Bakarim canim gün icinde disardaydimThalix falıma bakmak ister misin
Sinirimi bozan şeyler oldu olmasa sormazdımiş aramam kötü gidiyor
cheryy beni kesin ıslak sopayla dövcek ama thalix sen de bakabiliyo musun kendi çapında? eğer öyleyse ben de alabilirim bi dalBakarim canim gün icinde disardaydim
Istedigin zaman sorabilirsin canim hic dert degil
Su an müsayitim eger karsilasamazsak mesajimi ne zaman görürsen sen fali bana özelden at uygun oldugumda bakarim
cok iyi oldugumu iddia edemem ama iyi kötü bakiyorum :)cheryy beni kesin ıslak sopayla dövcek ama thalix sen de bakabiliyo musun kendi çapında? eğer öyleyse ben de alabilirim bi dal
eheee benim için hiç fark yapmaz her gün kahve falını bot uygulamaya göndereren biri olarak :))cok iyi oldugumu iddia edemem ama iyi kötü bakiyorum :)
mümkünse yarin sakin kafayla bakayim canim bugün biraz zor gecti sabah kahveni kaparken niyet etmeyi unutma tek bir konuya odaklaneheee benim için hiç fark yapmaz her gün kahve falını bot uygulamaya göndereren biri olarak :))
müsait olduğun bi vakit sebeb i fal ziyaretinize uğrama maksadındayım
Cok iyisinncok iyi oldugumu iddia edemem ama iyi kötü bakiyorum :)
ay canımm çok teşekkür ederim, ben de o kadar yorgunum ki yapsam bile odaklanamam şu durumda , peki yarın atarım 3-6 resimmümkünse yarin sakin kafayla bakayim canim bugün biraz zor gecti sabah kahveni kaparken niyet etmeyi unutma tek bir konuya odaklan
yanlıs yere cvplamısım ama canım bu fal alemde 17.5 tan bakan olumsuzu da soleyen bıldıgın bırı varmı kredı kaldı ya baktırmak da cok ıstıyorum@Hera34 bu adamın kaderin olduğu ne belli? yapmayın etmeyin kendinize bu zulmu. thalix e çok katılıyrum bu kadar kadercilik doğru değil allah hepimize irade vermiş
yanlıs yere cvplamısım ama canım bu fal alemde 17.5 tan bakan olumsuzu da soleyen bıldıgın bırı varmı kredı kaldı ya baktırmak da cok ıstıyorum
Gizemhatun... beynimden vurmuştu.en olumsuz fallardan biriydi...ben daha atmam ama sen olumsuzu söuleyen istiyosan o gayet olumsuzdu...yanlıs yere cvplamısım ama canım bu fal alemde 17.5 tan bakan olumsuzu da soleyen bıldıgın bırı varmı kredı kaldı ya baktırmak da cok ıstıyorum
Canim gizem hatun dan iade aldım bilememiş ki banaGizemhatun... beynimden vurmuştu.en olumsuz fallardan biriydi...ben daha atmam ama sen olumsuzu söuleyen istiyosan o gayet olumsuzdu...
Canim 17.5 kredi kaldı orda ama ek konturle fazla kredili olanlara kontur kredi satın alinmiomu telwe deki gibiOrda beğendiğim birtek Tuğçe çetin vardı ama o da uzun zamandır girmiyor
Ben g izem hatun a ilk ayrildigimiz hafta attım 3 4 hafta bekle gelecek dedi gecen günlerde attim gelmez dedi gidisati begenmedi :))Gizemhatun... beynimden vurmuştu.en olumsuz fallardan biriydi...ben daha atmam ama sen olumsuzu söuleyen istiyosan o gayet olumsuzdu...
bende ve birkaç kişi de fiyasko ama beğeneni de varKızlar geysu nasıldı fal atacak insan arıyorum da. şu sıralar tavsiye edebileceğiniz kim var?
Bildigi seyler vardi benm durumla ilgili ve ultra olumsuz bir faldi cikar cikmaz bilemem, silkelenmek istiyorsan dene bence.ayrica onunla ilgilide suphelerim var..Kızlar geysu nasıldı fal atacak insan arıyorum da. şu sıralar tavsiye edebileceğiniz kim var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?