Binnaz Abla

Teşekkür ederim. İyi kötü bayağı bir şey söyledi, inşallah yaşarım. İnsan birazda umut etmek istiyor, çıkmayacak olsa bile

rihanna & sanem çakalsınız

Bende hiç güzel bi gelişme yok ama enazından burda güzel şeyler yazan arkadaşlar olunca seviniyorum :)

Bende hiç güzel bi gelişme yok ama enazından burda güzel şeyler yazan arkadaşlar olunca seviniyorum :)

Bende de hicbir gelisme yok, olaylar olagan bence. Hatta durumlar kotuye bile gidiyor diyebilirim.

Prenses ten yeni inci var, Allah Allah yoksa ailesi Mithat i istemiyor mu?

2 gün önce [Sanal Fincan]

prenses34
ama ailem izin vermezki.ancak ben nikahlandıkdan sonra bişeyde diyemezler.umarım aileler izin verirde bunu yapmama gerek kalmaz.mithatın işleri benim işlerim 2014 ün başlarında düzene gircekmi?

peki mithat beni yakında arıcakda görüşücekmiyiz?h sonu buluşacakmıyız?

Son düzenleme:
Haklısın ya çocukken avcumuzda gezdirirdik ya ipe geçirilmiş alyansı,şimdi sen söyleyince anımsadım.Ben baktırırsam yazarım sana değermi değmezmi?

Alcanzarcigim birimizi feda edicez bu is icin, cunku bayagi heveslenmisim ben bunu fark ettim

prenseste bile hareket var ya bizimhayatlar hep monoton :)

Alcanzarcigim birimizi feda edicez bu is icin, cunku bayagi heveslenmisim ben bunu fark ettim
Canımcım ben kendimi feda ettim ve baktırdım .Canım sadece gelecek yorumu olduğu icin ne iyi ne kötü diyemiyorum.İstersen bekle biraz kısa süre vermiş bana çünkü..Tavsiye olarak verdiği şunu şunu yapmalısın dedigi şeyler olmuş.Yine sen bilirsin arkadaşım.İstersen çok baktırmayı baktır tabi.Ama beklersende ben yazarım bi süre sonra sana tutup tutmadığını.Bak 6.haftaya giriyodum online falsız,Allah tan öyle eski duyguda değilim bi buna baktırdım ya bitti mesema iki ay kadar götürür beni.

Söyledikleri cikan herkese baktiriyoruz burda söylediler diye ama sanki foss cikacak gibi cogu fal gibi bunlarda...
Vallahi en en mükemmeli bile(online falcıları baz alıyorum)10kisiden 3 üne ancak tutturuyor.Keşke hepsi bilse öyle çok isterim hepsinin tutturmasını.Hakikaten eskiler çok doğru söylemiş.Fala inanma falsız kalma.Bundan öte bişey değil çünkü.

Tamamdir, beklemedeyim. Cok merak ettim ne demis, ne tavsiye vermis ozelden biraz citlatir misin

Tamamdir, beklemedeyim. Cok merak ettim ne demis, ne tavsiye vermis ozelden biraz citlatir misin
Canım benim öyle özel şeyler değil.İşte mesela tütsü yak nazar için gibi tavsiyeler.Hepimizin bildiği şeyler ama bunları yapmak için hep birilerinin söylemesini bekleriz ya o türden tavsiyeler.Bilen birinden duymak daha etkileyici oluyor tabii.Gelişmeleri mutlaka yazıcam sana.Olumlu veya olumsuz..

nazar icin uzerlik tohumu yakin arkadaslar evin icinde gezdirin.tavada yakiyorsunuz dumani eve tutsuluyorsunuz yani:)

Kızlar prenses- mithat serisinin son gelişmelerinden haber verin de keyfimiz yerine gelsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Eveetttt, Kesira'nin baktigi tarot beni yine bunalima soktu Kendim kasindim resmen, bu hatuna sadece kahve baktircam bundan sonra.

Kahve baktiginda ben size bir baslangic goruyorum demisti, simdi bu is olmaz dedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…