ay inşallah bulursun bıktım artık bu dolandırıcılar haram zıkkım olsun paralarımız[/QUOTE
yok bulamadım, bulamıcam canım ne yazım şekli ne tarzı. çok iyi kamuflaj yapmış ama falın ilk cümlesinden sonuna kadar , soru cevaplarda da daha önce konuşulan şeyler olmak üzere cuk yani oturmuş her şey. 10 10 gidiyo bizden o değil de eğer okuyorlarsa 100 100 de çıkar bi yerlerden onlardan
canim slm hem iyi hem kötü cikti,cok tarih vermedi bana ama ekim ayinda demisti,ekim ayinda olduSelena napan beybim, iyi bisey mi cikti? Bana tarihler gecti baya ama fali cok iyidi.
ya evt yok canim baktirmadim ben onaaevet hani tlf da bakan , bana nasıl diye yazmıştın hattaeh hepimizin hatları karşıyo çok normal
Efsunu bende denedim tırt geldi bana kim olmasından şüpheleniosunuz kızlarr?aynı hatalarrr, yeni isimlerrr, yeni tanıtıcılaarr. şimdi bunu siteye desem sınırsız hayal güçleriyle yine bi kulp bulurlar, yorumcuyu hindistan dan falan getirrtik, vanganın 100. göbek bağından gelme , ilk 12lillerden falan ama uğraşamıcım onla.
tahmin etmeye çalışıcam ama kim olabileceğini
Alla alla sende isabetsiz miydi, e ben uçan kaçanı affetmediğim için , onlar da beni böyle turnayı d..tünden vurmaları hesap hem gözümde hem d..tümden vuruyolar, ya kesin kesin bilinen biri de akıllı bıdıklar kamuflajı iyi yapmışlar, şuan için hiçbir fikrim yok bildiğim bilinen biriEfsunu bende denedim tırt geldi bana kim olmasından şüpheleniosunuz kızlarr?
Ve ne attınız
Tam fallar çıkıyor diyordum herşey alt üst oldu yine. Kızlar bu askerdeki erkeklerin gelgitleri oluyor mu yani benimkiyle barışır gibi olduk adam tekrar geri adım attı tam başlayacak derken tekrar bitti, normal mi bu? akşamdan beri ağlıyorum
Askerden gelene kadar hiiiiç tınma derim.
Tam fallar çıkıyor diyordum herşey alt üst oldu yine. Kızlar bu askerdeki erkeklerin gelgitleri oluyor mu yani benimkiyle barışır gibi olduk adam tekrar geri adım attı tam başlayacak derken tekrar bitti, normal mi bu? akşamdan beri ağlıyorum
kizlar yazili yeni tureyenlere atmayin ya..bi milyon falci turedi biryolunvRDA,KİMİN NE OLDUGU belli degil,cogu ayni hesaptir..ilkay,aylin sesli,bunlar disinda guvenmiyorum ben orda hicbirineay inşallah bulursun bıktım artık bu dolandırıcılar haram zıkkım olsun paralarımız
Nasıl yani tatlım ne yapayım? Geçen gün 5 saat konuştuk sonraki günler pek ilgilenmedi aramadı bugün ben aradım soğuk konuştu anlayamıyorum:/ dönünce daha mı iyi olur canım ya valla kafayı yicem
Yani çok kafaya takma söylediklerini. Askerlik çok değişik bir psikoloji, psikopatça davransa da garip davransa da dikkate alma. Yaw he de geç.
Askerden gelene kadar dediklerini yoksay bana kalsa iletişimi minimumda tut. Geldikten sonra ne konuşacaksan konuş.
Olumlu konuşmaları da mı sahtedir yanii? Beklemek ne zor şey AllahımTamam tatlım tavsiyene uyucam teşekkür ederim
Öyle demek istemedim şekerim:))) Ayyh dur hele.
Demek istediğim fevri, atarlı, saçma sapan şeyler yazar, dengesiz davranır vs dikkate almicaksın. Kafanı ferah tutacaksınCiddi bir şey konuşacaksan mesela, konuşma ertele gelene kadar. Seni aradığı zaman hoşbeş et kapat derin mevzulara girme. Dönünce barışırsınız.
Üzülme canım geçen de bi konu olmustu sevgilim de bana askerdeki erkeklerin psikolojileri bozuk oluyor demiştiya çok iyi geldin bana canım ya çok teşekkür ediyorum.Allah söyletmiş olsun inş. barışırız
Üzülme canım geçen de bi konu olmustu sevgilim de bana askerdeki erkeklerin psikolojileri bozuk oluyor demişti
Ayy gerçekten mi canım ya öyledir inş. adam iki gün önce resmen ilanı aşk etti sonra 180 derece döndü. o dediklerim doğru onların arkasındayım ama ilişki istemiyorum dedi bu ne şimdi dengesizlik resmen
Yani her gün fikir değiştirse bile şaşırma:) Sen ciddi konulara girme , hava civa konulardan sohbet et aradığında. Ayrılma, barışma vs konuşup kendini yıpratma, gelene kadar zaten bolca zırvalayacak. Dediğim gibi gayet pozitif, mutlu lekilde sohbet et kapat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?