- 23 Ağustos 2012
- 52.004
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.368
- 898
O aramasa da ben arayayım mı peki kuzu? Yoksa ondan mı bekleyeyim?
Eveet lütfen yardım kızlar ne yapayım sizceBak bu zor soru oldu :)) Kızlar bir el atın
Bence sık olmamak kaydıyla sen ara. Aramazsa eğer seni sen aradığında trip atıp başına kakma gayet pozitif ve tatlı dilli ol döndüğünde sana bunların karşılığını verir diye düşünüyorum :) Eğer döndüğünde işler senin istediğin gibi olmazsa bu yaptıklarına rağmen en azından ben elimden geleni yaptım demek ki o değmiyomuş buna dersin için rahat olur :) ben olsam böyle yapardımEveet lütfen yardım kızlar ne yapayım sizce
Bence sık olmamak kaydıyla sen ara. Aramazsa eğer seni sen aradığında trip atıp başına kakma gayet pozitif ve tatlı dilli ol döndüğünde sana bunların karşılığını verir diye düşünüyorum :) Eğer döndüğünde işler senin istediğin gibi olmazsa bu yaptıklarına rağmen en azından ben elimden geleni yaptım demek ki o değmiyomuş buna dersin için rahat olur :) ben olsam böyle yapardım
Arama canim o arasinEveet lütfen yardım kızlar ne yapayım sizce
Arkadaslar benimde gecen hafta kucuk birsey oldu.gelismemi degilmi bilmiyorum.benim eski ye mesaj atmak zorunda kaldim aylar sonra sert ve bi uyari mesajiydi.bi konuda cok kizmistim.direk aradi beni acmadim engelledim.sonra hemen watsaptan yazdi.ben numarami sildi saniyordum.hayatinda biri var cunku.bayada kotu ayrilmistik.mesaji da baya yumusakti benim mesajima gore.bu bi gelisme sayilirmi bilmiyorum.fallarim cok olumlu cunku.
Birsey olmadiki kuzu sonra olece kaldi olayHeyecanla bekliyoruz
Kizlar yokmu daha once alexe fal baktiran cok olumlu konusmus bide parayi pek onensemeyen biri gibi aklina takilan bisey olursa faceden ulasabilirsin demis..nedersiniz?
Bana hiçbir dediği çıkmadı.doğru düzgün bişey bildiğinide söyleyemem.yok yere içimi karartmıştı 1 yıl oldu hiçbi dediğide çıkmadı çok şükürCiktimi yani sana fali?öle ahim sahim bisey soylememis ama genel konusmus kisa ve net..valla kafam bulandi bu fallardan biri anya diyo biri konya
Ciktimi yani sana fali?öle ahim sahim bisey soylememis ama genel konusmus kisa ve net..valla kafam bulandi bu fallardan biri anya diyo biri konya
Askerdekiler gelgit akıllı oluyorlar canım,söylediklerini çok önemseme bence.Bir de tehlikeli yerlerde yapanların psikolojileri çok bozuluyor,eğer öyle bir yerdeyse ondan da olabilir.Tam fallar çıkıyor diyordum herşey alt üst oldu yine. Kızlar bu askerdeki erkeklerin gelgitleri oluyor mu yani benimkiyle barışır gibi olduk adam tekrar geri adım attı tam başlayacak derken tekrar bitti, normal mi bu? akşamdan beri ağlıyorum
Ayy gerçekten mi canım ya öyledir inş. adam iki gün önce resmen ilanı aşk etti sonra 180 derece döndü. o dediklerim doğru onların arkasındayım ama ilişki istemiyorum dedi bu ne şimdi dengesizlik resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?