Binnaz Abla

benimki de hiç sallamasyon deildi de, hatta aynı gün 2 fal amama rağmen 2si farklı ve durum analizi başarılıydı. ama verilen harf ve tarihler kıyasladığım kişilerle aynı:/

bana özetle; ekim ortası kasım başı gelişmeler yaşanacak, aralık ayına kadar devam edecek bu süreç, ocak itibari ile de sonuçlanacak, eğer burcunda ya da yükseleninde koç aslan ya da yay var ise verdiğim tarihlerden daha erken, diğer burclardansa verdiğim tarih aralığında yazmış :)

Son düzenleme:

Bana 16-26 ekim arası olacak demiş. İçinde l, i gibi dik harfler olan bir yer demiş.

Kızlar daha önce aranızda nurbanuya fal baktıran oldu mu? Daha önce de söylemiştim bana baktığı fal hayatımda gördüğüm en atmasyon fallardan biriydi yani bu kadar olabilir herhalde :) bi de şu kopyala yapıştır fal furyası var ya ortada şimdi şüphelendim ben de. Aranızdan Fizik olarak ince yapılı,orta boylarda,açık tenli,hoş,zarif bir kız olarak görüyorum falında.Erkek arkadaşın boyu uzun,esmer,kilosu normal olan,saçları biraz dalgalı ve geriye doğru tarıyor,o da hoş bir fiziğe sahip görünüyor dediği varsa bana bi mesaj atabilir mi

canım bende bu yok ama attım falı. bende de nokta atışı yok, yuvarlak herkese uyacak cümleler

Ben baktırdım sallamasyondu.

Alla alla sasirdim nur banuya ben tarot baktirmistim tipimi degil ama karakterimi tarif etmişti. Hadi onu burctan yorumladi diyelim.sen ne fali attin ki?

bana da atmasyon bir fal bakmıştı canım moralimin içine etmişti hatta Allahtan çıkmadı falı. hiç alakası yoktu benle silmişim bile falını. ama bana böyle bir fal göndermedi başka kopya gönderdi herhalde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…