Binnaz Abla

Ben kuzenimi kaybettim kanserden o da cok gencti daha Fal cikti ama bence bu vesileyle biz ogrenmis olduk canim belkide duaya ihtiyaci var? herkes dua etsin belki bir hayir islemis olurz.

Doğru söylüyorsun canım edeyim hemen
Bu arada senin de başın sağolsun. Allah rahmet eylesin bakk o da rahmet istedi bu vesileyle

kızlar merhaba,
ben epeydir takip ediyordum. hatta ilk takipçilerindenim diyebilirim. hiç olumsuz yoruma rastlamadım o işte konuşan kız haricinde hatta epeyde kafam karışmıştı ama sonunda cesaret gösterip fal baktırdım. Bana sıra gelene kadarda sürekli baktıranlar yorum atıyordu ay bildin sana yalancı diyene şöyle olsun böyle olsun diye. Duymak isteklerini değil gerçekleri söyleyeceğim diye bir başlıyor önce senden geçmişinden sonra geleceğinden devam ediyor. ben çok fal baktırdım ablamda tarot bakıyor ama tanımayan birinin bu kadar gerçekçi yaklaşması garip. eğer çekimser kalanlar varsa ben bir kaç saat önce baktırdım ve çok memnun kaldım. İnşallah dedikleri çıkar. geçmişi bildi tabi geleceği Allah bilir ama dedikleri olursa da süper olurç bir de kolyelerle ilgilide çok olumlu yorum var. Kolye siparişide verdim. Onuda takıp deneyip olumlu etkiler görürsem sizinle paylaşırım. Aldığı parayı hak eden enerjisi yüksek bir kız. Dilerim edindiğim tecrübem size de fayda eder. sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende korktum önce ev arkadaşı da epey uğraşmış yani uzun uzun yazınca dedim acabamı. Çünkü neler neler dönüyor bana da 5 ay sonra için gelişmeler söyledi harf sayısı isimler falan..İşte hepimiz fala inanma falsız kalma desek de inanıyoruz. :) kolye siparişi verdim ben. takanlar daha ikinci gününde şöyle oldu böyle oldu diye yazmışlar peynir ekmek gibi satılıyor. bakalım onuda deneyim yine yazarım buraya. :)

Yaa ben anlamadım noldu bi aciklasana canım

saraylı hanım korumalı blog acmiş kızlarrrrrr fal bakmıyormu bilen varmıııııı?
Valla canım benim fala bakarken galiba son fallarimdan biri sizin falınız demisti. Ara vereceğim bir süre bakmiyacagim demişti. Üzgünüm

Kizlar online fal degil ama gecen gun kadikoy' de tirkayi cafe die bi yere gittim sarisin bi bayan fal bakti kahve dedik ama tarot bakti ismini hatirlamiyorum da sanki gamze gibi bir seydi. Ben begendim gecmis ve simdiyi bildi gayet mantik cercevesinde bi faldi :) bunun disinda online olarak yakin zamanda ayisigin, hestia kizil, serkan tek, rezzan ve gizem hatuna baktirdim bunlardan da en iyisi rezzandi ayisigini hic begenmedim hestia beni acilarin kadini yapmis sanirim burdaki su fali ile ilgili masalsi uslubuna yaptigimiz yorumlari okumus hic fantastik ogeler yoktu :) genel olarak gelecekle ilgili nerdeyse hepsi ayni seyi soyledi sadece gecmis-simdiki zaman yorumlari farkliydi en iyi bunu bilen rezzan oldu ama gecmiste ona cok baktirdim bilsin artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…