Binnaz Abla

Kizlar artik nadasa birakma zamani geldi bnm icn fal konusunu :) cikip ckmayanlari gorup yazicam bundan sonrasnda bi sure. Dun duyguya gttm istanbulda fal topignde cok bahsedilyodu evt su an icn ve isimleree baya sasirtti ama 12 gun fln verdi pembeci olabilr motive etmek icn ama tatli bi kadn ve de onla fal isni bitirdim :) cikarsa gelir sevncle yazarim

Falcı Sema çıkan olumsuz haber kızlar ; Ekim ayı içinde yakınlarından birinden alacağın habere üzüleceksin demiş. Az önce eski bir arkadaş aradı eşi 14 aydır Lenfoma kanseriymiş çok kötüymüş ve doktorlar pek umut vermiyormuş, kı daha 27 yaşında çok üzüldüm .Çıkan bunlar oluyo işte

canım allah yardımcısı olsun bu olumsuzlar çıkmasın ya

Ayyy okuyunca tuylerim diken diken oldu. Rabbim sağlık sıhhat versin güç versin sabır versin arkadaşına da
Ne acılar var off offf

gecmis olsun cnm allah yardım etsin

Canim cok üzüldüm bu arada sema nin falinda diğer solediklerinden çıkan var mı? Olumsuz u da soluyör mu ben de baktirdim henüz çıkmadı da

Ayyy okuyunca tuylerim diken diken oldu. Rabbim sağlık sıhhat versin güç versin sabır versin arkadaşına da
Ne acılar var off offf

gecmis olsun cnm allah yardım etsin

Kızlar çok çok sağolun, ben de oturdum ağladım valla, 3 yıldır göreüşmüyorduk.. yurtdışı falan bahsetti, kız daha çok genç ve daha yeni evlenmişlerdi bir yıl falan Allah mucizesini göstersin önce ona, sonra şifa bekleyen , derman ve ışık bekleyen herkese..

isimleri söylüyor dimi moralini bozmak gibi olmasin ama antalyadaydi bir aralar simdi istanbula gecmis diye biliyorum antalyadayken baktirmistim cikmadi ..Ama cok enteresan bir faldi benim hakkimda dedikodu yapanlarin adini direk olarak söylemisti insan bi sok oluyor tabi haliyle

Rabbim yardmci olsun..hasta eşini arkadasina bagislasin neler oluyo hayatta ah be

Rabbim yardmci olsun..hasta eşini arkadasina bagislasin neler oluyo hayatta ah be

Valla böyle haberleri duyunca kendimden tiksiniyorum. Ama işte Yaradan bu dünyayı bizleri böyle yaratmış. Acıya dayanan en güçlü canlı. Yoksa çekilmez kii hayat

Evet canim isim ve ani iyi biliyor basarili ama hic kotu bsey soylemedigi icn haliyle pembeci gibi.. Blmyorum herkese olmlu konusuyomus simdilk bana olmsuz soledi dedgni duymadm hic.

Bu arada Allah sifa versin artcim

Valla böyle haberleri duyunca kendimden tiksiniyorum. Ama işte Yaradan bu dünyayı bizleri böyle yaratmış. Acıya dayanan en güçlü canlı. Yoksa çekilmez kii hayat
Dogru soyluyosun Hersey insanlar icin ölumde yasamda.mutlulukta acida ama boyle durumlarda gercekten kelimeler kifayetsiz kaliyo

Evet canim isim ve ani iyi biliyor basarili ama hic kotu bsey soylemedigi icn haliyle pembeci gibi.. Blmyorum herkese olmlu konusuyomus simdilk bana olmsuz soledi dedgni duymadm hic.

Bu arada Allah sifa versin artcim
Banada olumlu konustu ama soyledikleri cok uçuk seyler degildi.kimseye olumsuz konusmamismi ya enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…