Binnaz Abla

Kizlar fal sepeti alex e fal baktiran varmi daha önce nasil? Katina attim bakalim nasil?

Burç tekdemir e bugün fal krizini bastirmak için atmistim ani iyi analiz etmis icinde bulundugum ruh durumumu guzel anlatmis ama gelecek tutacak cinsten degil gibi :)

Oğuzhan arkadaşıma tarihi, olayları yeni tanışacağı erkeği her şeyi tutturmuş.

Gülcan kabadayı'yı denedin mi?

meryem nasıl? olumsuzu da soleyn bırısı varmı orda ya hayrınıza bı yardım edın kredım kaldı da 17.5 tl lık

Oğuzhan arkadaşıma tarihi, olayları yeni tanışacağı erkeği her şeyi tutturmuş.

Oğuzhan bendeki en berbat fallardan biriydi tarihler çoktan patladı anlatyı hikayeden teki ne geçmişte doğruydu ne de anda.

Bende meryemciyim.çoğu dediği çıkmıştır.

canim kahinvanga ciktimi sana
Birazı çıktı canım asıl noktayı bekliyorum.bide benim bilmediğim karşı tarafın hayatından bi ayrıntı söyledi öylemi diil mi diye öğrenmeyeçalışıyorum
Eğer öyleyse şimdiye kadar kimse böyle bişey bilmedi pes diyicem

Sana çıktımı?

daha yeni baktirdim,fena degildi ama gelecegi bilmiyorum,birde iki lafin birinde sekerim demis..ayni kisimidir sence senle bana bakan?

canim kahinvanga ciktimi sana

Vanga, tellwedeki vanga değil.

Tellwedeki vanga iş tutmuş gibi aşk patlamış.

Byv vangayı arkadaşım okuttu dehşet bilmiş, gelecek çıkmış. Şekerim aşağı şekerim yukarı yazmış, kesinlikle eski vanga değil, eskisinden iyi.

daha yeni baktirdim,fena degildi ama gelecegi bilmiyorum,birde iki lafin birinde sekerim demis..ayni kisimidir sence senle bana bakan?
ASIL vanga asla şekerimi kullanmaz , ben hem teelwede hem burda baktırdım.. bi arkadaşıma da aynen şekerimli fal gelmiş ki onun öncesinde de ona gayet şekerimsiz fal bakmıştı, siteye ifade etmiş, yorumcunun o gün öyle hitap edesi gelmiştir denmiş :)) ama o da isabetliydi.. belki o gün sevgi pıtırcığı modundaydı kimbilir bilgehatun da sonradan şekerime dömüştü ya, byv ve tellwe arası bişeyhler oluyo ama

hadi ya deme,bana bakanda o demekki fakat ilerisi icin biraz ayrintili anlatmis bana,pek olacak birsey degil..tarot baktirdim..kahve yada tarotu degisirmi dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…