Binnaz Abla

O kadar denedigim falda nokta atisi en bol olan nurbanu oldu ve ilkayin subatta baktığı tarot fali.sarayli ise ilk anda anlasilmiyo dedikleri ama zmn gectikce herseyin onun dedigi gibi oldugunu goruyorsun cidden basarili bu iste.onun haricinde seruven anda cok iyi karsi tarafi anlik durumları cok iyi goruyor, dedigi gibiydi cogu sey.birde tellwede duruhanece diye bi kadin tarot bakmisti cok iyiymis o fal ama kadin girmiyor iki aydir sisteme.

Bildigi seyler vardi benm durumla ilgili ve ultra olumsuz bir faldi cikar cikmaz bilemem, silkelenmek istiyorsan dene bence.ayrica onunla ilgilide suphelerim var..

Geysuda bir pislik var bence.

Yeni hesabımdan attım komşu teyze falı göndermiş. Başka hesapları vardır belkim.

Geysuda bir pislik var bence.

Yeni hesabımdan attım komşu teyze falı göndermiş. Başka hesapları vardır belkim.
Kesin var bencede artik bu topikte aninda ortaya ciktigi icin bu durumlar istedikleri randimani alamiyorlar, yani uc bes kurus kazaniyorlar ilk anda evet ama sonrasi yok.

Kesin var bencede artik bu topikte aninda ortaya ciktigi icin bu durumlar istedikleri randimani alamiyorlar, yani uc bes kurus kazaniyorlar ilk anda evet ama sonrasi yok.

Tellwede çok pislik dönüyor zaten. Farklı farklı hesaplardan bilgi toplayan çok falcı var.

Kesin var bencede artik bu topikte aninda ortaya ciktigi icin bu durumlkimseninikleri randimani alamiyorlar, yani uc bes kurus kazaniyorlar ilk anda evet ama sonrasi yok.
Tellwede çok pislik dönüyor zaten. Farklı farklı hesaplardan bilgi toplayan çok falcı var.
O yuzden o nokta atisi boldu dediginz fallardaki nokta atislarini bir dusunun kime ne zmn demissinz :) ben ve allahtan baska kimsenin bilmedigi biseyi bilenine rastlamadim..

Gizem.hatun berbatti 17.5 ta kaldı benim. Ya fal alemde orda kredi alma sistemi de yok galiba olsaydı ek kredi alip farklı bi faciya baktircaktim

herkeste patlıcak merak etme, 3 aşağı 5 yukarı aynı tarihler var herkeste, aynı harfler ve benzerik senaryolar :) ortada da yok zaten:)

valla tuhaf bi şekilde ben dediklerini yaşıyor gibiyim. Bana harf vs vermemişti zaten, gelişmeler aralık ayına kadar devam edecek yazmış (şimdi tekrar okudum da) gerçekten de dediği şekilde ilerliyor. Durumla ilgili detaylar da diğer falcıların söyledikleri ile örtüşüyor. yani tümden sallamasyon değil falı, benimki en azından :)

benimki de hiç sallamasyon deildi de, hatta aynı gün 2 fal amama rağmen 2si farklı ve durum analizi başarılıydı. ama verilen harf ve tarihler kıyasladığım kişilerle aynı:/

Sevgi trh olarak bana da cikmadi ama işle alakali yorumda çok mantikliydi iki ihtimali sırayla söyledi cidden olursa ole olması mantıklı ya hiç olmuycak ya da olursa dediği gibi olcak gerçi bana herkes atiyo gibi geliyor bekle de bekle insan calismiyosa evdeyse zaman da gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…