Binnaz Abla

Thalix falıma bakmak ister misin
Sinirimi bozan şeyler oldu olmasa sormazdım iş aramam kötü gidiyor
Bakarim canim gün icinde disardaydim
Istedigin zaman sorabilirsin canim hic dert degil
Su an müsayitim eger karsilasamazsak mesajimi ne zaman görürsen sen fali bana özelden at uygun oldugumda bakarim

@ederun canım yaa sana yazacaktimm baktirdin demii ssen de Eyleme.

Bakarim canim gün icinde disardaydim
Istedigin zaman sorabilirsin canim hic dert degil
Su an müsayitim eger karsilasamazsak mesajimi ne zaman görürsen sen fali bana özelden at uygun oldugumda bakarim
cheryy beni kesin ıslak sopayla dövcek ama thalix sen de bakabiliyo musun kendi çapında? eğer öyleyse ben de alabilirim bi dal

eheee benim için hiç fark yapmaz her gün kahve falını bot uygulamaya göndereren biri olarak :))
müsait olduğun bi vakit sebeb i fal ziyaretinize uğrama maksadındayım
mümkünse yarin sakin kafayla bakayim canim bugün biraz zor gecti sabah kahveni kaparken niyet etmeyi unutma tek bir konuya odaklan

mümkünse yarin sakin kafayla bakayim canim bugün biraz zor gecti sabah kahveni kaparken niyet etmeyi unutma tek bir konuya odaklan
ay canımm çok teşekkür ederim, ben de o kadar yorgunum ki yapsam bile odaklanamam şu durumda , peki yarın atarım 3-6 resim

@Hera34 bu adamın kaderin olduğu ne belli? yapmayın etmeyin kendinize bu zulmu. thalix e çok katılıyrum bu kadar kadercilik doğru değil allah hepimize irade vermiş
yanlıs yere cvplamısım ama canım bu fal alemde 17.5 tan bakan olumsuzu da soleyen bıldıgın bırı varmı kredı kaldı ya baktırmak da cok ıstıyorum

yanlıs yere cvplamısım ama canım bu fal alemde 17.5 tan bakan olumsuzu da soleyen bıldıgın bırı varmı kredı kaldı ya baktırmak da cok ıstıyorum

Orda beğendiğim birtek Tuğçe çetin vardı ama o da uzun zamandır girmiyor

Gizemhatun... beynimden vurmuştu.en olumsuz fallardan biriydi...ben daha atmam ama sen olumsuzu söuleyen istiyosan o gayet olumsuzdu...

Gizemhatun... beynimden vurmuştu.en olumsuz fallardan biriydi...ben daha atmam ama sen olumsuzu söuleyen istiyosan o gayet olumsuzdu...
Ben g izem hatun a ilk ayrildigimiz hafta attım 3 4 hafta bekle gelecek dedi gecen günlerde attim gelmez dedi gidisati begenmedi :))

Kızlar geysu nasıldı fal atacak insan arıyorum da. şu sıralar tavsiye edebileceğiniz kim var?

Gizem hatunla ilgili daha oncede yazmistim bnmle ilgili internet ortaminda ne bilgi varsa dokmustu kimdir nedir bilmiyorum ama sadece bnm o siteden baktirdigim bir falciya soyledigim birseyi bile bilmisti ne hikmetse.belkide o falcinin diger profilide gizem hatun..sonuc olarak fal siteleri ve internet ortami hic guvenilir değil bu isi bilen senin yedi sulaleni bulur cikarir zaten safligin alemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…