Binnaz Abla

Eveet lütfen yardım kızlar ne yapayım sizce
Bence sık olmamak kaydıyla sen ara. Aramazsa eğer seni sen aradığında trip atıp başına kakma gayet pozitif ve tatlı dilli ol döndüğünde sana bunların karşılığını verir diye düşünüyorum :) Eğer döndüğünde işler senin istediğin gibi olmazsa bu yaptıklarına rağmen en azından ben elimden geleni yaptım demek ki o değmiyomuş buna dersin için rahat olur :) ben olsam böyle yapardım

En azından 15 günde bir arayayım o zaman canım. Geldiğinde herşey netleşecek zaten eğer ki gelince de bişeyler için mücadele etmezse artık zaten biter benim için de. Teşekkür ederim canım :)

Arkadaslar benimde gecen hafta kucuk birsey oldu.gelismemi degilmi bilmiyorum.benim eski ye mesaj atmak zorunda kaldim aylar sonra sert ve bi uyari mesajiydi.bi konuda cok kizmistim.direk aradi beni acmadim engelledim.sonra hemen watsaptan yazdi.ben numarami sildi saniyordum.hayatinda biri var cunku.bayada kotu ayrilmistik.mesaji da baya yumusakti benim mesajima gore.bu bi gelisme sayilirmi bilmiyorum.fallarim cok olumlu cunku.

Eslinadan fal bekleyen biri vardi gelince yazicakti fali mine 23 sendin sanirim fal bekleyen.geldimi falin canim

Heyecanla bekliyoruz

Kizlar yokmu daha once alexe fal baktiran cok olumlu konusmus bide parayi pek onensemeyen biri gibi aklina takilan bisey olursa faceden ulasabilirsin demis..nedersiniz?

Kizlar yokmu daha once alexe fal baktiran cok olumlu konusmus bide parayi pek onensemeyen biri gibi aklina takilan bisey olursa faceden ulasabilirsin demis..nedersiniz?

Ben öyle ahım şahım beğenmemiştim. Kötü değil ama nostradamus da değil:)

Ciktimi yani sana fali?öle ahim sahim bisey soylememis ama genel konusmus kisa ve net..valla kafam bulandi bu fallardan biri anya diyo biri konya

Ciktimi yani sana fali?öle ahim sahim bisey soylememis ama genel konusmus kisa ve net..valla kafam bulandi bu fallardan biri anya diyo biri konya
Bana hiçbir dediği çıkmadı.doğru düzgün bişey bildiğinide söyleyemem.yok yere içimi karartmıştı 1 yıl oldu hiçbi dediğide çıkmadı çok şükür

Kizlar fali falan birakinda sizler bana bir akil verin ne yapacagimi şaşirdim..bir karar vermem gerek ama resmen önümü göremiyorum..

Neyse kizlar ilgili forumda adam akilli konu açmak gerek galiba böyle astrolojinin içinde kel alaka oldu

Askerdekiler gelgit akıllı oluyorlar canım,söylediklerini çok önemseme bence.Bir de tehlikeli yerlerde yapanların psikolojileri çok bozuluyor,eğer öyle bir yerdeyse ondan da olabilir.

Ayy gerçekten mi canım ya öyledir inş. adam iki gün önce resmen ilanı aşk etti sonra 180 derece döndü. o dediklerim doğru onların arkasındayım ama ilişki istemiyorum dedi bu ne şimdi dengesizlik resmen

Bu adamin burcu ne??
Dengesiz galiba sen bosuna kendini yipratma o zaten orda süper bi hayat yasamiyodur askere giden hicbir erkek durumundan memnun degil benimkininde 6 günü falan kaldi ama 6 ay nasi gecti hep avuttum hep teselli bitecek gececek diye ama her erkek ayni degil seninki sanirsam etkilendigi askerden önce bir durum var isi mi yoktu veya aile durumumu karisikti bu adamin kararsiz ve sürekli karar degistirmeside normal degil askerde bile olsa daha cok baglanmasi lazim
Sen ararsa havadan sudan konus gelene kadar cok ciddi kararlar alma akli yerinde degil demekki

Günaydın arkadaşlar,

Saraylı Hanım fal bakıyor mu?

Teşekkürler

Mutlu haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…