hahah yok ya silkelenmiyim:) bildiklerimden gideyim olmadı benBildigi seyler vardi benm durumla ilgili ve ultra olumsuz bir faldi cikar cikmaz bilemem, silkelenmek istiyorsan dene bence.ayrica onunla ilgilide suphelerim var..
Bildigi seyler vardi benm durumla ilgili ve ultra olumsuz bir faldi cikar cikmaz bilemem, silkelenmek istiyorsan dene bence.ayrica onunla ilgilide suphelerim var..
Geysuda bir pislik var bence.
Yeni hesabımdan attım komşu teyze falı göndermiş. Başka hesapları vardır belkim.
Kesin var bencede artik bu topikte aninda ortaya ciktigi icin bu durumlar istedikleri randimani alamiyorlar, yani uc bes kurus kazaniyorlar ilk anda evet ama sonrasi yok.Geysuda bir pislik var bence.
Yeni hesabımdan attım komşu teyze falı göndermiş. Başka hesapları vardır belkim.
Kesin var bencede artik bu topikte aninda ortaya ciktigi icin bu durumlar istedikleri randimani alamiyorlar, yani uc bes kurus kazaniyorlar ilk anda evet ama sonrasi yok.
Geysu kiminle enerjisi iyiyse ona fena dokturuyo sanirim. Beni. Sinava kadar bilmisti.Kızlar geysu nasıldı fal atacak insan arıyorum da. şu sıralar tavsiye edebileceğiniz kim var?
Kesin var bencede artik bu topikte aninda ortaya ciktigi icin bu durumlkimseninikleri randimani alamiyorlar, yani uc bes kurus kazaniyorlar ilk anda evet ama sonrasi yok.
O yuzden o nokta atisi boldu dediginz fallardaki nokta atislarini bir dusunun kime ne zmn demissinz :) ben ve allahtan baska kimsenin bilmedigi biseyi bilenine rastlamadim..Tellwede çok pislik dönüyor zaten. Farklı farklı hesaplardan bilgi toplayan çok falcı var.
Sinavinla ilgili herhangi bir siteye uyemsn yada iste internet ortaminda bu konuyu konustunmu hic, formlarda vs.Geysu kiminle enerjisi iyiyse ona fena dokturuyo sanirim. Beni. Sinava kadar bilmisti.
herkeste patlıcak merak etme, 3 aşağı 5 yukarı aynı tarihler var herkeste, aynı harfler ve benzerik senaryolar :) ortada da yok zaten:)Sevgi bana patladı tarih itibariyle
Banada ilk cikti sandim ama patlamisSevgi bana patladı tarih itibariyle
herkeste patlıcak merak etme, 3 aşağı 5 yukarı aynı tarihler var herkeste, aynı harfler ve benzerik senaryolar :) ortada da yok zaten:)
benimki de hiç sallamasyon deildi de, hatta aynı gün 2 fal amama rağmen 2si farklı ve durum analizi başarılıydı. ama verilen harf ve tarihler kıyasladığım kişilerle aynı:/valla tuhaf bi şekilde ben dediklerini yaşıyor gibiyim. Bana harf vs vermemişti zaten, gelişmeler aralık ayına kadar devam edecek yazmış (şimdi tekrar okudum da) gerçekten de dediği şekilde ilerliyor. Durumla ilgili detaylar da diğer falcıların söyledikleri ile örtüşüyor. yani tümden sallamasyon değil falı, benimki en azından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?