Binnaz Abla

Kızlar biryolunvar'da yeni gelen falcılardan iyi olan var mı? Poramor sen yenileri deniyordun sanki, var mı bir keşfin, "güzel baktı" diyebileceğin? :)

Çıkan fal haberi mi artık çıkmayan mı karar veremedim kızlar ama yazayım:
Falalem Meryem iki ay önce kahve atmıştım bana eskiden tanıdığım ama uzun süredir görüşmediğim koç burcu biriyle sevgili olacağımı ve mutlu bir ilişki olacağını söylemişti. İlkay ve Sema da yine koç burcu biri olacak iyi biri, neşeli, uzun bir ilişki olur dediler sorduğum sorudan bağımsız olarak.
Sonuç: Evet koç burcu, eskiden tanıdığım biri ile başladık ve bir gün sürdü Bir daha asla görüşmem. Hani mutluluk hani uzun ömür
Hüma Bal iki kişi ile görüşeceğimi ama ikisine de tam olarak şans vermeyeceğimi söylemişti ki bu durumda en çok onun dediği çıkmış oluyor. Dediği gibi iki kişiyle, farklı zamanlarda yemek yedik ama ikisi de ayrı tırt çıktı

Hüma Bal hu hu hu tutmuş hüma bilmiş
Ayyy kusura bakma canım ben de Hüma yi begenmistim.

İnşallah asıl konuda da tutar Hüma. Hiç umudum yok ama Kasım ayı içinde belli olacak geri kalanın tutup tutmadığı

İnşallah canım da Kasım diye sartlanma tarih sarkabilir geç olsun olsunn da .

fal alemde boranalp,meryem, burc tekdemır aylın ,tahzire bunlardan bırıne baktıran varmı? begenen ya da falı cıkan ? mecbur kredım var baktırcam ama hangısı ıyıdır bosa gıtmesın

fal alemde boranalp,meryem, burc tekdemır aylın ,tahzire bunlardan bırıne baktıran varmı? begenen ya da falı cıkan ? mecbur kredım var baktırcam ama hangısı ıyıdır bosa gıtmesın

Burç olsun bence.

Burç Tekdemir çok kötü ya. Ben hayatımda böyle alakasız atıp tutan görmedim daha önce. Bence sakın baktırma ama sen bilirsin.

Kızlar biryolunvar'da yeni gelen falcılardan iyi olan var mı? Poramor sen yenileri deniyordun sanki, var mı bir keşfin, "güzel baktı" diyebileceğin? :)
:)) aynen deli gibi butun yenilere attım cnm bir yolun varda efsun, basak guven ve falcı sultanı begendim. ama yinede etkilemiyim beli olmuyo cunku bana iyi geken digerine tırt cıkıyo :) ama kendi adıma konuscak olursam yenilerden durumu en iyi analiz eden üçüydü.

Fala hiç inanmadım.

İnananlara da hep saygı duydum. Bir nevi umut.

Tek bir şey biliyorum. Bilmek , mutluluk getirmez. Net.

meryem nasıl? olumsuzu da soleyn bırısı varmı orda ya hayrınıza bı yardım edın kredım kaldı da 17.5 tl lık
Meryem de kötü... Bence şimdilik baktırma iyi biri gelirse baktırırsın, olmayacak birine baktırıp boşa harcayağına kredini bırak dursun. Oğuzhan var orda onu önerenler olmuştu ama girmiyor bir süredir o gelirse falan ona baktırırsın.

evet haklısın canım cok tsk ederım bu arada fal alemden olumsuzu da soleyen bırısı olursa aklınızda olsun bana solermısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…