Rezzan ablaya hazirandan beri fal baktırıyorum ve nedediyse yaşadım ilişkimin tekrar başlaması onun sayesinde oldu diyebilirim bana o tarihlerde söyledikleri şakagibi geliyordu belki enerji isidir bilemiyorum ama inşallah olumlu olayları sizde yaşarsınız
Rezzan ablacığımın çok ufak tefek şeyleri tuttuda önemli olanlar malesef hayır.
cherry bunların hepsini ben farklı şekillerde yaşadım ağladım kızdım delirdim ama arkadaş haklı biliomusun bi yerde şu sözü okumuştum hemen paylaşayım hihi
Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.
freud amcam söylemiş yanılmış olamaz
İnşallah canım inşallah.Teşekkür ederim, umarım şimdi tutmasa bile sizde bende zaman içerisinde yaşarız.
Bende hiç güzel bi gelişme yok ama enazından burda güzel şeyler yazan arkadaşlar olunca seviniyorum :)
Haklısın ya çocukken avcumuzda gezdirirdik ya ipe geçirilmiş alyansı,şimdi sen söyleyince anımsadım.Ben baktırırsam yazarım sana değermi değmezmi?
Bende de hicbir gelisme yok, olaylar olagan bence. Hatta durumlar kotuye bile gidiyor diyebilirim.
Prenses ten yeni inci var, Allah Allah yoksa ailesi Mithat i istemiyor mu?
2 gün önce [Sanal Fincan]
prenses34
ama ailem izin vermezki.ancak ben nikahlandıkdan sonra bişeyde diyemezler.umarım aileler izin verirde bunu yapmama gerek kalmaz.mithatın işleri benim işlerim 2014 ün başlarında düzene gircekmi?
Canımcım ben kendimi feda ettim ve baktırdım .Canım sadece gelecek yorumu olduğu icin ne iyi ne kötü diyemiyorum.İstersen bekle biraz kısa süre vermiş bana çünkü..Tavsiye olarak verdiği şunu şunu yapmalısın dedigi şeyler olmuş.Yine sen bilirsin arkadaşım.İstersen çok baktırmayı baktır tabi.Ama beklersende ben yazarım bi süre sonra sana tutup tutmadığını.Bak 6.haftaya giriyodum online falsız,Allah tan öyle eski duyguda değilim bi buna baktırdım ya bitti mesema iki ay kadar götürür beni.Alcanzarcigim birimizi feda edicez bu is icin, cunku bayagi heveslenmisim ben bunu fark ettim
Vallahi en en mükemmeli bile(online falcıları baz alıyorum)10kisiden 3 üne ancak tutturuyor.Keşke hepsi bilse öyle çok isterim hepsinin tutturmasını.Hakikaten eskiler çok doğru söylemiş.Fala inanma falsız kalma.Bundan öte bişey değil çünkü.Söyledikleri cikan herkese baktiriyoruz burda söylediler diye amasanki foss cikacak gibi cogu fal gibi bunlarda...
Canımcım ben kendimi feda ettim ve baktırdım .Canım sadece gelecek yorumu olduğu icin ne iyi ne kötü diyemiyorum.İstersen bekle biraz kısa süre vermiş bana çünkü..Tavsiye olarak verdiği şunu şunu yapmalısın dedigi şeyler olmuş.Yine sen bilirsin arkadaşım.İstersen çok baktırmayı baktır tabi.Ama beklersende ben yazarım bi süre sonra sana tutup tutmadığını.Bak 6.haftaya giriyodum online falsız,Allah tan öyle eski duyguda değilim bi buna baktırdım ya bitti mesema iki ay kadar götürür beni.
prenseste bile hareket var ya bizimhayatlar hep monoton :)
Canım benim öyle özel şeyler değil.İşte mesela tütsü yak nazar için gibi tavsiyeler.Hepimizin bildiği şeyler ama bunları yapmak için hep birilerinin söylemesini bekleriz ya o türden tavsiyeler.Bilen birinden duymak daha etkileyici oluyor tabii.Gelişmeleri mutlaka yazıcam sana.Olumlu veya olumsuz..Tamamdir, beklemedeyim. Cok merak ettim ne demis, ne tavsiye vermis ozelden biraz citlatir misin
Canım benim öyle özel şeyler değil.İşte mesela tütsü yak nazar için gibi tavsiyeler.Hepimizin bildiği şeyler ama bunları yapmak için hep birilerinin söylemesini bekleriz ya o türden tavsiyeler.Bilen birinden duymak daha etkileyici oluyor tabii.Gelişmeleri mutlaka yazıcam sana.Olumlu veya olumsuz..
Teşekkür ederim Marple..nazar icin uzerlik tohumu yakin arkadaslar evin icinde gezdirin.tavada yakiyorsunuz dumani eve tutsuluyorsunuz yani:)
Teşekkür ederim Marple..
Falsiz hava sahasindayim . Allah bozmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?