- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
ay pardon kahve baktirmisim,kablolar yandi bendehadi ya deme,bana bakanda o demekki fakat ilerisi icin biraz ayrintili anlatmis bana,pek olacak birsey degil..tarot baktirdim..kahve yada tarotu degisirmi dersiniz
tamam kiz atiyom sana msgKız sana şehnaz çıktı mı ne dediydi, sevgi dumanın nesi çıktı özele beklerim:)
şehnaz nerdeydi ya ben ona baktırmıştım ama sitesini unuttum. girip bakıyım çıkmış mı diyeKız sana şehnaz çıktı mı ne dediydi, sevgi dumanın nesi çıktı özele beklerim:)
canan a baktırdın mı bu arada selena? yazmıştın ya bi ara banahadi ya deme,bana bakanda o demekki fakat ilerisi icin biraz ayrintili anlatmis bana,pek olacak birsey degil..tarot baktirdim..kahve yada tarotu degisirmi dersiniz
canan kimdi yaw unuttumcanan a baktırdın mı bu arada selena? yazmıştın ya bi ara bana
evet hani tlf da bakan , bana nasıl diye yazmıştın hattacanan kimdi yaw unuttumcafe falcisimiydi?
kizlar selam,sevgi dumanin fali cikan varmi?bana cikti sanki
şehnaz nerdeydi ya ben ona baktırmıştım ama sitesini unuttum. girip bakıyım çıkmış mı diye
daha yeni baktirdim,fena degildi ama gelecegi bilmiyorum,birde iki lafin birinde sekerim demis..ayni kisimidir sence senle bana bakan?
ASIL vanga asla şekerimi kullanmaz , ben hem teelwede hem burda baktırdım.. bi arkadaşıma da aynen şekerimli fal gelmiş ki onun öncesinde de ona gayet şekerimsiz fal bakmıştı, siteye ifade etmiş, yorumcunun o gün öyle hitap edesi gelmiştir denmiş :)) ama o da isabetliydi.. belki o gün sevgi pıtırcığı modundaydı kimbilir bilgehatun da sonradan şekerime dömüştü ya, byv ve tellwe arası bişeyhler oluyo ama
baktım , patır patır patlamış çatır çatır , ben ağustosta kendi işini yapan bi ofisboyla tanışacakmışım, 2 yaş küçük karizmatikmiş eylül ekimde konuşacakmışız 2 hafta içinde sevgişi olacakmışızFalimpir:)
AYNEN İNDİRİMLİLERİN HEPSİNDE BONUS şekerimler var :) eh hadi bakalım inşallah seninki de tuttuğu kadar çıkar ŞEKERİMMMByv da ilk baktırdıım vanga son indirimde attığım vanga değil.sonuncu banada hep şekerim demiş ama dehşette bilmiş gelecek beklemede.
Cherry arkadaşına vanganın çıkmasına inanılmaz sevindim umarım bu şekerimli fal banada çıkarrrçok mutlu olurum.
baktım , patır patır patlamış çatır çatır , ben ağustosta kendi işini yapan bi ofisboyla tanışacakmışım, 2 yaş küçük karizmatikmiş eylül ekimde konuşacakmışız 2 hafta içinde sevgişi olacakmışızplayboylardan ofisboylarına geçit yok ki
bundan kelli bir falın isabetini patlaklık oranına göre vercem , bir fal ne kadar patlarsa o falcı o kadar iyi bi falcıdır :)), ay sinirlerim çok bozuk ya bu 5 gün olabilir, 5 hafta 5 ayBana da patladı.
bundan kelli bir falın isabetini patlaklık oranına göre vercem , bir fal ne kadar patlarsa o falcı o kadar iyi bi falcıdır :)), ay sinirlerim çok bozuk ya bu 5 gün olabilir, 5 hafta 5 ay
kızlar bu arada Burç ve Efsun u denedim, 2si de iyiler, hatta fazladan çok iyiler, olmaması kadarıyla çok iyiler, sanırım beni bi yerden gözleri ısırmış diyim siz anlayın
bundan kelli bir falın isabetini patlaklık oranına göre vercem , bir fal ne kadar patlarsa o falcı o kadar iyi bi falcıdır :)), ay sinirlerim çok bozuk ya bu 5 gün olabilir, 5 hafta 5 ay
kızlar bu arada Burç ve Efsun u denedim, 2si de iyiler, hatta fazladan çok iyiler, olmaması kadarıyla çok iyiler, sanırım beni bi yerden gözleri ısırmış diyim siz anlayın
aynı hatalarrr, yeni isimlerrr, yeni tanıtıcılaarr. şimdi bunu siteye desem sınırsız hayal güçleriyle yine bi kulp bulurlar, yorumcuyu hindistan dan falan getirrtik, vanganın 100. göbek bağından gelme , ilk 12lillerden falan ama uğraşamıcım onla.Ef
Efsunda bir pislik var bence de.
BURÇ da keza öyle canım , şöyle diyim yani hani bazen sorduğunun dışında çok çok özel bir bilgi verirler hani bunun için su falan lazım olur, 2 si de özellkle Efsun cuk demiş tarihleri oturtmuş, üzerine çalışıcam kim olduğuna dair. ama yüzde bi milyın eminim ki beni tanıyor.kimden şüpheleniyorsun peki, var mı şüphelendiğin?
BURÇ da keza öyle canım , şöyle diyim yani hani bazen sorduğunun dışında çok çok özel bir bilgi verirler hani bunun için su falan lazım olur, 2 si de özellkle Efsun cuk demiş tarihleri oturtmuş, üzerine çalışıcam kim olduğuna dair. ama yüzde bi milyın eminim ki beni tanıyor.
aminn tatlım aminnn aminn ama açıkçası ben artık bazen kendimi de sorumlu görüyoruM.ay inşallah bulursun bıktım artık bu dolandırıcılar haram zıkkım olsun paralarımız
aminn tatlım aminnn aminn ama açıkçası ben artık bazen kendimi de sorumlu görüyoruM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?