Binnaz Abla

selena bana su falı bakmıştı ve sorum dışında alakasız bir konuda ekstra bir yorumda bulunmuştu, çok sıradan ve pek de önemli olmayan bir gelişme. o oldu arkadaşlar lakin bu benim pek umrumda değil kalan dediklerinin çıkmasını umut ediyorum.

İnsan yine de umutlaniyor ama Selena nın bana dediği bir şey var hatta iki şey var kii onlar olmasın dediğim şeyler offff

İnsan yine de umutlaniyor ama Selena nın bana dediği bir şey var hatta iki şey var kii onlar olmasın dediğim şeyler offff
umarım sana kötü şeyler çıkmaz canım selena'nın fallarının çıkmadığı nadirde olsa oluyormuş biri vardı forumda enerjisi tutmamış misal, belki seninde tutmamıştır. ona inanıyorum ben.

Yokk canım yaa işin enteresan yanı bizim enerjimiz çok tuttu. Ama gördüğü iki şey beni urkutuyor biraz. Ama sorumda açıklama yaptı biraz rahatladım ama onun da dediği gibi benimde bildigim ve inandığım gibi fal bunlar kesin çıkar diye inanmam beklememm.

Cherry sende anı da mı bilemedi yoksa an iyide gelecek mi çıkmadı?

Ben 2 kere baktırdım.
Birincide anı bilememiş gelecek patladı. Adamla ilgili söylediği şeyler yanlıştı, herif mesaj atıp doğrusunu söylemişti. Hiç bilememiş.

2.de herifi sormadım iş sordum. Anlık bir şey yoktu zaten, gelecek patladı.

Tamam canım yanii hiç tutmayinca enerji demek ki yanlış bakiyor. Zaten kendiside yazmıştı bilemediklerim bana atmasinlar tekrar paraları boşa gitmesin diye.

Arkadaşıma da patladı. Sorduğu herif için hayatında kimse yok demişti adam sözlüymüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…