atmasyon tutmasyon değildi bu kadar söyleyeyim.
Ben çok önce baktırmışım dediklerinden çıkanlar olmuş. O yüzden tavsiye ettim:)
Cok fazla kaderci olmamak lazim heleki gidisat olumsuz ise hayatinda iliskinle ilgili bu adam kaderin denmesi biraz tuhaf olmuyor mu :/Kızlar ben de yorum yapıcam fallarla alakalı, çünkü çıldırmak üzereyim artık! Verdiğim paralar da cabası.. O adam senin kaderin, ondan kaçışın yok, sonunuz bir diyenler hepsi.. Selenadan tutun da Hümaya kadar. Ama adam bir öküz! En son dayanamayıp dedim ki bana bir şeyler söyle artık diye, yoksa dayanamıyorum ben bu şekilde üzülüyorum canım yanıyor seninle iletişim içindeyken dedim: sen bilirsin hera dedi.. Deyiş o deyiş geçen hafta çarşamba gününden beri zerre konuşma yok mesaj yok! Ama bu adam benim kaderim tabi di mi? Kimseyi hayatıma sokamıyorum, ilerleyemiyorum kaldım böyle! Ne lanet yaşam bu ya
Cok fazla kaderci olmamak lazim heleki gidisat olumsuz ise hayatinda iliskinle ilgili bu adam kaderin denmesi biraz tuhaf olmuyor mu :/
Kuzum başkalarıyla flört etti diyosun falcılardan biri bile bu adam karaktersiz şerefsiz demedi mi ? 1 kişi bile mi ?Yüreğim hep sabret dedi de nereye kdar :) bakalım neler olcak, tükendim ama! Tükenmişlik sendromuna yakalandım fallarla beraber..
Kuzum başkalarıyla flört etti diyosun falcılardan biri bile bu adam karaktersiz şerefsiz demedi mi ? 1 kişi bile mi ?
kızlar fal ıadesı almıstım fal alemde 17.5 tl lık ama halen kımseye baktıramadım kımı onerırsınız kımse tavsıyede bulunmadı halenolumsuzu da soleyen?
tuğçe çetin vardı orda ama bayadır giriyor sanırım bir dediği çıkmıştı
Bn neler yasadim canm. ins mutlu haberlerinide duyarizYüreğim hep sabret dedi de nereye kdar :) bakalım neler olcak, tükendim ama! Tükenmişlik sendromuna yakalandım fallarla beraber..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?