Binnaz Abla

hadi ya deme,bana bakanda o demekki fakat ilerisi icin biraz ayrintili anlatmis bana,pek olacak birsey degil..tarot baktirdim..kahve yada tarotu degisirmi dersiniz
canan a baktırdın mı bu arada selena? yazmıştın ya bi ara bana

daha yeni baktirdim,fena degildi ama gelecegi bilmiyorum,birde iki lafin birinde sekerim demis..ayni kisimidir sence senle bana bakan?

Byv da ilk baktırdıım vanga son indirimde attığım vanga değil.sonuncu banada hep şekerim demiş ama dehşette bilmiş gelecek beklemede.
Cherry arkadaşına vanganın çıkmasına inanılmaz sevindim umarım bu şekerimli fal banada çıkarrr çok mutlu olurum.

baktım , patır patır patlamış çatır çatır , ben ağustosta kendi işini yapan bi ofisboyla tanışacakmışım, 2 yaş küçük karizmatikmiş eylül ekimde konuşacakmışız 2 hafta içinde sevgişi olacakmışız playboylardan ofisboylarına geçit yok ki

AYNEN İNDİRİMLİLERİN HEPSİNDE BONUS şekerimler var :) eh hadi bakalım inşallah seninki de tuttuğu kadar çıkar ŞEKERİMMM

Bana da patladı.

Bana da patladı.
bundan kelli bir falın isabetini patlaklık oranına göre vercem , bir fal ne kadar patlarsa o falcı o kadar iyi bi falcıdır :)), ay sinirlerim çok bozuk ya bu 5 gün olabilir, 5 hafta 5 ay

kızlar bu arada Burç ve Efsun u denedim, 2si de iyiler, hatta fazladan çok iyiler, olmaması kadarıyla çok iyiler, sanırım beni bi yerden gözleri ısırmış diyim siz anlayın

Ef

Efsunda bir pislik var bence de.

kimden şüpheleniyorsun peki, var mı şüphelendiğin?

Ef

Efsunda bir pislik var bence de.
aynı hatalarrr, yeni isimlerrr, yeni tanıtıcılaarr. şimdi bunu siteye desem sınırsız hayal güçleriyle yine bi kulp bulurlar, yorumcuyu hindistan dan falan getirrtik, vanganın 100. göbek bağından gelme , ilk 12lillerden falan ama uğraşamıcım onla.
tahmin etmeye çalışıcam ama kim olabileceğini

kimden şüpheleniyorsun peki, var mı şüphelendiğin?
BURÇ da keza öyle canım , şöyle diyim yani hani bazen sorduğunun dışında çok çok özel bir bilgi verirler hani bunun için su falan lazım olur, 2 si de özellkle Efsun cuk demiş tarihleri oturtmuş, üzerine çalışıcam kim olduğuna dair. ama yüzde bi milyın eminim ki beni tanıyor.

ay inşallah bulursun bıktım artık bu dolandırıcılar haram zıkkım olsun paralarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…