Selena falinin patladigi kimse oldumu
selena bana su falı bakmıştı ve sorum dışında alakasız bir konuda ekstra bir yorumda bulunmuştu, çok sıradan ve pek de önemli olmayan bir gelişme. o oldu arkadaşlar lakin bu benim pek umrumda değilkalan dediklerinin çıkmasını umut ediyorum.
umarım sana kötü şeyler çıkmaz canım selena'nın fallarının çıkmadığı nadirde olsa oluyormuş biri vardı forumda enerjisi tutmamış misal, belki seninde tutmamıştır. ona inanıyorum ben.İnsan yine de umutlaniyor ama Selena nın bana dediği bir şey var hatta iki şey var kii onlar olmasın dediğim şeyler offff
yok cnm gelmediGeldi mi canım cevap...
umarım sana kötü şeyler çıkmaz canım selena'nın fallarının çıkmadığı nadirde olsa oluyormuş biri vardı forumda enerjisi tutmamış misal, belki seninde tutmamıştır. ona inanıyorum ben.
yok cnm gelmedi
Sagolll kuzummAyyy sevsinler senin yeni nickini. hayırlı olsun canım
Gercwktenmi.gerci durumu doğru tespit etti.hakkini yemeyeyim ama sonu; (Ben, 1 mg çıkmadıydı
Ben, 1 mg çıkmadıydı
Cherry sende anı da mı bilemedi yoksa an iyide gelecek mi çıkmadı?
Cherry sende anı da mı bilemedi yoksa an iyide gelecek mi çıkmadı?
Cherry sormustu cnm kim bu gulsum diye ekran goruntusu gelince heh dedm twit adresi ortaya ciktiYaa ben anlamadım noldubi aciklasana canım
Ben 2 kere baktırdım.
Birincide anı bilememiş gelecek patladı. Adamla ilgili söylediği şeyler yanlıştı, herif mesaj atıp doğrusunu söylemişti. Hiç bilememiş.
2.de herifi sormadım iş sordum. Anlık bir şey yoktu zaten, gelecek patladı.
Arkadaşıma da patladı. Sorduğu herif için hayatında kimse yok demişti adam sözlüymüş.
Teşekkür canımCherry sormustu cnm kim bu gulsum diye ekran goruntusu gelince heh dedm twit adresi ortaya cikti
Gercwktenmi.gerci durumu doğru tespit etti.hakkini yemeyeyim ama sonu; (
yaa üzüldümValla canım benim fala bakarken galiba son fallarimdan biri sizin falınız demisti. Ara vereceğim bir süre bakmiyacagim demişti. Üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?