Binnaz Abla

Eslina'ya sinir oldum. Cuma gününden beri 1 kişi bile ilerlemedi. Çektim falımı

Eslinadan fal bekleyen biri vardi gelince yazicakti fali mine 23 sendin sanirim fal bekleyen.geldimi falin canim
canım o benım mine23 uyelıgımı acamıyorum sıfrede bı sorun oldu bu da vardı aynı adla actım ama ben eslınayı sormustum baktırmamıstım cıkan varmı dıye sormustum falı

kahinvanga sen detay vermeden mi bilmişti?

ben direk aşk hayatımı sormuştum
bana birini düşündüğümü ama aramıza mesafe girdiğini söylemişti
6 aydır konuşmuyoduk . bana iki hafta içinde bir adım atıcak büyük bişey değil küçük bir adım olucak ama ilk başta aranızdaki mesafeler yıkılıcak
adımlar küçük küçük gelicek demişti.
İkinci hafta içinde bana yazmıştı . sonra bir kaç defa daha konuşmuştuk öle kaldı :)

Günaydın arkadaşlar,

Saraylı Hanım fal bakıyor mu?

Teşekkürler

Mutlu haftalar

Ben de onu bekliyorum mail attım şu an bakmıyorum dönücem ben sana tarzında şeyler söyledi merakla bekliyorum
Venüs amber i de kaçırdım Facebook da haber vermeden giriş yapmış yine dönücem dedi kimbilir ne Zaman döner

Askerdekiler gelgit akıllı oluyorlar canım,söylediklerini çok önemseme bence.Bir de tehlikeli yerlerde yapanların psikolojileri çok bozuluyor,eğer öyle bir yerdeyse ondan da olabilir.

hiç tehlikeli yerde değil canım batıda ama hapis hayatı yaşıyoruz resmen diyor çok sıkılmış

terazi burcu canım. çok hassastır gitmeden 6 ay öncesinde başladı bunu stresi hala da öyle. rhatamış aslında nöbet bile tutmuyormuş ama yine de askerlik işte kolay değil diyor. anasının yüzünden ayrıldık biz canım ama şimdi ilişkiye hazır hissetmiyorum diyor aklı bende kalacakmış

hava grubu oldugunu tahmin etmistim isin cok zor, cok karar degistirir

Ben de hava gru
hava grubu oldugunu tahmin etmistim isin cok zor, cok karar degistirir

Ben de hava grubuyum ve çok iyi anlaşıyoruz ama değişken biraz. Sevdiğine eminim canım ya inş. Askerliktendir ne diyeyim olumsuz düşünmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…