cnm puan olarak iade ediyolaraa ıade edıyorlarmı kredıyı bılmıyordum puan olarak ıade etmısler bır de ben hatlı tlfna gectım baska aıleden bırının tlfnuna ıade ederler mı?
aa ıade edıyorlarmı kredıyı bılmıyordum puan olarak ıade etmısler bır de ben hatlı tlfna gectım baska aıleden bırının tlfnuna ıade ederler mı?
ıade ettıler zaten puan olarak ama orda kaldı guzel falcı olmadıgı ıcıncnm puan olarak iade ediyolar
tm canım sorayım tsk ederımMesaj atıp sor bence puanı iade yapsınlar.
Meryem de kötü... Bence şimdilik baktırma iyi biri gelirse baktırırsın, olmayacak birine baktırıp boşa harcayağına kredini bırak dursun. Oğuzhan var orda onu önerenler olmuştu ama girmiyor bir süredir o gelirse falan ona baktırırsın.
:)) aynen deli gibi butun yenilere attım cnm bir yolun varda efsun, basak guven ve falcı sultanı begendim. ama yinede etkilemiyim beli olmuyo cunku bana iyi geken digerine tırt cıkıyo :) ama kendi adıma konuscak olursam yenilerden durumu en iyi analiz eden üçüydü.
meryem nasıl? olumsuzu da soleyn bırısı varmı orda ya hayrınıza bı yardım edın kredım kaldı da 17.5 tl lık
Oğuzhan arkadaşıma tarihi, olayları yeni tanışacağı erkeği her şeyi tutturmuş.
fal alemde boranalp,meryem, burc tekdemır aylın ,tahzire bunlardan bırıne baktıran varmı? begenen ya da falı cıkan ? mecbur kredım var baktırcam ama hangısı ıyıdır bosa gıtmesın
o cnm sonradan farkettim eski erkek ark.ımın burcunu verdgm icin bi kısmı kopyala yapıstr yapmsGülcan kabadayı'yı denedin mi?
olsun cnm ilerde biri gelir yeni ona atarsınıade ettıler zaten puan olarak ama orda kaldı guzel falcı olmadıgı ıcın
canim kahinvanga ciktimi sanaKahinvanga dehşetti....benimkinin adındaki 3 harfi söylemiş kalıyo bi harf zaten:))..tüm olayları ayrıntısına kadar dökmüş..çok beğendim..
Birazı çıktı canım asıl noktayı bekliyorum.bide benim bilmediğim karşı tarafın hayatından bi ayrıntı söyledi öylemi diil mi diye öğrenmeyeçalışıyorumcanim kahinvanga ciktimi sana
daha yeni baktirdim,fena degildi ama gelecegi bilmiyorum,birde iki lafin birinde sekerim demis..ayni kisimidir sence senle bana bakan?Birazı çıktı canım asıl noktayı bekliyorum.bide benim bilmediğim karşı tarafın hayatından bi ayrıntı söyledi öylemi diil mi diye öğrenmeyeçalışıyorum
Eğer öyleyse şimdiye kadar kimse böyle bişey bilmedi pes diyicem
Sana çıktımı?
canim kahinvanga ciktimi sana
ASIL vanga asla şekerimi kullanmaz , ben hem teelwede hem burda baktırdım.. bi arkadaşıma da aynen şekerimli fal gelmiş ki onun öncesinde de ona gayet şekerimsiz fal bakmıştı, siteye ifade etmiş, yorumcunun o gün öyle hitap edesi gelmiştir denmiş :)) ama o da isabetliydi.. belki o gün sevgi pıtırcığı modundaydı kimbilir bilgehatun da sonradan şekerime dömüştü ya, byv ve tellwe arası bişeyhler oluyo amadaha yeni baktirdim,fena degildi ama gelecegi bilmiyorum,birde iki lafin birinde sekerim demis..ayni kisimidir sence senle bana bakan?
hadi ya deme,bana bakanda o demekki fakat ilerisi icin biraz ayrintili anlatmis bana,pek olacak birsey degil..tarot baktirdim..kahve yada tarotu degisirmi dersinizVanga, tellwedeki vanga değil.
Tellwedeki vanga iş tutmuş gibi aşk patlamış.
Byv vangayı arkadaşım okuttu dehşet bilmiş, gelecek çıkmış. Şekerim aşağı şekerim yukarı yazmış, kesinlikle eski vanga değil, eskisinden iyi.
kizlar selam,sevgi dumanin fali cikan varmi?bana cikti sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?